0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: effie3s στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 03:54:08 pmΠρόσεξα ότι η Α' Θεσσαλονίκης και η
Πρόσεξα ότι η Α' Θεσσαλονίκης και η
«Η παρούσα απόφαση αποσπάσεων δεν εκτελείται πριν καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας από την οποία αποσπώνται οι εκπαιδευτικοί.»Αυτό που διαβάζω στην απόφαση του Υπουργείου υπήρχε πάντα στις αποσπάσεις; Δηλ. οι εκπαιδευτικοί αυτοί παραμένουν στα σχολεία τους μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης τους; Άρα θα πρέπει πρώτα να καλέσει αναπληρωτές αν δεν καλύψει με αποσπασθέντες από
Πρώτα παίρνονται οι αποφάσεις για τις αποσπάσεις μετά καλούν αναπληρωτές και μόλις δεχτούν την θέση οι αναπληρωτές φεύγουν απο την θέση τους οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί. Δεν βλέπω κάποιο φαύλο κύκλο.
μεχρι και το 800 ειχε παρει πληρους σιγουρα.επισης ξεχαστε τη β'αθηνας φετος.εχει πλεονασμα αγγλικων.και περυσι ειχε παρει τρια ατομα,εμενα κι αλλα δυο κοριτσια.
Aυτα τα νουμερα τα ξεχναμε φετος,αν παρουν καμια 350αρια παλι εντυπωση θα μου κανει..
Παράθεση από: ladylav στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 09:24:29 pmAυτα τα νουμερα τα ξεχναμε φετος,αν παρουν καμια 350αρια παλι εντυπωση θα μου κανει..εγώ είμαι 700 και και ακόμα ελπίζω (και δεν έχω βάλει και το κουτάκι ;αχαχαχαχα.εγω ειμαι 420 και δεν ελπιζω.χωρις κουτακι.μπραβο αισιοδοξια!!ετσι πρεπει,εγω μονο φερετζε που δεν εχω βαλει..
Παράθεση από: new_pe06 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 02:41:34 amΠαράθεση από: ladylav στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 09:24:29 pmAυτα τα νουμερα τα ξεχναμε φετος,αν παρουν καμια 350αρια παλι εντυπωση θα μου κανει..εγώ είμαι 700 και και ακόμα ελπίζω (και δεν έχω βάλει και το κουτάκι ;αχαχαχαχα.εγω ειμαι 420 και δεν ελπιζω.χωρις κουτακι.μπραβο αισιοδοξια!!ετσι πρεπει,εγω μονο φερετζε που δεν εχω βαλει.. Κι εγω είμαι πιο κάτω από σας μετά το 900 και ήλπιζα...... Τώρα πάει...........