0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: moustard στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 01:29:56 μμΠαράθεση από: stave στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 01:19:43 μμΠαράθεση από: adigoni στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 01:16:57 μμΜαγιονέζα μου...μη μας αυγοκόψεις....υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για σήμερα μας απάντησαν τηλεφωνικά.....Καλό μεσημέρι, πάω να μαγειρέψω και θα περάσω σε δυο ώρες πάλι....Μουστάρδα καλέ!!Φυσικα και θελω να βγουνε σημερα απλα οπως και να το κανεις αγχωνομαι! (Τα γνωστα: Θα ειμαι μεσα στην πρωτη φαση; Θα παω στις επιλογες μου; ) Αντιγονη απο κετσαπ εγινα μαγιονεζα; Αν τα ανακατεψουμε φτιαχνουμε ωραιοτατη σως !! Στον ανανεωμενο πινακα ανεβηκα 40+ θεσεις. Γιατι καποιοι λενε πως επεσαν; Συγκρίνοντας με τον πίνακα της Ιωάννας ανέβηκες τόσες πολλές θέσεις ή συγκρίνεις βάσει της πρώτης ανανέωσης των πινάκων στο e - aitisi;
Παράθεση από: stave στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 01:19:43 μμΠαράθεση από: adigoni στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 01:16:57 μμΜαγιονέζα μου...μη μας αυγοκόψεις....υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για σήμερα μας απάντησαν τηλεφωνικά.....Καλό μεσημέρι, πάω να μαγειρέψω και θα περάσω σε δυο ώρες πάλι....Μουστάρδα καλέ!!Φυσικα και θελω να βγουνε σημερα απλα οπως και να το κανεις αγχωνομαι! (Τα γνωστα: Θα ειμαι μεσα στην πρωτη φαση; Θα παω στις επιλογες μου; ) Αντιγονη απο κετσαπ εγινα μαγιονεζα; Αν τα ανακατεψουμε φτιαχνουμε ωραιοτατη σως !! Στον ανανεωμενο πινακα ανεβηκα 40+ θεσεις. Γιατι καποιοι λενε πως επεσαν;
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 01:16:57 μμΜαγιονέζα μου...μη μας αυγοκόψεις....υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για σήμερα μας απάντησαν τηλεφωνικά.....Καλό μεσημέρι, πάω να μαγειρέψω και θα περάσω σε δυο ώρες πάλι....Μουστάρδα καλέ!!
Μαγιονέζα μου...μη μας αυγοκόψεις....υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για σήμερα μας απάντησαν τηλεφωνικά.....Καλό μεσημέρι, πάω να μαγειρέψω και θα περάσω σε δυο ώρες πάλι....
Το σύστημα έτρεξε ...3 το μεσημέρι θα ανακοινωνθούν αριθμό δεν λένε ακόμα αλλά τα κενά είναι τεράστια στους φιλολόγους λένε στο υπουργείο ...
Πώς να μην είναι τεράστια τα κενά? αφού διόρισαν το τπτ...
μακαρι ναμαστε κοντα στα σπιτια μας!!αλλιως ξεκιναει και αλλος γολγοθας...
Μήπως κάποιος από εσάς, που πήρατε τηλ, ρώτησε τι ώρα περίπου θα βγουν; (Πρέπει να φύγω στις 4. Θα τους πάρω να τους ενημερώσω και ....θα κατασκοτωθούν να τα βγάλουν νωρίτερα, για να με εξυπηρετήσουν! Εξάλλου, η Εύη είπε σήμερα στη ΝΕΤ πως ο δάσκαλος είναι η καρδιά του σχολείου και είμαστε στην ίδια όχθη -υπουργείο και εκπαιδευτικοί- και όχι στην αντίπερα! Τελικά μας αγαπάνε... )
Το σύστημα έτρεξε ...3 το μεσημέρι θα ανακοινωνθούν...
Mένει να δούμε, αν, παρά τους λίγους διορισμούς και τα πάμπολλα κενά φιλολόγων, δοθούν τα κενά και στα μεγάλα αστικά κέντρα ή μείνουν αυτά για β΄φάση, οπότε η α΄φάση θα περιοριστεί σε επαρχία και νησιά...Όπως και να έχει, καλή τοποθέτηση σε όλους!