0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: brad στις Σεπτέμβριος 06, 2011, 11:25:01 πμη προθεσμία των ενστάσεων έχει λήξει εδώ και καιρό...Αν δεις κατά λάθος το όνομά σου ή εγώ το δικό μου με λάθος μόρια, θα πούμε ότι έληξαν οι ενστάσεις;;;Δε θα καθίσεις να ψάξεις τα ονόματα;;;
η προθεσμία των ενστάσεων έχει λήξει εδώ και καιρό...
Το paideia-ergasia δίνει πάντα έγκυρες πληροφορίες.
Παράθεση από: inw στις Σεπτέμβριος 06, 2011, 11:32:06 πμΤο paideia-ergasia δίνει πάντα έγκυρες πληροφορίες.μηπως αναφέρεται στην πρωτοβάθμια?
Παράθεση από: infinity_kos στις Σεπτέμβριος 06, 2011, 11:22:18 πμΣε επικοινωνία μ πριν από λίγο μου είπαν για παρασκευη απόγευμα η πρώτη φάση.Δηλαδή οι πληροφορίες του paideia-ergasia για ανακοίνωση στις 6-7 Σεπτέμβρη δεν ισχύουν;
Σε επικοινωνία μ πριν από λίγο μου είπαν για παρασκευη απόγευμα η πρώτη φάση.
Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν, απλά θα φτάσουν έως το 280 και μετά θα συμπληρώσουν με τα υπόλοιπα ονόματα τριτέκνων.Όμως, κοιτάξτε ποιο είναι το θέμα.Εάν οι 100 πρώτοι δε δηλώσανε το κουτάκι και δηλώσανε συγκεκριμένες περιοχές, μπορεί να φύγουν με τη Β Φάση και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι προσληφθέντες συνάδελφοι να έχουν σειρά που θα φτάνει ως το 400π.χ.Άρα, όποιος κι αν είναι ο αριθμός της Α Φάσης, είναι ρευστή η κατάσταση...
ξεκινησε η συνεντευξη, δεν μπορει κατι θα πρεπει να πει και για μας! Αληθεια σε ποσες μερες πρεπει να παρουσιαστουμε 5 εργασιμες?
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτέμβριος 06, 2011, 11:15:23 πμΔεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν, απλά θα φτάσουν έως το 280 και μετά θα συμπληρώσουν με τα υπόλοιπα ονόματα τριτέκνων.Όμως, κοιτάξτε ποιο είναι το θέμα.Εάν οι 100 πρώτοι δε δηλώσανε το κουτάκι και δηλώσανε συγκεκριμένες περιοχές, μπορεί να φύγουν με τη Β Φάση και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι προσληφθέντες συνάδελφοι να έχουν σειρά που θα φτάνει ως το 400π.χ.Άρα, όποιος κι αν είναι ο αριθμός της Α Φάσης, είναι ρευστή η κατάσταση...αν έτσι έχουν τα πράγματα τότε το ποσοστό των τριτέκνων ξεπερνά το 20 %....αφού και μέσα στους 280 σίγουρα θα υπάρχουν και τρίτεκνοι...αυτό είναι σίγουρο;;; δεν θα έπρεπε το 80 % να είναι ΜΗ τρίτεκνοι;; Εγώ δηλαδή τόσο καιρό πλανώμαι πλανην οικτρά!!!!
Παράθεση από: adria στις Σεπτέμβριος 06, 2011, 11:41:55 πμξεκινησε η συνεντευξη, δεν μπορει κατι θα πρεπει να πει και για μας! Αληθεια σε ποσες μερες πρεπει να παρουσιαστουμε 5 εργασιμες?Στα ροζάκια τα μπουμπούκια μου! Πέρυσι ήταν σε 3 εργάσιμες αν θυμάμαι καλά.