0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mk75 στις Αυγούστου 03, 2010, 04:00:03 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 03, 2010, 01:49:25 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Αυγούστου 03, 2010, 01:12:16 pm οσο για τη τρυπα στη μυτη..ειχα μεχρι που εκανα τη βλακεια να το βγαλω για μια δουλεια που ειχα παει..(ιδιωτικο τομεα)τελικα και την δουλεια δεν πηρα και η τρυπα εκλεισε... ναι βρε...μπουμπουκια ειμαστε...1ο μπουμπουκι και καλυτερο,εγω!!! ρεμαλι σκετο, αλλα.... καλο παιδι... anastasia μου,εχεις δικιο. ξερεις πόσα κοριτσια περασαν απ το γραφειο την προηγουμενη εβδομαδα για να τους παρω συνεντευξη που ζητουσαν δουλεια και ειχαν σκουλαρικι και τατου? αυτο δεν με επηρρεασε καθολου και δεν με επηρρεασε οχι γιατι εγω δεν εχω τετοιου ειδους κολληματα, αλλα γιατι το μεγαλο αφεντικο δεν στεκεται σε αυτα. (σπανιο στις μερες μας για ανθρωπους μιας καποιας ηλικιας!!) Αγαπητε MARKOS η αναγνωση που κανω εγω ειναι η ακολουθη : ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . Με αγαπη .(Διοτι υπαρχει και το αλλοδαπο φρουτο σε πολλα χρωματα και εκδοσεις)Αγαπητε mk75 τι ακριβως εννοεις? συναδελφε, δε λεω "χρησμους" για να μη τους καταλαβαινεται. απλα μιλησα. δεν χρειαζονται δευτερες αναγνωσεις !! χαχασσ. ουτε ειπα οτι εχουν ξεφυγει οι ελληνιδες ουτε μιλησα για αλλοδαπα...!! χαχα
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 03, 2010, 01:49:25 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Αυγούστου 03, 2010, 01:12:16 pm οσο για τη τρυπα στη μυτη..ειχα μεχρι που εκανα τη βλακεια να το βγαλω για μια δουλεια που ειχα παει..(ιδιωτικο τομεα)τελικα και την δουλεια δεν πηρα και η τρυπα εκλεισε... ναι βρε...μπουμπουκια ειμαστε...1ο μπουμπουκι και καλυτερο,εγω!!! ρεμαλι σκετο, αλλα.... καλο παιδι... anastasia μου,εχεις δικιο. ξερεις πόσα κοριτσια περασαν απ το γραφειο την προηγουμενη εβδομαδα για να τους παρω συνεντευξη που ζητουσαν δουλεια και ειχαν σκουλαρικι και τατου? αυτο δεν με επηρρεασε καθολου και δεν με επηρρεασε οχι γιατι εγω δεν εχω τετοιου ειδους κολληματα, αλλα γιατι το μεγαλο αφεντικο δεν στεκεται σε αυτα. (σπανιο στις μερες μας για ανθρωπους μιας καποιας ηλικιας!!) Αγαπητε MARKOS η αναγνωση που κανω εγω ειναι η ακολουθη : ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . Με αγαπη .(Διοτι υπαρχει και το αλλοδαπο φρουτο σε πολλα χρωματα και εκδοσεις)
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Αυγούστου 03, 2010, 01:12:16 pm οσο για τη τρυπα στη μυτη..ειχα μεχρι που εκανα τη βλακεια να το βγαλω για μια δουλεια που ειχα παει..(ιδιωτικο τομεα)τελικα και την δουλεια δεν πηρα και η τρυπα εκλεισε... ναι βρε...μπουμπουκια ειμαστε...1ο μπουμπουκι και καλυτερο,εγω!!! ρεμαλι σκετο, αλλα.... καλο παιδι... anastasia μου,εχεις δικιο. ξερεις πόσα κοριτσια περασαν απ το γραφειο την προηγουμενη εβδομαδα για να τους παρω συνεντευξη που ζητουσαν δουλεια και ειχαν σκουλαρικι και τατου? αυτο δεν με επηρρεασε καθολου και δεν με επηρρεασε οχι γιατι εγω δεν εχω τετοιου ειδους κολληματα, αλλα γιατι το μεγαλο αφεντικο δεν στεκεται σε αυτα. (σπανιο στις μερες μας για ανθρωπους μιας καποιας ηλικιας!!)
οσο για τη τρυπα στη μυτη..ειχα μεχρι που εκανα τη βλακεια να το βγαλω για μια δουλεια που ειχα παει..(ιδιωτικο τομεα)τελικα και την δουλεια δεν πηρα και η τρυπα εκλεισε... ναι βρε...μπουμπουκια ειμαστε...
Μαρκο εχεις σχεσεις με HR management? Προσωπικα θεωρεις οτι μια υποψηφια με εμφανες τατουαζ και σκουλαρικι σε στομα γλωσσα χειλη θα εκανε καλη εντυπωση στον μανατζερ; Μαλλον οχι . Γιατι αυτη πρεπει να αντιπροσωπευει την εικονα της εταιρειας και η συντηρητικη εικονα που εκπεμπει ο υπαλληλος καθυσηχαζει την πλειοψηφια των πελατων.Τωρα για το σχολειο το θεωρω ανεπιτρεπτο και το τατουαζ και το σκουλαρικι και προφανως το dress code στο σχολειο πρεπει να συντηρητικο διοτι η ελληνικη κοινωνια ειναι κατα βαθος συντηρητικη.
