*

Ψηφοφορία

Σε ποια κατηγορία νομίζετε πως είστε;

Διοριστέος/έα
9 (11.4%)
Μάλλον Διοριστέος/έα
23 (29.1%)
Επιτυχών/ούσα
27 (34.2%)
Μάλλον Επιτυχών/ούσα
12 (15.2%)
Αποτυχών/ούσα
5 (6.3%)
Μάλλον Αποτυχών/ούσα
3 (3.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 75

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα Φιλόλογων  (Αναγνώστηκε 82029 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα Φιλόλογων
« Απάντηση #42 στις: Απρίλιος 04, 2007, 01:24:07 πμ »
Όσοι βρίσκονται στο μέσο όρο - με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα- μεταξύ 75 και 80

Μέσος όρος 75-80? Από πού βγαίνει αυτό?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:26:17 »

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Απρίλιος 04, 2007, 01:30:58 πμ »
Στο χθεσινό δημοσίευμα της "Ελευθεροτυπίας" δεν διευκρινίζεται αν η σύγκριση με το 2005 γίνεται με βάση τη γενική επίδοση του 2005 ή τις επιδόσεις στα μαθήματα που έχει ολοκληρωθεί η διόρθωση. Αν συμβαίνει το δεύτερο και ο Μ.Ο. Νέων-Ιστορίας-Παιδαγωγικών είναι στα ίδια επίπεδα με το 2005, αυτό σημαίνει ότι τα Παιδαγωγικά δεν σπρώχνουν τους βαθμούς προς τα πάνω και αντισταθμίζονται από τα άλλα δύο.

Μάλλον έχεις δίκαιο ioanna. Ίσως άδικα αγχώθηκα.
Αν με άλλα λόγια ο Μ/Ο δεν έχει ανέβει για τα τρία μαθήματα, και δεν κατάφεραν να τον ανεβάσουν ούτε τα Παιδαγωγικά, ίσως-ίσως οι επιδόσεις σε Ιστορία και Νέα δεν ήταν ικανοποιητικές.

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Απρίλιος 04, 2007, 10:58:00 πμ »
Κσλημέρα σε όλους! Πάλι μας αναστάτωσαν τα δημοσιεύματα της Ελευθεροτυπίας. Δε μας αφήνουν στην ησυχία μας που προσπαθούμε να τη βρούμε εδώ και δύο μήνες και δεν μπορούμε. Νομίιζω ότι δεν πρέπει να αναλωνόμαστε με τέτοια θέματα.Το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να χαλάμε τη διάθεσή μας. Δεν ξέρω πού θα κυμανθεί φέτος η βάση, αλλά θεωρώ ότι τα θέματα ήταν πολύ πιο απαιτητικά και δεν περιμένω μεγάλους βαθμούς σε Αρχαία, Ιστορία και Διδακτική. Εντάξει μόνο τα Παιδαγωγικά απομένουν για την εξασφάλιση υψηλής βαθμολογίας. Συνάδελφοι, νομίζω πως πρέπει να δραστηριοποιηθούμε και από εβδομάδα να αρχίσουμε να συζητάμε πιο σοβαρά τη συνάντησή μας σε Αθήνα και Θεσ/νίκη. Ας μην επιτρέψουμε άλλο να είμαστε τα πιόνια ενός καλοστημένου παιχνιδιού.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #45 στις: Απρίλιος 04, 2007, 12:35:58 μμ »
Μιας και όπως φαίνεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αργεί, να πω μερικά ένδιαφέροντα (πιστεύω) στατιστικά στοιχεία που προκύπτουν από την ανάλυση των αποτελεσμάτων του 2005.
Στο σύνολο 13.315 υποψηφίων ΠΕ02 :
98 έγραψαν αθροιστικά σε ΝΕΑ + ΙΣΤΟΡΙΑ + ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ πάνω από 250 μόρια. Σε αυτούς 90 διορίστηκαν, 7 ήταν επιτυχόντες και 1 αποτυχών
154 έγραψαν από 240 ως 249,99. Σε αυτούς ανήκουν 120 που διορίστηκαν,  31 που ήταν επιτυχόντες και  3 αποτυχόντες
304 έγραψαν από 230 ως 239,99. Σε αυτούς ανήκουν 108 που διορίστηκαν, 120 που ήταν επιτυχόντες και 2 αποτυχόντες
463 έγραψαν από 220 ως 229,99. Σε αυτούς ανήκουν 187 που διορίστηκαν, 268 που ήταν επιτυχόντες και 8 αποτυχόντες
628 έγραψαν από 210 ως 219,99. Σε αυτούς ανήκουν 128 που διορίστηκαν, 470 που ήταν επιτυχόντες και 30 αποτυχόντες
745 έγραψαν από 200 ως 210,99. Σε αυτούς ανήκουν 84  που  διορίστηκαν, 602 που ήταν επιτυχόντες και 59 αποτυχόντες

123 από αυτούς που διορίστηκαν είχαν γράψει κάτω από 200 (θεωρώ θέσεις διορισμού τις θέσεις 1 ως 840 και για το προηγούμενο ΑΣΕΠ, αν και τότε είχαν προκηρυχθεί περισσότερες θέσεις)
170,75 ήταν το μικρότερο άθροισμα συναδέλφου που τελικά διορίστηκε
128,59 ήταν το μικρότερο άθροισμα συναδέλφου που ήταν επιτυχών.

