0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι από 1η. Είπε ότι θα είναι (οι αναπληρωτές) στις 9/9 στα σχολεία.Και μάλιστα το είπε σε συνέντευξη τύπου.
Δεν το κατάλαβα Stelios, εμείς δεν είμαστε καθηγητές;;;Ααααααααα είμαστε 2ης κατηγορίας......
Παράθεση από: Stelios στις Αύγουστος 26, 2011, 11:14:59 πμΌχι από 1η. Είπε ότι θα είναι (οι αναπληρωτές) στις 9/9 στα σχολεία.Και μάλιστα το είπε σε συνέντευξη τύπου.άμα το είπε τότε εντάξει. Ησύχασα
Παράθεση από: rozy4 στις Αύγουστος 26, 2011, 11:16:46 πμΠαράθεση από: Stelios στις Αύγουστος 26, 2011, 11:14:59 πμΌχι από 1η. Είπε ότι θα είναι (οι αναπληρωτές) στις 9/9 στα σχολεία.Και μάλιστα το είπε σε συνέντευξη τύπου.άμα το είπε τότε εντάξει. Ησύχασα χα,χα!!!Όντως ο λόγος τους ...συμβόλαιο...παρόλα αυτά,το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη(8,9/09) θα καλέσει την πρώτη φάση..όσο και αν δεν το θέλει......
Λοιπόν, το link που είχα παραθέσει ήταν από το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου.. ...ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ....Είπα κι εγώ....τόση συνέπεια πια κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς
Έχεις δίκιο, απλά θα χρειαστεί λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων να κάνω ένα επείγον ταξίδι την ερχόμενη βδομάδα και θα πάρω μαζί μου βαλίτσα σε περίπτωση που βγούν οι τοποθετήσεις νωρίτερα.Αν αργήσουν προς τα μέσα Σεπτέμβρη, θα ταξιδέψω πάλι πίσω με τη βαλίτσα......25 κιλά βαλίτσα δεν είναι ευκαταφρόνητη....και δεν πάω διακοπές....