0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλει να μας ξεφορτωθεί, έμοιαζε απρόθυμος.Έχει κι αλλού πορτοκαλιές αγαπητέ μου....μία ερωτησούλα ήθελα να απαντήσεις μόνο και δε θα με ξανακούσεις(μέχρι το καλοκαιράκι) .Εκτός κι αν θες να πάμε για καφέ, είμαι λίγους σταθμούς μακριά από το Μαρούσι )
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτέμβριος 05, 2011, 03:49:31 μμΘέλει να μας ξεφορτωθεί, έμοιαζε απρόθυμος.Έχει κι αλλού πορτοκαλιές αγαπητέ μου....μία ερωτησούλα ήθελα να απαντήσεις μόνο και δε θα με ξανακούσεις(μέχρι το καλοκαιράκι) .Εκτός κι αν θες να πάμε για καφέ, είμαι λίγους σταθμούς μακριά από το Μαρούσι )Το μείζον θέμα "Α΄ Φάση Αναπληρωτών Φιλολόγων 2011-2012" εξέπεσε σε: "Ο ατελέσφορος έρωτας της adigoniς" ..., αρνούμαι να το παρακολουθήσω πλέον ... Ας διοριστώ κάποτε, να γλιτώσω απ' τις ασυνόδευτες - και τι άλλο, αλίμονο - κορασίδες!
Κάθε χρόνο τα ίδια!Γκρίνια, υστερία,ταχυπαλμία,πληροφορίες από δω και από κει και η ζωή περνάει αγκαλιά με το pc!Συνάδελφοι αναξιοπαθούντες,κοντός ψαλμός!Aristos 2 πάρε τα παιδάκια σου και πάμε για καφεδάκι.Άρχισαν οι ρυτίδες..
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτέμβριος 05, 2011, 03:49:31 μμΘέλει να μας ξεφορτωθεί, έμοιαζε απρόθυμος.Έχει κι αλλού πορτοκαλιές αγαπητέ μου....μία ερωτησούλα ήθελα να απαντήσεις μόνο και δε θα με ξανακούσεις(μέχρι το καλοκαιράκι) .Εκτός κι αν θες να πάμε για καφέ, είμαι λίγους σταθμούς μακριά από το Μαρούσι )Το μείζον θέμα "Α΄ Φάση Αναπληρωτών Φιλολόγων 2011-2012" εξέπεσε σε: "Ο ατελέσφορος έρωτας της adigoniς" ..., αρνούμαι να το παρακολουθήσω πλέον ... Ας διοριστώ κάποτε, να γλιτώσω απ' τις ασυνόδευτες - και τι άλλο, αλίμονο - κορασίδες! ΥΓ: Οι κυρίες και οι κύριοι, και να το επιθυμούσαν, δεν μπορούν να βεβαιώσουν, από σήμερα, την ακριβή ημέρα της Α' φάσης ..., αυτή εξαρτάται απ' τις βουλές της Μεγαλειοτάτης ..., που, έτσι όπως τα 'κανε φέτος, μαζί με τ' ασκέρι της (βιβλία, DVD, CD ROM, δίσκοι βινυλίου κ.λ.π.), δεν έχει την πολυτέλεια να την καθυστερήσει, πέραν της τρέχουσας εβδομάδας ...Όσο γι' αριθμό, αν προτίθεται να εξακοντίσει στάχτη εις τους οφθαλμούς του φιλοθεάμονος κοινού, θα είναι ευρύχωρος (αν μου επιτρέπεται το γλωσσικό ατόπημα), της τάξεως των 800 φιλολόγων, για παράδειγμα (ευσεβής πόθος, εκτός των άλλων).Καλή επιτυχία στην εθνική μας, του μπάσκετ ...
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτέμβριος 05, 2011, 05:52:29 μμΠαράθεση από: adigoni στις Σεπτέμβριος 05, 2011, 03:49:31 μμΘέλει να μας ξεφορτωθεί, έμοιαζε απρόθυμος.Έχει κι αλλού πορτοκαλιές αγαπητέ μου....μία ερωτησούλα ήθελα να απαντήσεις μόνο και δε θα με ξανακούσεις(μέχρι το καλοκαιράκι) .Εκτός κι αν θες να πάμε για καφέ, είμαι λίγους σταθμούς μακριά από το Μαρούσι )Το μείζον θέμα "Α΄ Φάση Αναπληρωτών Φιλολόγων 2011-2012" εξέπεσε σε: "Ο ατελέσφορος έρωτας της adigoniς" ..., αρνούμαι να το παρακολουθήσω πλέον ... Ας διοριστώ κάποτε, να γλιτώσω απ' τις ασυνόδευτες - και τι άλλο, αλίμονο - κορασίδες! ΥΓ: Οι κυρίες και οι κύριοι, και να το επιθυμούσαν, δεν μπορούν να βεβαιώσουν, από σήμερα, την ακριβή ημέρα της Α' φάσης ..., αυτή εξαρτάται απ' τις βουλές της Μεγαλειοτάτης ..., που, έτσι όπως τα 'κανε φέτος, μαζί με τ' ασκέρι της (βιβλία, DVD, CD ROM, δίσκοι βινυλίου κ.λ.π.), δεν έχει την πολυτέλεια να την καθυστερήσει, πέραν της τρέχουσας εβδομάδας ...Όσο γι' αριθμό, αν προτίθεται να εξακοντίσει στάχτη εις τους οφθαλμούς του φιλοθεάμονος κοινού, θα είναι ευρύχωρος (αν μου επιτρέπεται το γλωσσικό ατόπημα), της τάξεως των 800 φιλολόγων, για παράδειγμα (ευσεβής πόθος, εκτός των άλλων).Καλή επιτυχία στην εθνική μας, του μπάσκετ ...Μηδένα προ του τέλους μακάριζε σεβάσμιε....Έπειτα κάτι τέτοιοι έρωτες μας κρατούν σε εγρήγορση!Κι όταν βρεθείς με τα παιδάκια σου στο βασίλειό μας, θα τα μάθω να ονειρεύονται για να μη γεράσουν πρόωρα!