Οριακό άθροισμα (που δίνει περίπου 50% ελπίδες διορισμού) είναι το 216.
Δεν υπήρχε στον προηγούμενο διαγωνισμό συνάδελφος που συγκέντρωσε άθροισμα (στα 3 μαθήματα) 263,25 και πάνω και δεν ήταν διοριστέος.

Μόλις 22 υποψήφιοι πήραν πάνω από 90 στα Παιδαγωγικά το 2005.
546 πήραν από 80 ως 89,99

4 πήραν 100 στα ΝΕΑ.
Πάνω από 80 στα Νέα έγραψαν  999

10 πήραν 100 στην ΙΣΤΟΡΙΑ
Πάνω από 80 στην Ιστορία έγραψαν 949
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 04, 2007, 01:08:10 μμ από ovidius »
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:26:17 »

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Απρίλιος 04, 2007, 01:00:22 μμ »
Πολύ κατατοπιστικά τα παραπάνω στατιστικά στοιχεία. Δίνουν μια σαφή εικόνα του προηγούμενου διαγωνισμού με βάση τα τρία μαθήματα που έχουν διορθωθεί. Σ' ευχαριστούμε πολύ Ovidius.
Μία μόνο παρατήρηση: ο συνολικός αριθμός των διοριστέων που παραθέτεις είναι 928 (90+120+108+187+128+84+211), ενώ γράφεις πως θεωρείς ως αριθμό διοριστέων το 840. 

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #47 στις: Απρίλιος 04, 2007, 01:05:33 μμ »
Έχεις δίκιο. Με πρόδωσαν τα μαθηματικά μου... :-[
Διορθώνω...
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #48 στις: Απρίλιος 04, 2007, 01:14:21 μμ »
Επειδή έχω όλη τη λίστα, αλλά δεν είναι πρακτικό να την ανεβάσω εδώ, όποιος θέλει να μου πει το άθροισμά του για να του πώ τί είχε συμβεί με το ίδιο άθροισμα το 2005, ας στείλει μήνυμα.
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Απρίλιος 04, 2007, 01:15:09 μμ »
Είναι λογικό με τόσους αριθμούς να γίνονται και κάποια λάθη.
Κοιτώντας ξανά τα στατιστικά, μου δημιουργήθηκε μία απορία: μήπως μπορείς να κοιτάξεις πόσοι ήταν διοριστέοι από όσους έγραψαν πάνω από 80 σε ένα από τα τρία μαθήματα;
Επίσης, καλό θα ήταν να συμπληρώσουμε κάποια στιγμή τον πίνακα των στατιστικών με αρχαία (γνωστικό) και διδακτική.

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #50 στις: Απρίλιος 04, 2007, 01:37:26 μμ »
200 στα Παιδαγωγικά από τους 568 που έγραψαν πάνω από 80 διορίστηκαν
128 αν και έγραψαν πάνω από 80 στα Παιδαγωγικά ήταν αποτυχόντες
240 ήταν οι επιτυχόντες.

Άρα υπήρξαν 640 άτομα που έγραψαν κάτω από 80 στα Παιδαγωγικά και όμως διορίστηκαν
Ο μεγαλύτερος βαθμός στα Παιδαγωγικά : 96,88 (δεν διορίστηκε, αλλά κατετάγη στη θέση 1736)
Ο 2ος μεγαλύτερος ήταν 96,09 (αποτυχών : ο ίδιος έγραψε 55 στα Νέα και 50 στην Ιστορία)

46,88 στα Παιδαγωγικά ήταν ο χαμηλότερος βαθμός ατόμου που διορίστηκε (θέση 315)

Για τα υπόλοιπα το απόγευμα...
CARPE DIEM

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #51 στις: Απρίλιος 04, 2007, 01:58:23 μμ »
Ρε παιδιά, μια απορία έχω: με τι κουράγιο καθόσαστε και τα βρίσκετε όλα αυτά;;; Είναι όπωσδήποτε χρήσιμα αλλά σκεφτείτε ένα πράγμα μόνο: αυτή τη στιγμή που αναλώνεστε σε στατιστικές και δε συμμαζεύεται, τα αποτελέσματα ενδεχομένως να έχουν βγει και οι βαθμοί κάποιων απο δω μέσα να έχουν περαστεί! Κι εγώ τρελλαμένη είμαι, δεν λέω, μάλιστα χτες στον ύπνο μου έβλεπα πως βγήκαν τα αποτελέσματα και ήμουν λέει διοριστέα με τη δεύτερη φουρνια (η αλεπού στον ύπνο της...  ;D)

