*

Αποστολέας Θέμα: Α΄ Φάση Αναπληρωτών Φιλολόγων 2011-2012  (Αναγνώστηκε 329077 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GRIA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Α΄ Φάση Αναπληρωτών Φιλολόγων 2011-2012
« Απάντηση #714 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 05:27:21 μμ »
θα καλέσουν αναπληρωτές αυτή τη βδομάδα ή μας δουλεύουν; Οι πίνακες αναπληρωτων δε θα πρεπε να έχουν ανανεωθεί μετά τους διορισμούς ή έγινε και δεν το πήρα χαμπάρι; Δε θα πρεπε να προηγηθεί η εκκαθάριση;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:23:51 »

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
« Απάντηση #715 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 05:29:56 μμ »
Θα καλέσουν μέχρι την Τετάρτη.Το θέμα είναι πόσους θα καλέσουν;
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #716 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 05:44:23 μμ »
ούτε οι πίνακες αναπληρωτών δεν έχουν ανανεωθεί ακόμη...

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #717 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 05:52:29 μμ »
Θέλει να μας ξεφορτωθεί, έμοιαζε απρόθυμος.Έχει κι αλλού πορτοκαλιές αγαπητέ μου....μία ερωτησούλα ήθελα να απαντήσεις μόνο και δε θα με ξανακούσεις(μέχρι το καλοκαιράκι) .Εκτός κι αν θες να πάμε για καφέ, είμαι λίγους σταθμούς μακριά από το Μαρούσι ;) ;) ;))

Το μείζον θέμα "Α΄ Φάση  Αναπληρωτών  Φιλολόγων 2011-2012" εξέπεσε σε: "Ο ατελέσφορος έρωτας της adigoniς" ..., αρνούμαι να το παρακολουθήσω πλέον ...  ??? ??? :P

Ας διοριστώ κάποτε, να γλιτώσω απ' τις ασυνόδευτες - και τι άλλο, αλίμονο - κορασίδες!  ::) 8) :D

ΥΓ: Οι κυρίες και οι κύριοι, και να το επιθυμούσαν, δεν μπορούν να βεβαιώσουν, από σήμερα, την ακριβή ημέρα της Α' φάσης ..., αυτή εξαρτάται απ' τις βουλές της Μεγαλειοτάτης ..., που, έτσι όπως τα 'κανε φέτος, μαζί με τ' ασκέρι της (βιβλία, DVD, CD ROM, δίσκοι βινυλίου κ.λ.π.), δεν έχει την πολυτέλεια να την καθυστερήσει, πέραν της τρέχουσας εβδομάδας ...
Όσο γι' αριθμό, αν προτίθεται να εξακοντίσει στάχτη εις τους οφθαλμούς του φιλοθεάμονος κοινού, θα είναι ευρύχωρος (αν μου επιτρέπεται το γλωσσικό ατόπημα), της τάξεως των 800 φιλολόγων, για παράδειγμα (ευσεβής πόθος, εκτός των άλλων).

Καλή επιτυχία στην εθνική μας, του μπάσκετ ...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 05, 2011, 06:03:27 μμ από aristos2 »
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:23:51 »

Αποσυνδεδεμένος Ναστια

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #718 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 05:53:32 μμ »

Παιδιά, μπήκα στη Διεύθυνση, που με ενδιαφέρει (Β Αθήνας) και είδα ότι είχαν ανακοινώσει 61 λειτουργικά κενά+3 από πιθανές συνταξιοδοτήσεις. Αυτά θα δοθούν όλα σε αναπληρωτές ή στους αποσπασμένους;

(Μπείτε στις Διευθύνσεις που σας ενδιαφέρουν να δείτε αν κι αυτές έχουν αναρτήσει τα κενά τους.)
[/quote]

Σχετικά με τη Β' Αθήνας:
τα κενά είναι αυτά που αναφέρει  η fotini 18, υπάρχουν όμως και 15 ΠΕ 02 που παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ

Αποσυνδεδεμένος Ναστια

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #719 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 05:59:26 μμ »
Θέλει να μας ξεφορτωθεί, έμοιαζε απρόθυμος.Έχει κι αλλού πορτοκαλιές αγαπητέ μου....μία ερωτησούλα ήθελα να απαντήσεις μόνο και δε θα με ξανακούσεις(μέχρι το καλοκαιράκι) .Εκτός κι αν θες να πάμε για καφέ, είμαι λίγους σταθμούς μακριά από το Μαρούσι ;) ;) ;))

Το μείζον θέμα "Α΄ Φάση  Αναπληρωτών  Φιλολόγων 2011-2012" εξέπεσε σε: "Ο ατελέσφορος έρωτας της adigoniς" ..., αρνούμαι να το παρακολουθήσω πλέον ...  ??? ??? :P

Ας διοριστώ κάποτε, να γλιτώσω απ' τις ασυνόδευτες - και τι άλλο, αλίμονο - κορασίδες!  ::) 8) :D

Τι ακούς και εσύ,τάλαινα andigoni :D :D

Αποσυνδεδεμένος sgrig

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #720 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 06:00:43 μμ »
Πρώτα ο μαθητής και μετά τα βιβλία και οι αναπληρωτές!!!!!!! Τα δυο τελευταία σε φάσεις: α΄φάση βιβλίων και αναπληρωτών, β΄ φάση βιβλίων και αναπληρωτών κτλ. κτλ.....

