0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: menmas στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 03:39:06 pmΝα κάνω μια διευκρίνηση ήθελα για να δω αν καταλαβα σωστα!Αυτό είναι μέρος απο την προκ για τα ΣΔΕ"Οι υποψήφιοι που θα βρίσκονται σε επιλέξιμη θέση, θα κληθούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4, μετά από την ανάρτηση των οριστικών πινάκων."Εγώ καταλαβαίνω ότι αν μας χρειαστούν θα μας πάρουν τηλεφωνο και μόνο τοτε θα καταθέσουμε τα χαρτια μας.Ξέρει κανείς κάτι διαοφρετικο??Επέρνα τηλ σήμερα και δεν απαντούσαν. μίλαγε.όχι τιποτα άλλο γιατί δεν αναφέρει μέχρι πότε απο την ανάρτηση πινάκων μπορούμε να καταθέσουμε τα χαρτια.Εγώ πάλι δε νομίζω να μας....εεεε....τους πάρουν τηλέφωνο γιατί κοστίζει. Το πιο πιθανό είναι να βγει μια ανακοίνωση με τα ονόματα των επιλέξιμων και μια ημερομηνία μέχρι την οποία θα γίνονται δεκτά τα δικαιολογητικα...
Να κάνω μια διευκρίνηση ήθελα για να δω αν καταλαβα σωστα!Αυτό είναι μέρος απο την προκ για τα ΣΔΕ"Οι υποψήφιοι που θα βρίσκονται σε επιλέξιμη θέση, θα κληθούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4, μετά από την ανάρτηση των οριστικών πινάκων."Εγώ καταλαβαίνω ότι αν μας χρειαστούν θα μας πάρουν τηλεφωνο και μόνο τοτε θα καταθέσουμε τα χαρτια μας.Ξέρει κανείς κάτι διαοφρετικο??Επέρνα τηλ σήμερα και δεν απαντούσαν. μίλαγε.όχι τιποτα άλλο γιατί δεν αναφέρει μέχρι πότε απο την ανάρτηση πινάκων μπορούμε να καταθέσουμε τα χαρτια.
Μηπως γνωριζει κανεις τι γινεται με τουσ μαθηματικουσ στα ΣΔΕ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ? Δεν υπαρχει πουθενα... Μήπως γνωριζετε που μπορω να απευθυνθω?
Παράθεση από: swtiriaG στις Οκτωβρίου 10, 2010, 04:11:06 pmΜηπως γνωριζει κανεις τι γινεται με τουσ μαθηματικουσ στα ΣΔΕ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ? Δεν υπαρχει πουθενα... Μήπως γνωριζετε που μπορω να απευθυνθω?με τους φυσικους της Πάτρας τι έγινε;;;;
Καλησπέρα σας.Επειδή κι εμένα με ενδιαφέρει, γιατί περιμένω για τους φιλολόγους στην Πάτρα και δεν έχουν βγει ακόμα, μου είπαν ότι ακόμα εξετάζονται οι ενστάσεις.
Κι ακόμα κι όταν θα έχουν εξεταστεί οι ενστάσεις και βγουν τα αποτελέσματα, υπάρχει πιθανότητα να μην καλέσουν κανέναν...Ήδη στο ΣΔΕ που με ενδιαφέρει μου είπαν χθες στο ΙΔΕΚΕ ότι δεν θα πάρουν ωρομίσθιο αλλά θα τις καλύψει όλες τις ώρες ο μόνιμος...απογοήτεση....
Tα αποτελέσματα για τις ειδικότητες που δε βγηκαν θα αργήσουν. Σίγουρα όχι πριν το τέλος της άλλης βδομάδας. Επικοινώνησε ο διευθυντής μου χθες. Το θέμα όμως θα τραβήξει παραπάνω γιατί η διαδικασία δε τελειώνει εκεί. Προσωπικά θεωρώ ότι θα καλέσουν στα μέσα με τέλη Νοεμβρίου.