*

Αποστολέας Θέμα: Δάσκαλος και Τατουάζ.  (Αναγνώστηκε 67802 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Δάσκαλος και Τατουάζ.
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 03, 2010, 04:50:59 pm »

;D ;D ;D οσο για τη τρυπα στη μυτη..ειχα μεχρι που εκανα τη βλακεια να το βγαλω για μια δουλεια που ειχα παει..(ιδιωτικο τομεα)τελικα και την δουλεια δεν πηρα και η τρυπα εκλεισε... >:( >:(

ναι βρε...μπουμπουκια ειμαστε...

1ο μπουμπουκι και καλυτερο,εγω!!!  ρεμαλι σκετο, αλλα.... καλο παιδι... ;)

anastasia   μου,εχεις δικιο.
 ξερεις πόσα κοριτσια περασαν απ το γραφειο την προηγουμενη εβδομαδα για να τους παρω συνεντευξη που ζητουσαν δουλεια και ειχαν σκουλαρικι και τατου?  
αυτο δεν με επηρρεασε καθολου και δεν με επηρρεασε οχι γιατι εγω δεν εχω τετοιου ειδους κολληματα, αλλα γιατι το μεγαλο αφεντικο δεν στεκεται σε αυτα. (σπανιο στις μερες μας για ανθρωπους μιας καποιας ηλικιας!!)

Αγαπητε MARKOS η αναγνωση που κανω εγω ειναι η ακολουθη : ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . Με αγαπη .
(Διοτι υπαρχει και το αλλοδαπο φρουτο σε πολλα χρωματα και εκδοσεις)

Αγαπητε mk75 τι ακριβως εννοεις?
συναδελφε, δε λεω "χρησμους" για να μη τους καταλαβαινεται. απλα μιλησα. δεν χρειαζονται δευτερες αναγνωσεις !! χαχα

σσ. ουτε ειπα οτι εχουν ξεφυγει οι ελληνιδες  :o
   ουτε μιλησα για αλλοδαπα...!! χαχα

Μαρκο εχεις σχεσεις με HR management? Προσωπικα θεωρεις οτι μια υποψηφια με εμφανες τατουαζ και σκουλαρικι σε στομα γλωσσα χειλη θα εκανε καλη εντυπωση στον μανατζερ; Μαλλον οχι . Γιατι αυτη πρεπει να αντιπροσωπευει την εικονα της εταιρειας και η συντηρητικη εικονα που εκπεμπει ο υπαλληλος καθυσηχαζει την πλειοψηφια των πελατων.
Τωρα για το σχολειο το θεωρω ανεπιτρεπτο και το τατουαζ και το σκουλαρικι και προφανως το dress code στο σχολειο πρεπει να συντηρητικο διοτι η ελληνικη κοινωνια ειναι κατα βαθος συντηρητικη.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 03, 2010, 04:52:38 pm από mk75 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:02:44 »

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 03, 2010, 04:53:07 pm »
άσχετο αλλά το βλέμμα σου Markos μου θυμίζει το βλέμμα του Άντζα καβάλα στον Κυργιάκο..... ;D ;D ;D
" Ποτέ στην Ιστορία η Πολιτική δεν δημιούργησε Παιδεία. Διότι οι πολίτες με γνώση και κρίση δεν είναι "βολικοί" ψηφοφόροι"
Ρένος Αποστολίδης

Αποσυνδεδεμένος psipsinel

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ70, όταν παίρνω φόρα...φόρα κατηφόρα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Αυγούστου 03, 2010, 05:37:10 pm »

[/quote]

Μαρκο εχεις σχεσεις με HR management? Προσωπικα θεωρεις οτι μια υποψηφια με εμφανες τατουαζ και σκουλαρικι σε στομα γλωσσα χειλη θα εκανε καλη εντυπωση στον μανατζερ; Μαλλον οχι . Γιατι αυτη πρεπει να αντιπροσωπευει την εικονα της εταιρειας και η συντηρητικη εικονα που εκπεμπει ο υπαλληλος καθυσηχαζει την πλειοψηφια των πελατων.
Τωρα για το σχολειο το θεωρω ανεπιτρεπτο και το τατουαζ και το σκουλαρικι και προφανως το dress code στο σχολειο πρεπει να συντηρητικο διοτι η ελληνικη κοινωνια ειναι κατα βαθος συντηρητικη.
[/quote]

