0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
sofi@@ κύριος ή κυρία σου απάντησε;;;;
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 05:21:30 μμsofi@@ κύριος ή κυρία σου απάντησε;;;;κύριος ήταν!!!και μάλιστα ενοχλήθηκε όταν του είπα οτι είχαν πει για σήμερα!!!!
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ο Μπράτης έχει δώσει από το πρωί ακριβή αριθμό για την πρωτοβάθμια, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα. Έχουν δημοσιεύσει όμως διάφορα άλλα, άσχετα με τους αναπληρωτές. Ποιος ξέρει τι στην ευχή κάνουν αυτή τη στιγμή στο υπουργείο?
O μπρατης ειπε πως υπηρχε ενα τεχνικο θεμα με τους τριτεκνους, αλλα τωρα το συστημα τρρεχει ξανα και περιμενουμε απο ώρα σε ώρα, για αυτο και σχολιασα απο ωρα σε ώρα ειναι και 12 η ώρα
Γεια σας!!Πήρα τηλ. πριν 40 περίπου λεπτά και μου είπαν ότι μπορεί να βγούν σήμερα αλλά μπορεί και όχι.Όταν του είπα ότι είχαν πει για σήμερα μου είπε ότι το προσπαθούν γι΄αυτό και ήταν εκεί ακόμα....
Εύχομαι μέχρι εκείνη την ώρα να έχουν βγει και να πας γνωρίζοντας την τοποθέτησή σου. Σου εύχομαι να σε τοποθετήσουν εκεί που επιθυμείς. Καλά να περάσεις στη συναυλία...