0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, κοιτάξτε να υπογράφετε, μη βρεθειτε να δουλεύετε δωρεάν...
Παράθεση από: Giannis1 στις Νοέμβριος 06, 2010, 06:38:55 μμΠαιδιά, κοιτάξτε να υπογράφετε, μη βρεθειτε να δουλεύετε δωρεάν...Πού ακριβώς να υπογράφουμε; Εμένα εδώ και δύο μήνες δεν μου έχουν δώσει παρουσιολόγιο.
Μην αγχώνεστε ρε παιδιά. Σε όλους θα πάνε τα παρουσιολόγια. Ούτε εγώ έχω υπογράψει ακόμα. Από εβδομάδα θα τα στείλουν σε όλα τα σχολεία. Απλώς μέχρι στιγμής η πληροφόρηση ήταν ελλιπής και πολλοί διευθυντές δεν γνώριζαν τι πρέπει να κάνουν. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Όταν μας το δώσουν το παρουσιολόγιο ή τη σύμβαση, τι θα κάνουμε; Θα υπογράψουμε; Κανονικά κανείς δεν πρέπει να υπογράψει. Ούτε παρουσιολόγιο, ούτε σύμβαση.
Παράθεση από: bellaspir στις Νοέμβριος 06, 2010, 06:46:24 μμΜην αγχώνεστε ρε παιδιά. Σε όλους θα πάνε τα παρουσιολόγια. Ούτε εγώ έχω υπογράψει ακόμα. Από εβδομάδα θα τα στείλουν σε όλα τα σχολεία. Απλώς μέχρι στιγμής η πληροφόρηση ήταν ελλιπής και πολλοί διευθυντές δεν γνώριζαν τι πρέπει να κάνουν. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Όταν μας το δώσουν το παρουσιολόγιο ή τη σύμβαση, τι θα κάνουμε; Θα υπογράψουμε; Κανονικά κανείς δεν πρέπει να υπογράψει. Ούτε παρουσιολόγιο, ούτε σύμβαση. Πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι ότι κανείς δεν υπογράφει τίποτα μέχρι να αποκτήσουμε πραγματικά τα ίδια δικαιώματα με τους αναπληρωτές του κρατικού προϋπολογισμού. Εκτός τούτου μην ξεχνάμε ότι δουλεύουμε στα πιλοτικά ολοήμερα και σίγουρα δεν τους βολεύει να μην λειτουργήσουν.
Παράθεση από: kc στις Νοέμβριος 06, 2010, 06:50:09 μμΠαράθεση από: bellaspir στις Νοέμβριος 06, 2010, 06:46:24 μμΜην αγχώνεστε ρε παιδιά. Σε όλους θα πάνε τα παρουσιολόγια. Ούτε εγώ έχω υπογράψει ακόμα. Από εβδομάδα θα τα στείλουν σε όλα τα σχολεία. Απλώς μέχρι στιγμής η πληροφόρηση ήταν ελλιπής και πολλοί διευθυντές δεν γνώριζαν τι πρέπει να κάνουν. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Όταν μας το δώσουν το παρουσιολόγιο ή τη σύμβαση, τι θα κάνουμε; Θα υπογράψουμε; Κανονικά κανείς δεν πρέπει να υπογράψει. Ούτε παρουσιολόγιο, ούτε σύμβαση. Πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι ότι κανείς δεν υπογράφει τίποτα μέχρι να αποκτήσουμε πραγματικά τα ίδια δικαιώματα με τους αναπληρωτές του κρατικού προϋπολογισμού. Εκτός τούτου μην ξεχνάμε ότι δουλεύουμε στα πιλοτικά ολοήμερα και σίγουρα δεν τους βολεύει να μην λειτουργήσουν. [/b]Καλα θα ηταν να δουλευαμε στα πιλοτικα...εμενα με καλεσαν ακω στα 800 πιλοτικα και οταν παρουσιαστηκα με στειλαν σε 5 σχολεια και κανενα απο αυτα δεν ειναι πιλοτικο
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΩΣ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ?ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ,ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ???ΔΗΛΑΔΗ "
Παράθεση από: its me :-) στις Νοέμβριος 06, 2010, 07:19:04 μμΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΩΣ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ?ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ,ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ???ΔΗΛΑΔΗ "Νομίζω ότι εμάς των θεατρικών μας έχουν μόνο μέσα του ΕΣΠΑ.