0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο κουτάκι με νούμερο 13 αναφέρει ΕΟΠΠ (ΟΕΕΚ). Αυτά δεν είναι τα δημόσια ΙΕΚ;Δεν καταλαβαίνω αυτό που λες.
Επίσης, από το υπουργείο μου είπαν ότι μόνο ένας φορέας δηλώνεται, και δεν υπάρχει πιθανότητα αν δεν εχεις μεταπτυχιακό στην δημόσια διοίκηση να πάρεις απόσπαση σε διοικητική θέση.
Τα μορια για τους φορεις σαφως προσδιοριζονται απο το άρθρο 31 παρ. 1,2 και 6 του Ν.3848/2010.
Παράθεση από: Damien στις Μάιος 17, 2011, 02:34:47 μμΠαράθεση από: marvac στις Μάιος 17, 2011, 01:38:59 μμΤα μόρια που θα παίρνουμε δε διευκρινίζονται ή εγώ δεν κατάλαβα καλά?Τα μορια για τους φορεις σαφως προσδιοριζονται απο το άρθρο 31 παρ. 1,2 και 6 του Ν.3848/2010.Aναφερομαι στα μορια μεταθεσης που πιστωνεται ο εκπαιδευτικος που αποσπαται σε φορεα, οχι στη μοριοδοτηση των κριτηριων αποσπασης.
Παράθεση από: marvac στις Μάιος 17, 2011, 01:38:59 μμΤα μόρια που θα παίρνουμε δε διευκρινίζονται ή εγώ δεν κατάλαβα καλά?Τα μορια για τους φορεις σαφως προσδιοριζονται απο το άρθρο 31 παρ. 1,2 και 6 του Ν.3848/2010.
Τα μόρια που θα παίρνουμε δε διευκρινίζονται ή εγώ δεν κατάλαβα καλά?
Τι τους ακούμε, καθόμαστε και ανεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν!!! Τι μεταπτυχιακό στη διοίκηση μου λέτε! Γνωστός μου και κοντοχωριανός μου αποσπασμένος σε Διεύθυνση, έχει από τώρα σίγουρη την απόσπαση στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο! Γιατί κουράζεστε; Όσο για τα Πανεπιστήμια, ναι, αυτό ισχυε ανέκαθεν. Το τμήμα σε ζητάει. Αυτό θα πει ότι διατηρείς μαζί τους καλές σχέσεις και έτσι σε προτείνουν, π.χ. αν κάνεις διδακτορικό, αν τους ψηφίζεις κλπ., κλπ.
Επικοινώνησα με γενική γραμματεία δια βίου μάθησης (που ανήκουν και τα δημόσια ιεκ), και με ενημέρωσαν ότι θα βγει δική τους, ξεχωριστη εγκύκλιος (πιθανότατα αύριο). Επίσης, από το υπουργείο μου είπαν ότι μόνο ένας φορέας δηλώνεται, και δεν υπάρχει πιθανότητα αν δεν εχεις μεταπτυχιακό στην δημόσια διοίκηση να πάρεις απόσπαση σε διοικητική θέση.Από την άλλη μου είπαν ότι αν δηλώσω πανεπιστήμιο ή τει θα πρέπει ο προέδρος του τμήματος.......... να με ζητήσει ονομαστικά...............πως σας φαίνεται αυτό? .