0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,είμαι μόνιμη δασκάλα στην
Όσοι ζητάανε απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ και οι αποσπασμένοι από άλλα πΥΣΠΕ από πέρσι που υπάρχει μοριοδότηση των αποσπάσεων κρίνονται ταυτόχρονα με βάση τα μόρια απόσπασης. Είχε έρθει πέρσι διευκρύνιση από το Υπουργείο. Δεν ξέρω να σου πω αριθμό εγγράφου. Κάπου έχει ξανααναφερθεί μέσα στο φόρουμ ελπίζω κάποιος να σε βοηθήσει περισσότερο.
Παράθεση από: anna_r στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 10:33:16 pmΌσοι ζητάανε απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ και οι αποσπασμένοι από άλλα πΥΣΠΕ από πέρσι που υπάρχει μοριοδότηση των αποσπάσεων κρίνονται ταυτόχρονα με βάση τα μόρια απόσπασης. Είχε έρθει πέρσι διευκρύνιση από το Υπουργείο. Δεν ξέρω να σου πω αριθμό εγγράφου. Κάπου έχει ξανααναφερθεί μέσα στο φόρουμ ελπίζω κάποιος να σε βοηθήσει περισσότερο.81082/Δ2/18-7-2011
To εγγραφο που αναφερεις ειναι η περυσινη εγκυκλιος αποσπασεων, στην οποια δεν αναγραφεται τιποτα περι συνεξετασης των αποσπωμενων εντος ΠΥΣΔΕ και των αποσπασμενων απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ. Οντως περυσι εσταλη διευκρινιστικη στην οποια οριζεται οτι τα κριτηρια αποσπασης απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ θα εφαρμοστουν και στις εσωτερικες του ΠΥΣΔΕ αποσπασεις, «προκειμενου να υπάρχει ενιαίος τρόπος αντιμετώπισης των αποσπάσεων», οπως επι λεξει αναφερεται, ωστοσο δε δεσμευει τα ΥΣ να συνεξεταζουν τις αιτησεις τοποθετησης των αποσπασμενων απο αλλο ΠΥΣΔΕ και των εσωτερικα αποσπασμενων, διοτι πχ το ΥΣ δυναται να τοποθετει σε λειτουργικα κενα τους αποσπασμενους βασει μοριων μεταθεσης και οχι αποσπασης, ζητημα το οποιο εναποκειται στην ευχερεια του εκαστοτε ΠΥΣΔΕ για να το αποφασισει εν απουσια ενιαιου και σαφους κονονιστικου πλαισιου.
INDI, από όσο γνωρίζω εάν πάρεις βεβαίωση ανεργίας συζύγου από τον ΟΑΕΔ , δεν χάνεις τα μόρια συνυπηρέτησης. Αυτό πρέπει να ισχύει από τις περσινές αποσπάσεις. Πάντως σου προτείνω να ρωτήσεις την Δ/νση όπου ανήκεις. Πιθανόν στη νέα εγκύκλιο των αποσπάσεων που περιμένουμε να βγει, να βρεις την απάντησή σου.Μην αγχώνεσαι..