H ελληνική συντηρητική κοινωνία...επιτρέπει στα συντηρητικά μεγαλωμένα παιδιά της να εμφανίζονται στο σχολείο με το σκουλαρικι στη μύτη,στο φρύδι , στην κοιλιά και πάει λέγοντας...Αν δηλαδή εμφανιστώ στο σχολείο με κουστούμι εργασίας,αυτό θα λειτουργήσει καλύτερα; Θα με σεβαστουν περισσότεροι οι μαθητές/τριές μου και οι γονείς τους; Δεν το νομίζω..Το να έχω ενα τατουάζ ή ένα σκουλαρίκι, δε σημαίνει πως δε θα εχω και μια σωστή, ευπρεπή και περιποιημένη εμφάνιση...

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
  • όχι άλλο κάρβουνο(ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 03, 2010, 05:41:09 pm »
ούτε εγώ είχα πρόβλημα με το σκουλαρίκι στο νηπιαγωγείο
ούτε που το σκέφτηκα μπαίνοντας στην τάξη
δεν είναι και τίποτα
και για το τατουάζ πιστεύω οτι έχει να κάνει με το πού βρίσκεσαι(πχ χωριό)και συμφωνώ με το μέλος που έγραψε στην προηγούμενη σελίδα οτι αν είναι πχ νεκροκεφαλή ή κάτι αγριευτικό ;D τότε δημιουργεί κάποιο θέμα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:02:44 »

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 03, 2010, 06:48:02 pm »
Έχω 8 σκουλαρίκια στα αυτιά, ένα στη μύτη και ένα στο φρύδι. Έχω και ένα τατουαζ στην κοιλιά (το χειμώνα λόγω των  άπειρων ρούχων που φοράω καθότι είμαι πολύ κρυουλιάρα δεν φαίνεται, αλλά το καλοκάιρι, αν και δεν φοράω κοντα μπλουζάκια, ψιλοφαίνεται). Επίσης, βάφω τα νύχια μου σε πολύ έντονα χρώματα.
Όταν διορίστηκα κάι με είδε η σύμβουλος, μου είπε ότι είδικά τα νύχια να μην τα βάφω (τίποτα άλλο δεν την πέιραξε).
Δεν την άκουσα και συνέχισα να εμφανίζομαι στο σχολείο όπως είμαι.
Σας πληροφορώ ότι τα παιδιά το καταχαιρόταν, το τατουάζ το σχολίασαν μόνο μία φορά στην αρχή και μετά δεν έδιναν σημασία, τα σκουλαρίκια το ίδιο και για τα νύχια κάθε μέρα ερχόταν όλο χαρα και με ρωτούσαν "κυρία, τι χρώμα νύχια έχεις σήμερα;"
Οι δεν γονείς (και ήμουν και σε πολύ μικρό μέρος) δεν έδωσαν καμία σημασία. Τους ενδιέφερε πώς τα πήγαινα με τα παιδιά και όχι πώς ήταν η εμφάνιση μου.
Προσωπικά, δεν θα πήγαινα ποτέ στο σχολείο με κοντές μπλούζες (κοιλιά απέξω), κοντές φούστες, πολύ στενά ρούχα ή με χαμηλοκάβαλα παντελόνια (δεν μπορώ αν βλέπω αποτέτοιυς απέξω!!!!).
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Αυγούστου 04, 2010, 12:14:03 pm »

