0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...αλλα στο να εχουμε ολοι δουλεια εστω και με χαμηλο εισοδημα, ετσι που μας καταντησαν.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιανουαρίου 08, 2012, 12:19:30 pm...αλλα στο να εχουμε ολοι δουλεια εστω και με χαμηλο εισοδημα, ετσι που μας καταντησαν.Οι εκπτώσεις άρχισαν. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...Όχι βρε Μάρκο, να έχουμε όλοι δουλειά αλλά όχι και να ζούμε στο όριο (ή κάτω από αυτό) φτώχειας και να είμαστε και ικανοποιημένοι επειδή δεν θα είμαστε άνεργοι!
rozy4 δεν νομίζω ότι ο Μάρκος το εννοούσε ως.. έκπτωση. Αν και θα σου απαντήσει ο ίδιος, αλλά αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι στο μεσοδιάστημα καλό είναι να υπάρχει έστω και κάποιο εισόδημα από δουλειά (και όχι εργασία.. τελικά έχουν σημασία οι λέξεις στα ελληνικά ), χωρίς να σημαίνει ότι παραιτείται από κάτι καλύτερο.
Παράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 08, 2012, 12:53:34 pmrozy4 δεν νομίζω ότι ο Μάρκος το εννοούσε ως.. έκπτωση. Αν και θα σου απαντήσει ο ίδιος, αλλά αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι στο μεσοδιάστημα καλό είναι να υπάρχει έστω και κάποιο εισόδημα από δουλειά (και όχι εργασία.. τελικά έχουν σημασία οι λέξεις στα ελληνικά ), χωρίς να σημαίνει ότι παραιτείται από κάτι καλύτερο.Το μη χείρον βέλτιστον... Από την ανεργία καλύτερα τα 350 ευρώ.Είναι όμως μια άποψη που αρχίζει και ακούγεται όλο και πιο συχνά και μάλλον μας απομακρύνει από το να απαιτούμε κάτι καλύτερο. Είναι στην ίδια λογική με τον την υγεία μας να έχουμε και όλα τα άλλα...
δε λεω αυτο. Ας ειμαστε ρεαλιστες (ειναι σαν να μου θυμιζεις το "μαζικοι" διορισμοι).Ειναι καλυτερα να εισαι ανεργος απο το να εργαζεσαι καπου εστω κι αν δεν αμοιβεσαι οπως πρεπει?...Σε καμια περιπτωση ομως δε λεω πως πρεπει να ειμαστε ευχαριστημένοι.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιανουαρίου 08, 2012, 12:58:27 pmδε λεω αυτο. Ας ειμαστε ρεαλιστες (ειναι σαν να μου θυμιζεις το "μαζικοι" διορισμοι).Ειναι καλυτερα να εισαι ανεργος απο το να εργαζεσαι καπου εστω κι αν δεν αμοιβεσαι οπως πρεπει?...Σε καμια περιπτωση ομως δε λεω πως πρεπει να ειμαστε ευχαριστημένοι.Μάρκο ας είμαστε λοιπόν "ρεαλιστές". Θα δεχόσουν μείωση του μισθού σου στα 650 ευρώ για να προσλάβει ο εργοδότης σου άλλους 4 και να μοιραστείτε το μισθό σου προκειμένου να μην είναι άνεργοι; Λύνεται ετσι και το μαζικοί διορισμοί
Παράθεση από: rozy4 στις Ιανουαρίου 08, 2012, 01:13:08 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Ιανουαρίου 08, 2012, 12:58:27 pmδε λεω αυτο. Ας ειμαστε ρεαλιστες (ειναι σαν να μου θυμιζεις το "μαζικοι" διορισμοι).Ειναι καλυτερα να εισαι ανεργος απο το να εργαζεσαι καπου εστω κι αν δεν αμοιβεσαι οπως πρεπει?...Σε καμια περιπτωση ομως δε λεω πως πρεπει να ειμαστε ευχαριστημένοι.Μάρκο ας είμαστε λοιπόν "ρεαλιστές". Θα δεχόσουν μείωση του μισθού σου στα 650 ευρώ για να προσλάβει ο εργοδότης σου άλλους 4 και να μοιραστείτε το μισθό σου προκειμένου να μην είναι άνεργοι; Λύνεται ετσι και το μαζικοί διορισμοί Ε; Θα δεχόσουν;