0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ippokratis στις Σεπτέμβριος 08, 2011, 09:15:58 πμκαλημέρα, δυστυχώς κ εγώ είμαι θύμα του κουτακίου φέτος...ξέρει κανείς τι εστί Β Πειραιά;;;;Αίγινα, Σπέτσες, Σαλαμίνα, Πόρος, Ύδρα, Τροιζηνία.
καλημέρα, δυστυχώς κ εγώ είμαι θύμα του κουτακίου φέτος...ξέρει κανείς τι εστί Β Πειραιά;;;;
Συνάδελφοι, καλημέρα σε όσους πετυχαίνω ξύπνιους αλλά ήμουν έξω και γύρισα πριν λίγο. Όσοι είστε ξύπνιοι και γνωρίζετε απαντήστε μου ΣΟΣ,ΣΟΣ,ΣΟΣ,ΣΟΣ,.....με πήρανε στην α' φάση χωρίς να το περιμένω από το περιβόητο κουτάκι. Με πήραν πολύ μακρια ....είχα κάνει τα χαρτιά και σε γενική και σε ειδική και δεν απέσυρα κανένα από τα δύο γιατί δεν ήξερα τί θα γίνει με τόσα που άκουγα για τις προσλήψεις. Ξέρω αν σε πάρουν στον ένα πίνακα διαφράφεσαι από τον άλλο.Αν προσληφθείς , λέι η εγκύκλιος... Όμως , αν αρνηθώ τη θέση , γνωρίζοντας την ποινή της διετίας, δεν παραμένω στον πίνακα της ειδικής? απαντήστε μου σας παρακαλώ για να ξέρω τί να κάνω αύριο...please!!!!!!!
Δεν ξεχνάμε ποτέ το σύνθημά μας:Είναι πολλά τα κενά, Άννα!!!!Βέβαια, μπορεί να μην ακούει (εσκεμμένα εννοείται), οπότε, ας βάλουμε άλλη μια φωνή:Είναι πολλά τα κενά, Εύη!!!!Κι αν δεν ακούει ούτε αυτή, τότε:Είναι πολλά τα κενά, Φώφη!!!!
Παράθεση από: ENTY23 στις Σεπτέμβριος 08, 2011, 12:51:14 πμΠαράθεση από: G7 02 στις Σεπτέμβριος 08, 2011, 12:20:39 πμτι έγινε ρε παιδιά με την Κοζάνη;;; ούτε ένας αναπληρωτής;;;;; γνωρίζει κάποιος αν υπήρχαν κενά;;;; (ότι απελπίστηκα το ανέφερα;;;; )Αν μπεις στο σάιτ της δευτεροβάθμιας κοζάνης θα δεις ότι έχει κενά και δεν έδωσε κανένα αυτή τη φάση. Σίγουρα στη β΄φάση θα έχει αρκετούς. Καλή υπομονή. Ελπίζω να έχεις καλή σειρά.Δεν ενδιαφέρομαι άμεσα για Κοζάνη...η Φλώρινα είναι που με καίει.. και τα εφτά (7) από τα δέκα (10) κενά που έδωσε η τελευταία τα κάλυψαν Κοζανίτες- άνθρωποι που μέχρι πέρσι δούλευαν στην Κοζάνη! Μεγάλο μπέρδεμα....
Παράθεση από: G7 02 στις Σεπτέμβριος 08, 2011, 12:20:39 πμτι έγινε ρε παιδιά με την Κοζάνη;;; ούτε ένας αναπληρωτής;;;;; γνωρίζει κάποιος αν υπήρχαν κενά;;;; (ότι απελπίστηκα το ανέφερα;;;; )Αν μπεις στο σάιτ της δευτεροβάθμιας κοζάνης θα δεις ότι έχει κενά και δεν έδωσε κανένα αυτή τη φάση. Σίγουρα στη β΄φάση θα έχει αρκετούς. Καλή υπομονή. Ελπίζω να έχεις καλή σειρά.
τι έγινε ρε παιδιά με την Κοζάνη;;; ούτε ένας αναπληρωτής;;;;; γνωρίζει κάποιος αν υπήρχαν κενά;;;; (ότι απελπίστηκα το ανέφερα;;;; )
Παράθεση από: klasikos στις Σεπτέμβριος 08, 2011, 12:44:22 μμΔεν ξεχνάμε ποτέ το σύνθημά μας:Είναι πολλά τα κενά, Άννα!!!!Βέβαια, μπορεί να μην ακούει (εσκεμμένα εννοείται), οπότε, ας βάλουμε άλλη μια φωνή:Είναι πολλά τα κενά, Εύη!!!!Κι αν δεν ακούει ούτε αυτή, τότε:Είναι πολλά τα κενά, Φώφη!!!!
γνωριζει κανεις αν υπαρχει αναμορφωμενος πινακας πε 02 μετα την α φαση΄?
Παράθεση από: danai-s- στις Σεπτέμβριος 08, 2011, 01:01:17 μμγνωριζει κανεις αν υπαρχει αναμορφωμενος πινακας πε 02 μετα την α φαση΄?δε γνωριζουμε ουτε για αναμορφωμενο , ουτε για παραμορφωμενο...
καλησπερα σε ολους. Σημερα παρουσιαστηκα στη Ροδοπη και εννοειται πως δεν τοποθετηθηκα!!!οπως και κανεις αλλωστε!!!!! δεν εχουν τοποθετησει ακομη τους νεοδιοριστους ουτε καν τους αποσπασμενους!!!!! ελπιζουν πως θα γινουν αυριο ολα αυτα και εμας μας ειπαν να παμε δευτερα πρωι!!!!ο θεος και η ψυχη τους!!!!