αν και με καλυψαν οι συναδελφοι (psopsinel, Boldini, emmaki )
θα απαντησω σε αυτο που αφορα εμενα, μιας και ρωτας.
κοιταξε, λογω της νεας θεσης μου στην εταιρια εχω και το κομματι της διαχειρισης ανθρωπινου δυναμικου, που σημαινει εκτος των αλλων οτι αν θελουμε να προσλαβουμε καποιον/α συγκεντρωνω τα βιογραφικα που κατα καιρους εχουν κανει στην εταιρια, τους καλω καποια στιγμη σε συνεντευξη και στο τελος αποφασιζω αν μας "κανει" ή οχι. Η ευθυνη της επιλογης ειναι δικη μου καθαρα.
Περασαν πριν λιγες μερες αρκετες κοπελες και αγορια ηλικιας 23-26 ετων.
Δεν ειδα κατι το περιεργο πανω τους. Σεβονται το σωμα τους και το προσεχουν.

δεν μου ετυχε κοπελα ετσι οπως την περιγραφεις (με εμφανες τατουαζ και σκουλαρικι σε στομα γλωσσα χειλη..)Σιγουρα  εμενα προσωπικα δεν θα με ενοχλουσε, αλλα μια εκκεντρικη εμφανιση θα ενοχλουσε το αφεντικο. σε αυτο συμφωνω.

μιλαμε ομως στο θεμα αυτο γαι ενα τατουαζ  και οχι για "καρναβαλο"

εξισου σου λεω οτι θα με ενοχλουσε εμενα προσωπικα και το έντονο βαψιμο σε στυλ "Λιτσας Διαμάντη"
η κοπελα μου αρεσει να ειναι βαμμενη διακριτικα και σωστα.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Αυγούστου 04, 2010, 12:24:58 pm »
άσχετο αλλά το βλέμμα σου Markos μου θυμίζει το βλέμμα του Άντζα καβάλα στον Κυργιάκο..... ;D ;D ;D

αχετο, αλλα μια και ρωτας δημοσια, ας απαντησω....

ειναι γλυκο το βλεμμα αν το προσεξει κανεις καλυτερα. Μη το φαβαστε ρε σεις.... ;D ;D ;D
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #35 στις: Αυγούστου 04, 2010, 12:41:58 pm »

;D ;D ;D οσο για τη τρυπα στη μυτη..ειχα μεχρι που εκανα τη βλακεια να το βγαλω για μια δουλεια που ειχα παει..(ιδιωτικο τομεα)τελικα και την δουλεια δεν πηρα και η τρυπα εκλεισε... >:( >:(

ξερεις πόσα κοριτσια περασαν απ το γραφειο την προηγουμενη εβδομαδα για να τους παρω συνεντευξη που ζητουσαν δουλεια και ειχαν σκουλαρικι και τατου?  
αυτο δεν με επηρρεασε καθολου και δεν με επηρρεασε οχι γιατι εγω δεν εχω τετοιου ειδους κολληματα, αλλα γιατι το μεγαλο αφεντικο δεν στεκεται σε αυτα. (σπανιο στις μερες μας για ανθρωπους μιας καποιας ηλικιας!!)

Αγαπητε MARKOS η αναγνωση που κανω εγω ειναι η ακολουθη : ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . Με αγαπη .

συναδελφε, δε λεω "χρησμους" για να μη τους καταλαβαινεται. απλα μιλησα. δεν χρειαζονται δευτερες αναγνωσεις !!

εκεινο ομως που σιγουρα  καταλαβαινω  ειναι οτι μερικοι  δεν ξερουν να διαβαζουν σωστα ή οτι δεν χανουν ευκαιρια να την "πουν"
οι δευτεροι φιλε και συναδελφε  ΔΕΝ με αγγιζουν  ;)
Προφανως Μαρκο ο ...συναδελφος τα "λεει στη νυφη να τα ακουει η πεθερα"Αν θες να περπαταμε και πεντε μετρα πισω απο τον αντρα στο δρομο...και να μην εχουμε και δικαιωμα ψηφου...απλα πρεπει να πατησεις refresh γιατι μαλλον το μηχανημα σου κολλησε.. 2010 εδωωωωω ναι...με ακουτεεεεεε;;;;;;;;;; ;)
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Αυγούστου 04, 2010, 01:05:36 pm »

συναδελφε, δε λεω "χρησμους" για να μη τους καταλαβαινεται. απλα μιλησα. δεν χρειαζονται δευτερες αναγνωσεις !!

