Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια επαναλαμβανω οτι η εκπαιδευτικος αυτη στη θασο δεν εχει προυπηρεσια,ΔΕΝ ειναι στα λιμεναρια που θεωρουνται δυσπροσιτα και ειναι απο ασεπ οπως και γω-σημερα πηρα στα χερια μου τα ευρω!ομως πεστε μου,πως εξηγουνται τα 120 παραπανω ευρω που παιρνει η κατα τα αλλα αγιαξαπητη συναδελφος?
εγω πάλι πληρώθηκα τον Σεπτέμβριο + Οκτώβριο.Μου είπαν ότι τον Αύγουστο (το 10ημερο που έκανα ΠΕΚ) μάλλον θα το πληρωθώ άλλα με διαφορετική διαδικασία και για αυτό δεν πήρα τα χρήματα μαζί με τους μισθούς των 2 μηνών.Εσείς πληρωθήκατε τον Αύγουστο?Μαζί με τους μισθούς?
Παράθεση από: tempo στις Οκτώβριος 16, 2008, 02:44:52 μμεγω πάλι πληρώθηκα τον Σεπτέμβριο + Οκτώβριο.Μου είπαν ότι τον Αύγουστο (το 10ημερο που έκανα ΠΕΚ) μάλλον θα το πληρωθώ άλλα με διαφορετική διαδικασία και για αυτό δεν πήρα τα χρήματα μαζί με τους μισθούς των 2 μηνών.Εσείς πληρωθήκατε τον Αύγουστο?Μαζί με τους μισθούς?Εγώ πληρώθηκα και Αύγουστο, δεν έκανα πεκ, είμαι Πρωτοβάθμια Έβρου
Το ίδιο και η Δευτεροβαθμια στις Κυκλάδες. Πριν λίγο κοίταξα και δεν υπάρχει τίποτα στο λογαριαμό. Ανήκω στη Β' κυκλάδων αλλά δε νομίζω οτι αυτό παίζει ρόλο. Νομίζω ότι οι πληρωμές γίνονται από τη Δευτεροβάθμια για όλες τις περιοχές της αρμοδιότητας της ταυτόχρονα ή κάνω λάθος;