0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπότε μπορεί να υπάρξει πιθανότητα συμπληρωματικών διορισμών εάν αντιληφθούν ότι τα σχολεία θα μείνουν.....ΑΔΕΙΑ!
το ακουσα πριν λιγο στη ΝΕΤ.τα κενα θα φτασουν τις 20000 και ειπαν οτι ισως υπαρχει αναγκη για προσθετους διορισμους.παντως ειπε 120 πρωτοβαθμια και γυρω στους 500 δευτεροβαθμια.
Παράθεση από: adigoni στις Αύγουστος 17, 2011, 11:19:20 πμΟπότε μπορεί να υπάρξει πιθανότητα συμπληρωματικών διορισμών εάν αντιληφθούν ότι τα σχολεία θα μείνουν.....ΑΔΕΙΑ!Σε ποιο όνειρο βαίνεις ...;
Παράθεση από: aristos2 στις Αύγουστος 17, 2011, 02:02:44 μμΠαράθεση από: adigoni στις Αύγουστος 17, 2011, 11:19:20 πμΟπότε μπορεί να υπάρξει πιθανότητα συμπληρωματικών διορισμών εάν αντιληφθούν ότι τα σχολεία θα μείνουν.....ΑΔΕΙΑ!Σε ποιο όνειρο βαίνεις ...;μακαρι...να ανεβουμε κι εμεις καμια θεση...Στην Οδό Ονείρων.....αλλά από ό,τι φαίνεται....το όνειρο (των πρόσθετων διορισμών) θα με δικαιώσει
Παράθεση από: aristos2 στις Αύγουστος 17, 2011, 02:02:44 μμΠαράθεση από: adigoni στις Αύγουστος 17, 2011, 11:19:20 πμΟπότε μπορεί να υπάρξει πιθανότητα συμπληρωματικών διορισμών εάν αντιληφθούν ότι τα σχολεία θα μείνουν.....ΑΔΕΙΑ!Σε ποιο όνειρο βαίνεις ...;Στην Οδό Ονείρων.....αλλά από ό,τι φαίνεται....το όνειρο (των πρόσθετων διορισμών) θα με δικαιώσει
Πρόσθετους διορισμούς, εννοώ σύμφωνα με τις ανάγκες....Και τους επιλαχόντες....Μπορεί να πάρει και από αλλού....40%, 24μηνο...Εξάλλου ποτέ δεν εφάρμοσε πιστά το νόμο.....
Αχ, αφήστε τα ψάρια να κυβερνήσουν..... Απλά....έχω αισιοδοξία εκ φύσεως....αυτό το παράλογο 1:18 στην Παιδεία....και μη νόμιμον είναι και μη ηθικόν....ελπίζω στην ανατροπή του....εκλογές το λένε; παραίτηση αναγκαστική το λένε;ξαφνικά κονδύλια;;;δεν ξέρω....ό,τι κι αν είναι θα έρθει για να διοριστώ κι εγώ κι άλλοι πολλοί που αδικηθήκαμε από όλες τις "σχολές" των διαφόρων υπουργείων.....