Σας καταλαβαίνω κατι παραπάνω κι από απόλυτα, αλλά θα ήθελα να σας δώσω μία φιλική συμβουλή όπως θα έδινα σε κάποιο φίλο μου αν τον είχα τώρα δίπλα μου: να ηρεμήσουμε λίγο γιατί όλο αυτό το trip δεν μας κάνει καλό. Θέλουμε και πρέπει να έχουμε ψυχολογικές δυνάμεις γιατί για κάποιους από μας τα δύσκολα δεν ήρθαν ακόμη. Πνιγόμαστε σε αριθμούς και ποσοστά κι αν κάποιος από το ΑΣΕΠ έμπαινε εδώ και τα διάβαζε θα γελούσε εις βάρος μας >:(... Σκεφτείτε μόνο ότι για κάποιους ίσως το μέλλον να έχει γραφτεί, να το γνωρίζουν τα scanners και οι διορθωτές της διδακτικής και να μην το γνωρίζει ο ίδιος.
Επαναλαμβάνω ότι εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί απλά, μια κι έχουμε γίνει μια "παρέα" εδώ μέσα, ήθελα απλά να δώσω μια συμβουλή από ενδιαφέρον.

Για άλλη μια φορά φοβάμαι όλα αυτά που έχουν γίνει για μένα χωρίς εμένα...
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 04, 2007, 02:00:17 μμ από rica »

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Απρίλιος 04, 2007, 02:12:53 μμ »
Συμφωνώ με όσα λες rica, αλλά σε μένα π.χ. έκανε πολύ καλό η στατιστική του Ovidius. Έβαλε κάπως τα πράγματα στη θέση τους μέσα σε όλη αυτή τη μελλοντολογία των αποτελεσμάτων.

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #53 στις: Απρίλιος 04, 2007, 02:19:15 μμ »
Όποιος έχει καλή σχέση με τους αριθμούς λογικά καλό θα του έκανε. Εγώ που βλέπω αριθμό και βγάζω σπυράκια, όση ώρα τη διάβαζα άρχισα να αγχώνομαι, πιο πολύ επειδή μπήκα πάλι στη διαδικασία υπολογισμών! Και το IQ μου σε σχέση με τα μαθηματικά είναι .... IQ μπιφτεκιού!  ;D

Αποσυνδεδεμένος γλωσσολογος

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Απρίλιος 04, 2007, 02:53:31 μμ »
Συμφωνώ με όσα λες rica, αλλά σε μένα π.χ. έκανε πολύ καλό η στατιστική του Ovidius. Έβαλε κάπως τα πράγματα στη θέση τους μέσα σε όλη αυτή τη μελλοντολογία των αποτελεσμάτων.

γεια χαρα .....και παλι!

"μη φοβασαι το θανατο -( ΑΣΕΠ ) -...
 να λυπασαι για τη ζωη που δεν εζησες..."

ωρομισθιος φιλολογος, τετρακις επιτυχων(τρομαρα του),με την ελπιδα για 5-6 μοναδες προσαυξησης απο το φετινο διαγωνισμο.....
...it's not worth it...
...και  τ' αυτια  εχουν  τοιχους...

Αποσυνδεδεμένος XRISA

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Απρίλιος 04, 2007, 03:04:57 μμ »
εγώ προσπαθώ να μην το σκεφτομαι και να περιμένω απλά τα αποτελέσματα-ψυχρολουσία....Γλωσσολόγε μάλλον έχεισ δίκιο....ένα χρονο που διάβαζα για ασεπ, το σκεφτόμουν να πάω για έναν καφε..και μετά το μεγάλο φιάσκο αναρωτιέμαι αν τελικά αξιζε τον κόπο όλο αυτό...
η ξαδερφη μου μου διορίστηκε στην κρήτη μου είπε ότι ο ασεπ είναι μόνο το πρώτο δύσκολο βήμα, μετά ακολουθεί ο γολγοθάς..συγκεκριμένα μου είπε "τον διορισμο θα τον εκτιμήσω σε 10 χρόνια.Προν το παρόν είμαι ολομόναχη σε ένα χωριό με 900 ευρώ μισθό και 450 ευρώ νοίκι, με έχει φάει η μονάξια και δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει τον σεμπτέβρης..."
τι τραβάμε οι ερμοι εκπαιδευτικοί....
καλα αποτελέσματα σε όλους και γρηγορα ελπίζω..

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)