0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το αναφέρω, επειδή και εγώ έχω δηλώσει πρώτα τα εκκλησιαστικά, αλλά και εμένα δεν με πήραν τηλέφωνο. Βέβαια εγώ είμαι αρκετά πιο πίσω και ίσως δεν έφτασε ο πίνακας σήμερα σε μένα... Υποθέσεις πάντα κάνω.
lazaroz δεύρο έξω ..., να διαπιστώσεις δια τι αργούν ...
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 09:11:03 μμlazaroz δεύρο έξω ..., να διαπιστώσεις δια τι αργούν ...φίλε Αρίστο περιμένω να ανακοινωθούν πρώτα και μετά βγαίνω
Παράθεση από: lazaroz στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 09:12:41 μμΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 09:11:03 μμlazaroz δεύρο έξω ..., να διαπιστώσεις δια τι αργούν ...φίλε Αρίστο περιμένω να ανακοινωθούν πρώτα και μετά βγαίνωθα είναι αργά ..., ακόμη και δια θαύματα ...
αν υποψιαστω οτι περιμενουμε ολοι μας απο το πρωι μπροστα σε μια οθονη, ασκοπα, θα τα σπασω ολα λεμε!!!με τους μακακες που μπλεξαμε!!!και μεγαλυτεροι μακακες ειναι αυτοι οι υπαλληλοι που εδωσαν λαθος πληροφορηση!!!!στην πυρα.,..
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 09:13:54 μμΠαράθεση από: lazaroz στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 09:12:41 μμΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 09:11:03 μμlazaroz δεύρο έξω ..., να διαπιστώσεις δια τι αργούν ...φίλε Αρίστο περιμένω να ανακοινωθούν πρώτα και μετά βγαίνωθα είναι αργά ..., ακόμη και δια θαύματα ...στην πίστα βγαίνω βρεεεεεεΩχ Τετάρτη σήμερα έχω ρεπό (Πλάκα κάνω καταλαβαίνεις νομίζω..)
Παράθεση από: sak81 στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 09:15:26 μμαν υποψιαστω οτι περιμενουμε ολοι μας απο το πρωι μπροστα σε μια οθονη, ασκοπα, θα τα σπασω ολα λεμε!!!με τους μακακες που μπλεξαμε!!!και μεγαλυτεροι μακακες ειναι αυτοι οι υπαλληλοι που εδωσαν λαθος πληροφορηση!!!!στην πυρα.,..Μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!