0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βλέπω τελευταία καταιγισμό από email με θέμα "Έγκριση εκπαιδευτικού προγράμματος τάδε", όπου εγκρίνονται (συνήθως) προγράμματα που οργανώνουν φορείς, συνήθως ιδιωτικοί . Τι ακριβώς είναι αυτά τα προγράμματα; Εχουν σχέση με τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων που αναλαμβάνουν οι εκπαιδευτικοί;
Ευχαριστώ Κυκλάμινο. Μπορώ να συνεργαστώ με ιδιωτικό φορέα στα πλαίσια του πολιτιστικού ας πούμε προγράμματος που έχω αναλάβει προκειμένου να πραγματοποιήσουμε επίσκεψη, η οποία ΔΕΝ είναι δωρεάν και θα πρέπει να καταβάλουν οι μαθητές κάποιο αντίτιμο; Προβλέπεται;Επίσης μια ερώτηση. Λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν στα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων όσον αφορά τον χρόνο υλοποίησής τους (πρέπει να γίνονται εκτος σχολικού ωραρίου, και είναι δύσκολο να μαζέψεις μαθητές), μπορώ ( ; ) αν έχω πάρει project, να έχει συναφές θέμα με το πολιτιστικο πρόγραμμα που έχω αναλάβει, ώστε να μπορώ να δουλεύω με τους μαθητές;Γιατί ειλικρινά δεν βρίσκω πότε θα μπορώ να δουλέψω με τους μαθητές σε ένα πρόγραμμα, όταν η Α και η Β Λυκείου έχουν κάθε μέρα 7ωρο! Μπορώ να "κλέψω" και να έχω Project και πρόγραμμα το ίδιο θέμα;