0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adigoni στις Αύγουστος 15, 2011, 10:25:57 μμΌσοι δώσαμε ΑΣΕΠ κι έχουμε επιτύχει πολλαπλώς, ναι, έχουμε έννομο συμφέρον για το 24μηνο....αλλά, τί γίνεται με ανθρώπους που για λίγο έχασαν διορισμό από επετηρίδα και παράλληλα έχουν μεγάλη προϋπηρεσία ως αναπληρωτές;Οι περισσότεροι από αυτούς, και νομίζω ότι έχουν μείνει πολύ λίγοι που δεν έχουν δώσει πλέον ΑΣΕΠ, θα διορίζονταν πέρσι, αν δεν υπήρχαν οι ΟΑΕΔίτες και φέτος, βέβαια, αν δεν υπήρχε η δικαιολογία του μνημονίου.antigoni,1. η επετηρίδα καταργήθηκε το 1998. Όσοι έχασαν για λίγο το διορισμό από επετηρίδα (όπως εγώ --για την ακρίβεια είχα χάσει για λίγο την αναπλήρωση όταν καταργήθηκε η επετηρίδα), δεν είναι δυνατό να μην έχουν διοριστεί ακόμα και να έχουν μεγάλες προϋπηρεσίες.2. οι περισσότεροι με προϋπηρεσίες σήμερα τις έχουν αποκτήσει μετά την καθιέρωση του 75 (ασεπ)- 25 (ενιαίος) [γύρω στο 2002]και πολύ περισσότερο μετά την καθιέρωση του 60-40 [γύρω στο 2004].
Όσοι δώσαμε ΑΣΕΠ κι έχουμε επιτύχει πολλαπλώς, ναι, έχουμε έννομο συμφέρον για το 24μηνο....αλλά, τί γίνεται με ανθρώπους που για λίγο έχασαν διορισμό από επετηρίδα και παράλληλα έχουν μεγάλη προϋπηρεσία ως αναπληρωτές;Οι περισσότεροι από αυτούς, και νομίζω ότι έχουν μείνει πολύ λίγοι που δεν έχουν δώσει πλέον ΑΣΕΠ, θα διορίζονταν πέρσι, αν δεν υπήρχαν οι ΟΑΕΔίτες και φέτος, βέβαια, αν δεν υπήρχε η δικαιολογία του μνημονίου.
Παράθεση από: syrrahm στις Αύγουστος 15, 2011, 11:27:21 μμΠαράθεση από: adigoni στις Αύγουστος 15, 2011, 10:25:57 μμΌσοι δώσαμε ΑΣΕΠ κι έχουμε επιτύχει πολλαπλώς, ναι, έχουμε έννομο συμφέρον για το 24μηνο....αλλά, τί γίνεται με ανθρώπους που για λίγο έχασαν διορισμό από επετηρίδα και παράλληλα έχουν μεγάλη προϋπηρεσία ως αναπληρωτές;Οι περισσότεροι από αυτούς, και νομίζω ότι έχουν μείνει πολύ λίγοι που δεν έχουν δώσει πλέον ΑΣΕΠ, θα διορίζονταν πέρσι, αν δεν υπήρχαν οι ΟΑΕΔίτες και φέτος, βέβαια, αν δεν υπήρχε η δικαιολογία του μνημονίου.antigoni,1. η επετηρίδα καταργήθηκε το 1998. Όσοι έχασαν για λίγο το διορισμό από επετηρίδα (όπως εγώ --για την ακρίβεια είχα χάσει για λίγο την αναπλήρωση όταν καταργήθηκε η επετηρίδα), δεν είναι δυνατό να μην έχουν διοριστεί ακόμα και να έχουν μεγάλες προϋπηρεσίες.2. οι περισσότεροι με προϋπηρεσίες σήμερα τις έχουν αποκτήσει μετά την καθιέρωση του 75 (ασεπ)- 25 (ενιαίος) [γύρω στο 2002]και πολύ περισσότερο μετά την καθιέρωση του 60-40 [γύρω στο 2004].να σου απαριθμήσω κάμποσα ονόματα ακόμη και μέσα απο το φόρουμ;Δεν έδωσαν όλοι τότε,όπως μάλλον θα ξέρεις,διότι υπήρχε ένα κύμα αμφισβήτησης της νομιμότητας του μέτρου και πολλοί ματαιοπονούσαν πιστεύοντας ότι θα ανακληθεί.Σίγουρα όλοι αυτοί το έχουμε μετανιώσει οικτρά,κυρίως έχοντας συγκρίνει τον ασεπ του 98 με τους κατοπινούς.Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι η ευθύνη μετακυλίεται,προς Θεού.Οι επιλογές είναι του καθενός.Απλά θα ήταν επιτέλους θεμιτό αυτή η χώρα να νομοθετεί και να τηρεί τους νόμους που η ίδια θέτει.
Μήπως ξέρει κανείς πόσους αναπληρωτές πήραν συνολικά πέρυσι? Και πόσους φιλολόγους?
Παράθεση από: infinity_kos στις Αύγουστος 16, 2011, 09:16:15 πμΜήπως ξέρει κανείς πόσους αναπληρωτές πήραν συνολικά πέρυσι? Και πόσους φιλολόγους?ΑΚΩ+ΑΜΩΑβάθμια+Ββάθμια+ειδική αγωγή=20567Φιλόλογοι=1365
Παράθεση από: mohitto στις Αύγουστος 16, 2011, 09:30:46 πμΠαράθεση από: infinity_kos στις Αύγουστος 16, 2011, 09:16:15 πμΜήπως ξέρει κανείς πόσους αναπληρωτές πήραν συνολικά πέρυσι? Και πόσους φιλολόγους?ΑΚΩ+ΑΜΩΑβάθμια+Ββάθμια+ειδική αγωγή=20567Φιλόλογοι=1365Οση ώρα έψαχνα και γω να βρω αυτούς τους αριθμούς, βρήκα ένα σαιτ στο οποίο ρωτάς για φάσεις αναπληρωτών και άλλα και στην συνέχεια γράφεις έναν κωδικό για τον οποίο έχεις πληρώσει. Δεν παίζονται ορισμένοι Ευχαριστώ
Άρα για πέρσι το ποσοστό ήταν 6,6 για τους φιλολόγους, έτσι δεν είναι;