Αποσυνδεδεμένος possessed

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #721 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 06:03:03 μμ »
Κάθε χρόνο τα ίδια!Γκρίνια, υστερία,ταχυπαλμία,πληροφορίες από δω και από κει και η ζωή περνάει αγκαλιά με το pc!Συνάδελφοι αναξιοπαθούντες,κοντός ψαλμός!Aristos 2 πάρε τα παιδάκια σου και πάμε για καφεδάκι.Άρχισαν οι ρυτίδες..

Αποσυνδεδεμένος sgrig

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #722 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 06:05:28 μμ »
Κάθε χρόνο τα ίδια!Γκρίνια, υστερία,ταχυπαλμία,πληροφορίες από δω και από κει και η ζωή περνάει αγκαλιά με το pc!Συνάδελφοι αναξιοπαθούντες,κοντός ψαλμός!Aristos 2 πάρε τα παιδάκια σου και πάμε για καφεδάκι.Άρχισαν οι ρυτίδες..
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #723 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 06:08:31 μμ »

Έκοψα και τον καφέ, κατόπιν της τελευταίας αυξήσεως του ΦΠΑ, ευχαριστώ, πάντως, για την πρόσκληση, αν αφορά, μάλιστα, την όμορφη Σαλονίκη ...  ;)

Ρυτίδες, από τώρα ...!  :( :( ::)
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #724 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 06:09:02 μμ »

ΥΓ: Οι κυρίες και οι κύριοι, και να το επιθυμούσαν, δεν μπορούν να βεβαιώσουν, από σήμερα, την ακριβή ημέρα της Α' φάσης ..., αυτή εξαρτάται απ' τις βουλές της Μεγαλειοτάτης ..., που, έτσι όπως τα 'κανε φέτος, μαζί με τ' ασκέρι της (βιβλία, DVD, CD ROM, δίσκοι βινυλίου κ.λ.π.), δεν έχει την πολυτέλεια να την καθυστερήσει, πέραν της τρέχουσας εβδομάδας ...
Όσο γι' αριθμό, αν προτίθεται να εξακοντίσει στάχτη εις τους οφθαλμούς του φιλοθεάμονος κοινού, θα είναι ευρύχωρος (αν μου επιτρέπεται το γλωσσικό ατόπημα), της τάξεως των 800 φιλολόγων, για παράδειγμα (ευσεβής πόθος, εκτός των άλλων).

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε σεβάσμιε....Έπειτα κάτι τέτοιοι έρωτες μας κρατούν σε εγρήγορση!Κι όταν βρεθείς με τα παιδάκια σου στο βασίλειό μας, θα τα μάθω να ονειρεύονται για να μη γεράσουν πρόωρα! ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #725 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 06:14:37 μμ »

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε σεβάσμιε....Έπειτα κάτι τέτοιοι έρωτες μας κρατούν σε εγρήγορση!Κι όταν βρεθείς με τα παιδάκια σου στο βασίλειό μας, θα τα μάθω να ονειρεύονται για να μη γεράσουν πρόωρα! ;D ;D ;D ;D ;D

Μετά τις αλλεπάλληλες αρνήσεις του κυρίου(-ούλη) να παραδοθεί στα υποθαλάσσια θέλγητρά σου, σκέφτεσαι, σοβαρά, ν' αναλάβεις καθήκοντα φύλαξης - επ' ευκαιρίας, και διαπαιδαγώγησης - τέκνων ...; Θα το σκεφτώ ..., αρκεί να μην τα παραμελείς, αναλώνοντας το χρόνο σε διαρκή και αναποτελεσματικά τηλέφωνα στο Υπουργείο ...  :P
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος possessed

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #726 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 06:15:56 μμ »
Καλέ ο Μπουτάρης θα τον κεράσει τον καφέ!Με το κλειδί της πόλης στα χέρια θα σε περιμένουμε!antigonaki,και οι εφιάλτες όνειρα είναι και έγω μόνο τέτοια διαπιστώνω ότι βλέπεις :P...(aristos2 άσε τα παιδάκια σπίτι τελικά,κινδυνεύουν..)

Αποσυνδεδεμένος sgrig

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #727 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 06:20:26 μμ »
Μην ανησυχείτε!!! Ο κυριούλης θα πληροφορήσει σύντομα ότι θα προκηρυχθεί και ΑΣΕΠ.... Και οι απανταχού ανά την Ελλάδα ΑΣΕΠολάγνοι θα φτάσουν σε πνευματικό οργασμό, γιατί θα ακολουθήσει άλλη μια στρατιά ΑΞΙΩΝ εκπαιδευτικών που κατέχουν τη λογοτεχνία με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, όπως και εγώ....
Ο αριθμός δε των προσλήψεων από τους νέους διαμαντοπούλειους πίνακες θα είναι τέτοιος που πολλοί από όλους όσοι αναλώνονται σε τηλέφωνα και αριθμο-υποθέσεις θα αντιληφθούν απόλυτα τη ματαίωση.....

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)