0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις έμαθα οτι με πήραν ΑΜΩ αλλά είμαι σε άδεια κύησης εδώ και μια εβδομάδα ! Μπορώ να παρουσιαστώ αύριο ή όχι Τι λέει ο νόμος ? ΒΟΗΘΕΙΑ.... please
Παίρνω επίδομα ανεργίας και σύμφωνα με το νόμο 56 μέρες πριν γεννήσω πήγα στο ΙΚΑ και πήρα το επίδομα κυοφορίας. Μπορώ να κάνω ανάληψη υπηρεσίας αύριο ή όχι ?
Παράθεση από: kolbis στις Οκτώβριος 04, 2010, 09:28:32 μμΜόλις έμαθα οτι με πήραν ΑΜΩ αλλά είμαι σε άδεια κύησης εδώ και μια εβδομάδα ! Μπορώ να παρουσιαστώ αύριο ή όχι Τι λέει ο νόμος ? ΒΟΗΘΕΙΑ.... pleaseSorry πως εισαι σε αδεια αφού δεν έχεις αναλάβει υπηρεσία;Δεν έχεις κανένα προνόμιο αδειών εαν δεν υπηρετήσεις 10 τουλάχιστον ημέρες.Καλή τυχη.
καλησπερα ειμαι εγκυοσ και δουλευω ωσ αναπληρωτριαξερει να μου πει κανεισ τη γινεται με επαπειλουμενη αδεια;;
Τελικά υπέγραψα την σύμβαση και θα πάω σε σχολείο 64 μέρες μετά τη γέννα. Οσο για τα χρήματα, παίρνουμε επίδομα κυοφορίας απο το ΙΚΑ αν έχουμε 200 ένσημα το δυο προηγούμενα χρόνια. Δεν έχει σημασία αν δουλεύουμε ή αν είμαστε στο επίδομα.Απο το σχολείο ΔΕΝ πληρωνόμαστε.