0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οχι να στειλουμε τις χαρτοριχτρες στο υπουργειο παιδειας.Καθως φαινεται οι ανθρωποι ειναι μπερδεμενοι και δεν ξερουν ποια ομαδουλα να ευχαριστησουν και ποια να δυσαρεστησουν , φαντασου τι παρασκηνιο πεφτει αυτην την ωρα.
Αύριο και οι πίνακες και η εγκύκλιος διορισμού για Δευτεροβάθμια. Ακόμη περνούν αλλαγμένα στοιχεία. Κρίμα η αγωνία για σήμερα.
Παιδιά γεια σας κ από μένα κ γω το μεσημέρι που μίλησα με γνωστό στο υπουργείο μου είπε ότι το παλεύουν αλλά το βλέπει δύσκολο για σήμερα, για τη
Παράθεση από: eleni-ep στις Αυγούστου 16, 2011, 07:31:19 pmΠαράθεση από: mokrina στις Αυγούστου 16, 2011, 07:26:58 pmΠριν 2 λεπτα το ΑΛΤΕΡ μιλησε για 285 διορισμους στην Πρωτοβαθμια.ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑΠοιο αλτερ;Εδώ μίλησε Καψαλάκης!!Τέλος!!Και τι "μεγάλο" είπε; Εκτίμηση έκανε. Θα κάνω κι εγώ μια εκτίμηση (όχι, δεν έχω κληρονομικό χάρισμα): Πιστεύω ότι θα διορίσει όλους τους Ασεπίτες νηπιαγωγούς Κι αν πέσω μέσα, θα ανοίξω sites με προγνωστικά διορισμών, αν όχι θα ακολουθήσω μια "ταπεινή καριέρα" φιλολόγου
Παράθεση από: mokrina στις Αυγούστου 16, 2011, 07:26:58 pmΠριν 2 λεπτα το ΑΛΤΕΡ μιλησε για 285 διορισμους στην Πρωτοβαθμια.ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑΠοιο αλτερ;Εδώ μίλησε Καψαλάκης!!Τέλος!!
Πριν 2 λεπτα το ΑΛΤΕΡ μιλησε για 285 διορισμους στην Πρωτοβαθμια.ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
καλα της πρωτ που ειναι ολα ετοιμα που ειναι ?αν ειναι δυνατον..
Παράθεση από: xleo στις Αυγούστου 16, 2011, 08:31:12 pmκαλα της πρωτ που ειναι ολα ετοιμα που ειναι ?αν ειναι δυνατον..ισως επειδή δεν έχει ανανεωθεί ο πίνακας των ειδικών κατηγοριών που περιέχει δασκαλους.