0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, χρόνια πολλά, Χριστός Ανεστη!Θέλω να ρωτησω σχετικά με την διάρκεια της απόσπασης σε φορέα. Είναι 1 ετοςΉ διδακτικό έτος, που σημαίνει ότι τέλος Ιούνη σταματάμε; ; Ευχαριστώ!
Στο φορέα εργάζεσαι και το καλοκαίρι.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Και λογικά ακολουθείς και το ωράριο του φορέα. Και έχεις κάπου στις 2 εβδομάδες συνολικά άδεια. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις, λογικό..
Η άδεια είναι η διοικητική, 24-25 εργάσιμες μέρες κανονική.
Όπου στην πρωτοβάθμια είναι σχεδόν ανέκδοτο να λείψεις με γονική άδεια, μία το χρόνο το πολύ. Στο δικό μου σχολείο τουλάχιστον, και σαν ειδικότητα. Ασθενείας επίσης με πολλή δυσκολία και ασθενείας τέκνου σπανιότατα και να κάθεσαι να απολογείσαι μετά. Κανονικές αδειες σπανιότατα έως και ποτέ. Αυτή είναι η πραγματικότητα που έχω ζήσει εγω στα δημοτικά 12 χρόνια τώρα.
Καλησπέρα. Σε περίπτωση απόσπασης σε φορέα (π.χ. Εθνική
Το ωραριο εργασιας ειναι 8ωρο στις υπηρεσιες. 6ωρο ειναι μονο στην εκπαιδευση (αλλο το εργασιακο, αλλο το διδακτικο). Δε σημαινει οτι επειδη καποιος παει σε αλλη υπηρεσια αλλαζει ο μισθος του! Το μισθολογιο στο δημοσιο ειναι ενιαιο
Ευχαριστώ. Αναρωτιόμουν απλώς αν υπάρχει η πιθανότητα ενός πιο αξιοπρεπούς μισθού στο δημόσιο. Αλλά αυτή είναι η κατάσταση παντού τελικά.
Οι εκπαιδευτικοί όταν αποσπώνται συνεχίζουν να μισθοδοτούνται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας ή Πρωτοβάθμιας που ανήκουν. Δεν μισθοδοτούνται από τον φορέα απόσπασης. Οπότε ο μισθός δεν αλλάζει.
Σωστά. Ευχαριστώ.