0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πηρα παλι τηλ φυσικους και μιλαει!!!δοκιμαστε παιδια!!!ειμαι και εγκυος!!!θα γεννησω αποψε
Παράθεση από: Ναστια στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 08:19:03 μμΒρε παιδιά....ακόμα δεν έχουν βγει της Α/βαθμιας και πιστεύετε ότι θα δούμε εμείς σήμερα προκοπή σήμερα Μην επιτρέπουμε στο άγχος μας να μας κάνει αφελείς..... Δεν πάμε όλοι μαζί για ένα(δύο-τρία-τέσσερα) ποτάκι ,λέω εγώ? Βρε Ορέστη Μακρή, ευκαιρία ψάχνεις!!! Αν είμαι Αθήνα, θα σε κεράσω το συντομότερο...
Βρε παιδιά....ακόμα δεν έχουν βγει της Α/βαθμιας και πιστεύετε ότι θα δούμε εμείς σήμερα προκοπή σήμερα Μην επιτρέπουμε στο άγχος μας να μας κάνει αφελείς..... Δεν πάμε όλοι μαζί για ένα(δύο-τρία-τέσσερα) ποτάκι ,λέω εγώ?
....βραδινη βαρδια,φτιαξτε καφεδακια συναδελφοι η νυχτα αναμενεται μεγααααλη....ακουω πονταρισματα για αριθμο!10:1 οτι θα κυμανθει στα περσινα επιπεδα και λιγο παραπανω!!κι οποιος μου τα παρει χαλαλι του!!!
marilou26, pupsi, ENTY23, boca, Vayia, δαναη 11, jonni53, adpan, eva7, thodoris, nina123, Thalia051, Chrisa rou, sak81, iam_almost_sofuckinhappy, airam, aaga, penkasidy, lazaroz, nick1981, topmar, che, herjohn, ANNIW, graphist, andreas1987, indian, maroulaki, aristos2, ahgioma, συρμα, mikal, Stelios, sofi@@, elranna, defthim, gvasilis, konstantinavam, annachem, stella28, kittoulini, THIROS, Belisha, kasta1, Tery, ΠΕ01, Κωνσταντίνος76, tzio, nikos6767, s93060, G7 02, constans, GEORG|OS, inw, O.M.G, stamtis, elenitsa, tropicana, runner, glauki, gard, sakissov, ninouka, glianna, EVANG, laf, cicero, mike78, SKANDALO, evants, intemperanta, lang, elena_e, soti1, turtle, marion, fainareti, moustard, Elpida!!!, Smaragdi, GERMANOS, iLLuSioN, ralou, naki, marooned, arsinoh2 και 178 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα. ....βραδινη βαρδια,φτιαξτε καφεδακια συναδελφοι η νυχτα αναμενεται μεγααααλη....ακουω πονταρισματα για αριθμο!10:1 οτι θα κυμανθει στα περσινα επιπεδα και λιγο παραπανω!!κι οποιος μου τα παρει χαλαλι του!!!