0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,θα ήθελα αν ξέρει κανείς να μου δώσει ορισμένες πληροφορίες για την Εύβοια και τα αναμορφωμένα σχολεία...Αμάρυνθος, Ερέτρια, Κάρυστος, Αλιβέρι, Ιστιαία....τί παίζει εκεί γενικά; Είναι κάπως συμπαθητικά ή απόλυτα νεκρά το χειμώνα...Επίσης, ο δρόμος είναι βατός προς Αθήνα; θέλω να τα δηλώσω με σκοπό τα σαββατοκύριακα να έρχομαι Αθήνα..ξέρει κανείς περίπου πόση ώρα απαιτείται οδικώς; Θέλει και πλοιαράκι για μερικά από όσο ξέρω..όποιος θέλει ας βοηθήσει..
ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Η Α΄ Εύβοιας έχει εύκολη πρόσβαση στην Αθήνα? (Εννοώ οι περιοχές εκτός της πόλης της Χαλκίδας)
Παράθεση από: Χαρά στις Ιουλίου 10, 2011, 12:35:27 pmευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Η Α΄ Εύβοιας έχει εύκολη πρόσβαση στην Αθήνα? (Εννοώ οι περιοχές εκτός της πόλης της Χαλκίδας)το εύκολο με την έννοια του γρήγορου; Νομίζω ότι πάνω απ' όλα πρέπει να βάζουμε την ασφάλεια.Και τα επαρχιακά μας δίκτυα δεν φημίζονται ιδιαίτερα. Όπως και να' χει, η Α' Ευβοίας από οικονομική άποψη μπορεί να αποτελέσει μία ρεαλιστική επιλογή για καθημερινό "aller - retour" από και προς την σχολική μονάδα, μόνο εάν βρεις έναν - ή δύο συναδέλφους να κάνετε χρήση αυτοκινήτου εκ περιτροπής.Διαφορετικά καλύτερα να νοικιάσεις σπίτι, γλυτώνεις έξοδα - φθορά και εκτίθεσαι λιγότερο σε οδικούς κινδύνους.
Η Α' Ευβοίας δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα (θεωρώ βέβαια δεδομένο ότι εκ των προτέρων γνωρίζουμε ότι μιλάμε για επαρχιακό οδικό δίκτυο), με εξαίρεση ίσως το Γυμνό. Όχι, όμως, τραγικά πράγματα. Η