0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ούτε κι εγώ τις δύο τελευταίες χρονιές που εργάστηκα σε ΣΔΕ δεν πήρα επίδομα από ΟΑΕΔ.Δεν παίρνουμε επίδομα ανεργίας διότι δουλεύουμε με σύμβαση έργου.
Παράθεση από: loella στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 01:32:42 pmΟύτε κι εγώ τις δύο τελευταίες χρονιές που εργάστηκα σε ΣΔΕ δεν πήρα επίδομα από ΟΑΕΔ.Δεν παίρνουμε επίδομα ανεργίας διότι δουλεύουμε με σύμβαση έργου.Μήπως απλά τα ένσημα δεν επαρκούσαν για να βγει επίδομα;
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 01:41:29 pmΠαράθεση από: loella στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 01:32:42 pmΟύτε κι εγώ τις δύο τελευταίες χρονιές που εργάστηκα σε ΣΔΕ δεν πήρα επίδομα από ΟΑΕΔ.Δεν παίρνουμε επίδομα ανεργίας διότι δουλεύουμε με σύμβαση έργου.Μήπως απλά τα ένσημα δεν επαρκούσαν για να βγει επίδομα;Οχι,δεν είναι αυτός ο λόγος .Η "σύμβαση έργου" και όχι οι τυπικές συμβάσεις που υπογράφουμε ως ωρομίσθιοι είναι το "κλειδί" στο γιατί όχι ταμείο ανεργίας..
Παράθεση από: domenica στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 01:43:44 pmΠαράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 01:41:29 pmΠαράθεση από: loella στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 01:32:42 pmΟύτε κι εγώ τις δύο τελευταίες χρονιές που εργάστηκα σε ΣΔΕ δεν πήρα επίδομα από ΟΑΕΔ.Δεν παίρνουμε επίδομα ανεργίας διότι δουλεύουμε με σύμβαση έργου.Μήπως απλά τα ένσημα δεν επαρκούσαν για να βγει επίδομα;Οχι,δεν είναι αυτός ο λόγος .Η "σύμβαση έργου" και όχι οι τυπικές συμβάσεις που υπογράφουμε ως ωρομίσθιοι είναι το "κλειδί" στο γιατί όχι ταμείο ανεργίας.. Οκ, οπότε το μόνο οικονομικό όφελος για κάποιον που προσλαμβάνεται είναι η μισθός του. Παρόλα αυτά ένσημα παίρνεις από τη δουλειά στα ΣΔΕ;
Να κάνω μια διευκρίνηση ήθελα για να δω αν καταλαβα σωστα!Αυτό είναι μέρος απο την προκ για τα ΣΔΕ"Οι υποψήφιοι που θα βρίσκονται σε επιλέξιμη θέση, θα κληθούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4, μετά από την ανάρτηση των οριστικών πινάκων."Εγώ καταλαβαίνω ότι αν μας χρειαστούν θα μας πάρουν τηλεφωνο και μόνο τοτε θα καταθέσουμε τα χαρτια μας.Ξέρει κανείς κάτι διαοφρετικο??Επέρνα τηλ σήμερα και δεν απαντούσαν. μίλαγε.όχι τιποτα άλλο γιατί δεν αναφέρει μέχρι πότε απο την ανάρτηση πινάκων μπορούμε να καταθέσουμε τα χαρτια.