0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasileios στις Νοέμβριος 01, 2011, 12:23:59 πμΠαράθεση από: KON75 στις Οκτώβριος 31, 2011, 11:30:41 μμΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ!!! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!! ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΕΣ!!! ΤΟΣΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!! ΕΛΕΟΣ !!!! ΑΝ ΒΡΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΟΕΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΟΙ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ??? ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ??? ΤΟ ΟΕΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ???Αυτό είναι απολύτως σύννομο, οι εν λόγω εκπαιδευτικοί έχουν δύο πτυχία, εκ των οποίων το δεύτερο αναγνώρισαν πλέον. Δεν μπορεί να τους απαγορευθεί η αναγνώριση της ειδικότητας, εφόσον έχουν το κατάλληλο 2ο πτυχίο, είτε είναι ΠΕ09 είτε είναι οποιοσδήποτε άλλος κλάδος.Επίσης, ενώ συζητούν για απολύσεις μονίμων που είναι υπεράριθμοι (και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ΠΕ09) και για διάθεση εκπαιδευτικών σε παρακείμενους νομούς, το επιχείρημα "τόσοι άνεργοι οικονομολόγοι υπάρχουν" δεν είναι πολύ ισχυρό. Συγγνώμη, αν απογοητεύω κάποιους, απλώς δε νομίζω ότι ωφελεί να αγνοούμε την πραγματικότητα.Μέχρι πριν από δύο μήνες ίσχυαν άλλα πράγματα.Τωρα θα δούμε τους ΔΕ ή τους απόφοιτους των τει να διδάσκουν τα μαθήματά μας.Συγνώμη αλλά αυτο είναι απαράδεκτο,κάποιοι απόφοιτοι του οποιοδήποτε τει που διορίστηκαν με το πτυχίο των τει να διδάσκουν τα μαθήματά μας.Απλώς οι απόφοιτοι των τει μυρίστηκαν ότι θα μείνουν χωρίς δουλειά και ποιος ξέρει πως, απόκτησαν και ένα πτυχίο οικονομολόγου.Θα δούμε στα σχολεία να διδάσκουν π.χ 10ώρες οικονομία και άλλες 10 φυτική παραγωγή(δεν ξέρω τι μαθήματα κάνουν οι απόφοιτοι αυτού του τει).Εκεί καταντήσαμε..Αυτή η κατάσταση βολεύει και το κράτος που δεν θα προσλάβει πε09, και τα μαθήματά μας θα τα κάνει ο απόφοιτος του τει.
Παράθεση από: KON75 στις Οκτώβριος 31, 2011, 11:30:41 μμΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ!!! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!! ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΕΣ!!! ΤΟΣΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!! ΕΛΕΟΣ !!!! ΑΝ ΒΡΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΟΕΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΟΙ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ??? ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ??? ΤΟ ΟΕΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ???Αυτό είναι απολύτως σύννομο, οι εν λόγω εκπαιδευτικοί έχουν δύο πτυχία, εκ των οποίων το δεύτερο αναγνώρισαν πλέον. Δεν μπορεί να τους απαγορευθεί η αναγνώριση της ειδικότητας, εφόσον έχουν το κατάλληλο 2ο πτυχίο, είτε είναι ΠΕ09 είτε είναι οποιοσδήποτε άλλος κλάδος.Επίσης, ενώ συζητούν για απολύσεις μονίμων που είναι υπεράριθμοι (και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ΠΕ09) και για διάθεση εκπαιδευτικών σε παρακείμενους νομούς, το επιχείρημα "τόσοι άνεργοι οικονομολόγοι υπάρχουν" δεν είναι πολύ ισχυρό. Συγγνώμη, αν απογοητεύω κάποιους, απλώς δε νομίζω ότι ωφελεί να αγνοούμε την πραγματικότητα.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ!!! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!! ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΕΣ!!! ΤΟΣΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!! ΕΛΕΟΣ !!!! ΑΝ ΒΡΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΟΕΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΟΙ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ??? ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ??? ΤΟ ΟΕΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ???
Παράθεση από: irenead στις Νοέμβριος 01, 2011, 12:37:50 πμΠαράθεση από: vasileios στις Νοέμβριος 01, 2011, 12:23:59 πμΠαράθεση από: KON75 στις Οκτώβριος 31, 2011, 11:30:41 μμΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ!!! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!! ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΕΣ!!! ΤΟΣΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!! ΕΛΕΟΣ !!!! ΑΝ ΒΡΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΟΕΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΟΙ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ??? ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ??? ΤΟ ΟΕΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ???Αυτό είναι απολύτως σύννομο, οι εν λόγω εκπαιδευτικοί έχουν δύο πτυχία, εκ των οποίων το δεύτερο αναγνώρισαν πλέον. Δεν μπορεί να τους απαγορευθεί η αναγνώριση της ειδικότητας, εφόσον έχουν το κατάλληλο 2ο πτυχίο, είτε είναι ΠΕ09 είτε είναι οποιοσδήποτε άλλος κλάδος.Επίσης, ενώ συζητούν για απολύσεις μονίμων που είναι υπεράριθμοι (και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ΠΕ09) και για διάθεση εκπαιδευτικών σε παρακείμενους νομούς, το επιχείρημα "τόσοι άνεργοι οικονομολόγοι υπάρχουν" δεν είναι πολύ ισχυρό. Συγγνώμη, αν απογοητεύω κάποιους, απλώς δε νομίζω ότι ωφελεί να αγνοούμε την πραγματικότητα.Μέχρι πριν από δύο μήνες ίσχυαν άλλα πράγματα.Τωρα θα δούμε τους ΔΕ ή τους απόφοιτους των τει να διδάσκουν τα μαθήματά μας.Συγνώμη αλλά αυτο είναι απαράδεκτο,κάποιοι απόφοιτοι του οποιοδήποτε τει που διορίστηκαν με το πτυχίο των τει να διδάσκουν τα μαθήματά μας.Απλώς οι απόφοιτοι των τει μυρίστηκαν ότι θα μείνουν χωρίς δουλειά και ποιος ξέρει πως, απόκτησαν και ένα πτυχίο οικονομολόγου.Θα δούμε στα σχολεία να διδάσκουν π.χ 10ώρες οικονομία και άλλες 10 φυτική παραγωγή(δεν ξέρω τι μαθήματα κάνουν οι απόφοιτοι αυτού του τει).Εκεί καταντήσαμε..Αυτή η κατάσταση βολεύει και το κράτος που δεν θα προσλάβει πε09, και τα μαθήματά μας θα τα κάνει ο απόφοιτος του τει.Γιατί τόση εμπάθεια (ή μήπως να την πω μικροψυχία;) σε βάρος των αποφοίτων ΤΕΙ που ..τόλμησαν να αποκτήσουν και πτυχίο οικονομολόγου; (το εγκρίνουν αυτό οι άλλοι αναπληρωτές ΠΕ09;)