*

Αποστολέας Θέμα: Τι γίνεται αν τα δυο σχολεία που είμαι τοποθετημένη με θέλουν τις ίδιες ώρες;  (Αναγνώστηκε 4015 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος katerinasp

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Είμαι αναπληρώτρια σχεδόν 2 μήνες σε δύο σχολεία...όταν παρουσιαστηκα μετα από πολλές προσπάθειες και υποχωρήσεις από όλες τις πλευρές έγινε το περιβόητο προγραμμα...τώρα όμως παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα..και στα δυο σχολεία υπάρχουν μόνιμοι της ειδικότητας μου, στο πρώτο σχολείο (στο οποίο εχω και τις περισσότερες ώρες) ο μόνιμος αρνήθηκε να πάρει απογευματινό ωράριο (ολοήμερο) ενώ στο δεύτερο σχολείο (που συμπληρώνω το ωράριο μου-->4 ώρες) ο μόνιμος δέχτηκε...και πήρα εγώ πρωινό!Ξαφνικά τώρα στο δεύτερο σχολείο ο μόνιμος αρνείται το απογευματινό και θέλει και αυτός πρωινο..ενώ εγώ και τις πέντε μέρες κάνω ολοήμερο στο πρώτο σχολείο άρα δεν έχω περιθώριο να πάρω άλλες ώρες απόγευμα...και έχω βρεθεί στη μέση...ο διευθυντής του δεύτερου σχολείου μου ανακοίνωσε ότι "εμένα αυτό ειναι το πρόγραμμα μου και αν δεν έρχεσαι θα σε δηλώνω απούσα" (όταν του είπα ότι αυτό είναι εκβιασμός μου είπε ότι δεν σε εκβιάζω...χοχοχοχο...χιχιχιχι....χαχαχαχα...)στο πρώτο σχολείο μου είπε "είναι αδύνατον να αλλάξω το πρόγραμμα γιατί θα επηρεαστούν όλοι οι συνάδερφοι"!!

τι μπορώ να κάνω...;;;πως μπορω να είμαι σε δυο σχολεία ταυτόχρονα;;;

ΥΓ Υπάρχει κάποιος βιολόγος που να ασχολείται με κλωνοποιήσεις? :o :o

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
αμ γι αυτό λέω εγώ από μακρυά κ αγαπημένοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Αναπληρώτρια πλήρους ωραρίου είσαι?
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
πρέπει οι διευθυντές να συνεργαστούν και να βγάλουν από κοινού το πρόγραμμα! αν οι διευθυντές δεν τα βρουν απευθύνσου στη διεύθυνση.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Είμαι πλήρους ωραρίου!
Οσο αφορά τους διευθυντές δεν κάνει κανείς πίσω...κάθε μέρα βρίσκονται να λύσουν το θέμα και κάθε μέρα καταλήγουν στο τέλος να τσακώνονται...η διεύθυνση είναι ενήμερη και η προισταμένη επίσης και εγώ είμαι στη μέση..να μην ξέρω 1 μήνα πριν τα χριστούγεννα τελικά ποια τμήματα θα έχω και πως θα προγραμματίσω την ύλη μου...δυστυχως...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
πρέπει οι διευθυντές να συνεργαστούν και να βγάλουν από κοινού το πρόγραμμα! αν οι διευθυντές δεν τα βρουν απευθύνσου στη διεύθυνση.

κ η διεύθυνση θα τα βάψει μαύρα!

Εφόσον είσαι πλήρους τι αγχώνεσαι, όσο αυτοί θα τσακώνονται , δίοτι δεν θέλουν να ξεβολέψουν τους δικούς τους, εσύ άραξε, ο μισθός σου τρέχει  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 21, 2010, 11:59:26 πμ από anneta »
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
anneta μακαρι να ήταν ετσι...αλλα το θέμα είναι οτι  ο ένας διευθυντής με εκβίασε-απείλησε λέγοντας μου ότι αν δεν είμαι στις ώρες που λέει το πρόγραμμά του θα δηλώσει άγνωστη απούσία ενώ εγώ ουσιαστικά θα είμαι στο άλλο σχολειο...καλούμε να αποδείξω ότι δεν ειμαι ελέφαντας...

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
 :o :o :o :o :o :o :o :o
σε καταλαβαίνω!!!
Εμένα ένα ρετάλι δάσκαλος έλεγε στον Διευθυντή ότι δεν πάω στο σχολείο...!

