0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πότε θα μπορούμε να μάθουμε τα κενά επί των οποίων θα γίνουν πο αποσπάσεις για κάθε περιοχή; Τα βγάζει η κάθε διεύθυνση πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς από τη στιγμή που τελείωσαν οι μεταθέσεις;
Για απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ αλλά σε άλλη περιοχή αποφασίζει το αντίστοιχο ΠΥΣΠΕ (πχ από
Καλησπέρα σας... είμαι νεοδιοριστος του 2023...έχω κάνει τον πρώτο χρόνο στον τόπο του διορισμού μου ... φέτος θα πάρω οργανική....Η ερώτηση μου είναι αν θα μπορώ να ζητήσω απόσπαση για τη χρονιά που θα έρθει κ να χρωστάω τον έναν χρόνο της οργανικής μου που θα μένει για του παραχρονουΞέρω ότι ίσως να έχει απαντηθεί πάλι.... συγνώμη που το ρωτάω ξανά
Μόνο οι ειδικές κατηγορίες μπορούν να πάρουν απόσπαση. Οι υπόλοιποι πρέπει να υπηρετήσουν δύο χρόνια στην περιοχή του διορισμού.
Καλημέρα,μπορεί κάποιος/α να γράψει με ποια ακριβώς σειρά γίνονται οι αποσπάσεις; (δηλαδή από ΠΥΣΠΕ/ΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΔΕ, φορείς, εντός ΠΥΣΠΕ/ΔΕ, Καλλιτεχνικά/Μουσικά/Διαπολιτισμικά κλπ). Και πότε αναμένονται; Κι ακόμα: στα καλλιτεχνικά/μουσικά ισχύει για την απόσπαση ό,τι ισχύει για τη μετάθεση, δηλαδή η πενταετής προϋπηρεσία; (για τα διαπολιτισμικά δεν προϋποτίθεται στη μετάθεση. Στην απόσπαση;)Τα περσινά μόρια του τελευταίου αποσπασμένου μπορούμε να τα δούμε κάπου; (ενδιαφέρομαι για δευτεροβάθμια, αλλά φαντάζομαι ότι ισχύει κάτι παρόμοια με την πρωτοβάθμια).Ευχαριστώ
Καλημέρα και καλό Πάσχα! Πότε περίπου θα ανακοινωθούν οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ;