0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διάβασε καλά ποιοι εμπίπτουν. Το 75% είναι στον ίδιο ή σύζυγο. Το 67% είναι στο τέκνο. Οι ειδικές κατηγορίες του ΠΔ είναι κάτι άλλο. Αρκεί να είσαι σε μια από τις 3 περιπτώσεις:
Παράθεση από: Σούζη στις Αύγουστος 01, 2024, 01:21:06 μμΠαιδιά συγγνώμη,ο νόμος ισχύει και αναδρομικά;Γνωρίζει κανείς;Δε νομίζω. Στο τέλος κάθε νόμος αναφέρει από πότε τίθεται σε ισχύ. Εδώ αναφέρει από τη δημοσίευση!
Παιδιά συγγνώμη,ο νόμος ισχύει και αναδρομικά;Γνωρίζει κανείς;
Εχω μείνει από λόγια πλέον.
Άρα όλοι χρειάζονταν αυτή και την επόμενη χρονιά απόσπαση για να έχουν δικαίωμα μετάθεσης;
Ο Αστικός Κώδικας προβλέπει μη αναδρομικότητα των νόμων (δεν είναι συνταγματική επιταγή όμως – για ό,τι περαιτέρω θα σας εξηγήσουν νομικοί, αν απευθυνθεί κανείς , που δεν το θεωρώ απίθανο)
......Επισημαίνεται ότι πλέον, βάσει των διατάξεων της περ. α) της παρ. 5 του άρθρου 62 του ν. 4589/2019(13Α΄) όπως διαμορφώθηκε με την προσθήκη εδαφίου με το άρθρο 17 του ν. 5128/2024 (118Α΄), ο χρόνοςπου διανύεται στη θέση απόσπασης υπολογίζεται για τη θεμελίωση δικαιώματος μετάθεσης και αφοράμόνο τους εκπαιδευτικούς που διορίζονται μετά τη δημοσίευση του νόμου, ήτοι μετά τις 30/07/2024 καιόσους εκπαιδευτικούς διανύουν το δεύτερο έτος διορισμού τους κατά το διδακτικό έτος 2024-2025.......(από έγγραφο με υπογραφή ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ στις 21/08/24)Σύμφωνα με τα παραπάνω, όσοι διοριστήκαμε το 21 και έχουμε πάρει απόσπαση λόγω σοβαρών αναπηριών, δεν θεωρείται ότι υπηρετήσαμε την οργανική μας και δεν έχουμε δικαίωμα για μετάθεση. Εχω μείνει από λόγια πλέον.
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής: νεοδιόριστος του 2021 αποσπάται κατ' εξαίρεση κάθε χρόνο μέχρι και το 2023-24. Από το 2024-25 και μετά, αν αποσπαστεί για 2 έτη, με βάση τις διατάξεις του ίδιου νόμου, θα θεμελιώσει δικαίωμα μετάθεσης;
Ναι τώρα που διοριζομαστε μπορούμε να ξεκινάμε να ζητάμε αναρρωτικες ή κάθε άλλου είδους αδεια, ώστε να μην πάμε στη δουλειά....