Αποψή μου: Βάλε βύσμα, δεν μπορεί όλο κ κάποιον θα έχεις . στην τελική πήγαινε με τον πατερα σου, με τον θειο σου στον Διευθυντή που σε εκβιάζει...
μας βλέπουν γυναικες κ νομίζουν ότι μπορούν να μας κάνουν ότι θέλουν.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
anneta αφενός δεν έχω κάποιον να βάλω βύσμα και αφετέρου δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν...το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ειναι να ζητήσω το προγραμμα και από τα δύο σχολεία σε επίσημη μορφή και φτιάχνοντας κάποιο "έγγραφο" κοινοποιώντας στη διεύθυνση και στο υπουργείο να λέω ότι δεν παρουσιάζομαι στο τάδε σχολείο ΟΧΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ...δεν ξερω βεβαια κατά πόσο είναι δυνατό αυτό πρώτον...και δεύτερον δεν ξέρω πως να το συντάξω..
Αν κάποιος που ασχολείται με τα συνδικαλιστικά και μπορεί να με βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεη...

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
anneta αφενός δεν έχω κάποιον να βάλω βύσμα και αφετέρου δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν...το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ειναι να ζητήσω το προγραμμα και από τα δύο σχολεία σε επίσημη μορφή και φτιάχνοντας κάποιο "έγγραφο" κοινοποιώντας στη διεύθυνση και στο υπουργείο να λέω ότι δεν παρουσιάζομαι στο τάδε σχολείο ΟΧΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ...δεν ξερω βεβαια κατά πόσο είναι δυνατό αυτό πρώτον...και δεύτερον δεν ξέρω πως να το συντάξω..
Αν κάποιος που ασχολείται με τα συνδικαλιστικά και μπορεί να με βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεη...

Αυτο θα ήταν το καλύτερο.
Αλλά αν έχεις καταλάβει έχεις να κάνεις με τέρατα κ όχι με ανθρώπους! Μπορεί να φαίνονται κάπως οι συμβουλές μου αλλά έχει καεί η γούνα μου, τα έχω ζήσει δυστυχώς!
Εμένα ο διευθυντής για παραδειγμα μου έλεγε ότι δεν έχω διακίωμα να δω το πρόγραμμα! Ακουσον άκουσον.
Καλυτερα να μην τα θυμάμαι.

Καλά ξεμπερδέματα! :)

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ευχαριστώ anneta (ΠΕ20ειμαι και εγω για την ιστορια)

Αποσυνδεδεμένος marilou18

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Βρες από το ιντερνετ κάποιο τηλέφωνο διδασκαλικού συλλόγου της περιοχής όπου βρίσκεσαι και απευθύνσου εκεί. Συνήθως είναι πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουν...και μην ανησυχείς...το δίκιο είναι σίγουρα όλο με το μέρος σου.
All the world's a stage and all the men and women merely players; they have their exits and their entrances. And one man in his time plays many parts, his acts being seven ages.

Αποσυνδεδεμένος La Joie de vivre

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 05
    • Προφίλ
Γνωριζω συναδελφους που ειχαν παρομοιο προβλημα και οταν απευθυνθηκαν στη διευθυνση τους αλλαξε το ενα απο το δυο σχολεια με αλλο για να βγαινει ομαλα το προβλημα.Δεν εχεις λογο να ανησυχεις.Μου ειχε συμβει κι εμενα στο παρελθον,πριν διοριστω,και μαλιστα ειχα 5(πεντε)σχολεια στα οποια πηγαινα και τα οποια επρεπε να συννενοηθουν για να βγαλουν προγραμμα

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
αυτά που σου λέει ο διευθυντής είναι τελείως αυθαίρετα και δεν στηρίζονται νομικά. στη θέση σου θα έγραφα μια επιστολή-ένσταση προς τη διεύθυνση με κοινοποίηση στην διεύθυνση περιφέρειας και το τμήμα διορισμών του υπουργείου, όπου θα έγραφα περιληπτικά οτι διχως δική μου υπαιτιότητα δεν έχει καταρτιστεί πρόγραμμα σύμφωνα με το οποίο μπορώ να διδάσκω στα σχολεία που τοποθετήθηκα. όσο το θέμα μένει στο προφορικό και στο εσωτερικό ανάμεσα σε δύο διευθυντές δύσκολα θα βγει άκρη.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
marigen αν έχεις την καλοσύνη αν μπορείς να γίνεις πιο σαφής...η διεύθυνση είναι ενημερωμένη για το θεμα αλλά ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον και ο τελευταίος στο πρώτο με αποτέλεσμα να γίνεται κύκλος...
και θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο από την στιγμή που η ανάληψη υπηρεσιας μου αφορά τα συγκεκριμένα σχολεία και υπέγραψα την ανάληψη υπολογίζοντας πως θα είμαι όλη τη χρονιά εκεί γινεται η διεύθυνση να με τοποθετήσει σε αλλο-α σχολεια χωρίς την θέληση μου...?γιατί θέλω 1 ώρα να πάω, έχω μικρό παιδί, δεν έχω αυτοκίνητο διαθέσιμο όλες τις μέρες (το μοιράζομαι με τον άντρα μου)και δεν ξέρω που θα έιναι το-τα άλλο-α σχολείο-α!

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)