εκεινο ομως που σιγουρα  καταλαβαινω  ειναι οτι μερικοι  δεν ξερουν να διαβαζουν σωστα ή οτι δεν χανουν ευκαιρια να την "πουν"
οι δευτεροι φιλε και συναδελφε  ΔΕΝ με αγγιζουν  ;)
Προφανως Μαρκο ο ...συναδελφος τα "λεει στη νυφη να τα ακουει η πεθερα"Αν θες να περπαταμε και πεντε μετρα πισω απο τον αντρα στο δρομο...και να μην εχουμε και δικαιωμα ψηφου...απλα πρεπει να πατησεις refresh γιατι μαλλον το μηχανημα σου κολλησε.. 2010 εδωωωωω ναι...με ακουτεεεεεε;;;;;;;;;; ;)
Ο Ελλην αρρεν οχι στα 5 μετρα στα 5 εκατοστα δεν σας ανεχεται.Μιλησα για το χωρο δουλειας και οχι γενικα.Αλλα  εχετε χασει τον προσανατολισμο σας κατα την διαρκεια της χειραφετησης σας .Για αυτο μετα στα 35 θα στελνεις τις φωτογραφιες στο zoo.gr, facebook λεγοντας υποκριτικα οτι ψαχνεις για φιλια ενω καρφωνεις στο ''ραφι'' τα καρφια για να σε αντεξει. Αλλα τωρα που να το καταλαβεις ειναι και τα 800 σκουλαρικια που εμποδιζουν την ροη του αιματος και η χενα απο το τατουαζ που δηλητηριασει τα αγγεια σου.

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Αυγούστου 04, 2010, 01:09:48 pm »
πωπω δηλητηριο μεσημεριατικα....

Αποσυνδεδεμένος eam

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Αυγούστου 04, 2010, 01:23:00 pm »
Τα έχουμε λύσει ολα τα προβλήματα στην Παιδεία και το τατουαζ μας πείραξε.
Εγώ πάντως στο Νηπιαγωγείο ούτε για τις τρύπες ουτε για το τάτουαζ  έγινε θέμα,εκτος και αν δεν έφτασε στα όμορφα τρύπια μου αυτιά :P

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Αυγούστου 04, 2010, 01:29:38 pm »
Τα έχουμε λύσει ολα τα προβλήματα στην Παιδεία και το τατουαζ μας πείραξε.
Εγώ πάντως στο Νηπιαγωγείο ούτε για τις τρύπες ουτε για το τάτουαζ  έγινε θέμα,εκτος και αν δεν έφτασε στα όμορφα τρύπια μου αυτιά :P
Ελπιζω μονο να μην ειναι τα ιδια με αυτα του αβαταρ σου  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #40 στις: Αυγούστου 04, 2010, 01:35:01 pm »
mk75 πολυ ζορι βρε παιδι μου...προσεξε το...ζεστη,εμφραγματα....ας μεινουμε εμεις στο ραφι...δε πειραζει...βρες εσυ οτι ψαχνεις.... ;) ::)

αλλωστε δε σε ρωτησε κανεις αν μπορεις να βρεις γυναικα ή οχι...μη μπερδευεσαι φιλτατε... ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 04, 2010, 01:40:05 pm από Αναστασια 76 »
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος eam

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Αυγούστου 04, 2010, 01:38:43 pm »
Οχι ακριβώς αλλα είναι κοντά,αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα βλέπεις....
Και τώρα σκέφτομαι να κάνω και ένα γαιδουρι,για την υπομόνη που δείχνω στις μ@@@ς της Αννούλας!

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32789
  • Τελευταία: TonyNtzou
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1178779
  • Σύνολο θεμάτων: 19417
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)