άσχετο αλλά το βλέμμα σου Markos μου θυμίζει το βλέμμα του Άντζα καβάλα στον Κυργιάκο.....
Παράθεση από: mk75 στις Αυγούστου 03, 2010, 04:00:03 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 03, 2010, 01:49:25 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Αυγούστου 03, 2010, 01:12:16 pm οσο για τη τρυπα στη μυτη..ειχα μεχρι που εκανα τη βλακεια να το βγαλω για μια δουλεια που ειχα παει..(ιδιωτικο τομεα)τελικα και την δουλεια δεν πηρα και η τρυπα εκλεισε... ναι βρε...μπουμπουκια ειμαστε...1ο μπουμπουκι και καλυτερο,εγω!!! ρεμαλι σκετο, αλλα.... καλο παιδι... anastasia μου,εχεις δικιο. ξερεις πόσα κοριτσια περασαν απ το γραφειο την προηγουμενη εβδομαδα για να τους παρω συνεντευξη που ζητουσαν δουλεια και ειχαν σκουλαρικι και τατου? αυτο δεν με επηρρεασε καθολου και δεν με επηρρεασε οχι γιατι εγω δεν εχω τετοιου ειδους κολληματα, αλλα γιατι το μεγαλο αφεντικο δεν στεκεται σε αυτα. (σπανιο στις μερες μας για ανθρωπους μιας καποιας ηλικιας!!) Αγαπητε MARKOS η αναγνωση που κανω εγω ειναι η ακολουθη : ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . Με αγαπη .(Διοτι υπαρχει και το αλλοδαπο φρουτο σε πολλα χρωματα και εκδοσεις)Αγαπητε mk75 τι ακριβως εννοεις? συναδελφε, δε λεω "χρησμους" για να μη τους καταλαβαινεται. απλα μιλησα. δεν χρειαζονται δευτερες αναγνωσεις !! σσ. ουτε ειπα οτι εχουν ξεφυγει οι ελληνιδες ουτε μιλησα για αλλοδαπα...!! χαχαεκεινο ομως που σιγουρα καταλαβαινω ειναι οτι μερικοι δεν ξερουν να διαβαζουν σωστα ή οτι δεν χανουν ευκαιρια να την "πουν" οι δευτεροι φιλε και συναδελφε ΔΕΝ με αγγιζουν
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 03, 2010, 04:40:00 pmΠαράθεση από: mk75 στις Αυγούστου 03, 2010, 04:00:03 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 03, 2010, 01:49:25 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Αυγούστου 03, 2010, 01:12:16 pm οσο για τη τρυπα στη μυτη..ειχα μεχρι που εκανα τη βλακεια να το βγαλω για μια δουλεια που ειχα παει..(ιδιωτικο τομεα)τελικα και την δουλεια δεν πηρα και η τρυπα εκλεισε... ναι βρε...μπουμπουκια ειμαστε...1ο μπουμπουκι και καλυτερο,εγω!!! ρεμαλι σκετο, αλλα.... καλο παιδι... anastasia μου,εχεις δικιο. ξερεις πόσα κοριτσια περασαν απ το γραφειο την προηγουμενη εβδομαδα για να τους παρω συνεντευξη που ζητουσαν δουλεια και ειχαν σκουλαρικι και τατου? αυτο δεν με επηρρεασε καθολου και δεν με επηρρεασε οχι γιατι εγω δεν εχω τετοιου ειδους κολληματα, αλλα γιατι το μεγαλο αφεντικο δεν στεκεται σε αυτα. (σπανιο στις μερες μας για ανθρωπους μιας καποιας ηλικιας!!) Αγαπητε MARKOS η αναγνωση που κανω εγω ειναι η ακολουθη : ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . Με αγαπη .(Διοτι υπαρχει και το αλλοδαπο φρουτο σε πολλα χρωματα και εκδοσεις)Αγαπητε mk75 τι ακριβως εννοεις? συναδελφε, δε λεω "χρησμους" για να μη τους καταλαβαινεται. απλα μιλησα. δεν χρειαζονται δευτερες αναγνωσεις !! σσ. ουτε ειπα οτι εχουν ξεφυγει οι ελληνιδες ουτε μιλησα για αλλοδαπα...!! χαχαεκεινο ομως που σιγουρα καταλαβαινω ειναι οτι μερικοι δεν ξερουν να διαβαζουν σωστα ή οτι δεν χανουν ευκαιρια να την "πουν" οι δευτεροι φιλε και συναδελφε ΔΕΝ με αγγιζουν Προφανως Μαρκο ο ...συναδελφος τα "λεει στη νυφη να τα ακουει η πεθερα"Αν θες να περπαταμε και πεντε μετρα πισω απο τον αντρα στο δρομο...και να μην εχουμε και δικαιωμα ψηφου...απλα πρεπει να πατησεις refresh γιατι μαλλον το μηχανημα σου κολλησε.. 2010 εδωωωωω ναι...με ακουτεεεεεε;;;;;;;;;;
Τα έχουμε λύσει ολα τα προβλήματα στην Παιδεία και το τατουαζ μας πείραξε.Εγώ πάντως στο Νηπιαγωγείο ούτε για τις τρύπες ουτε για το τάτουαζ έγινε θέμα,εκτος και αν δεν έφτασε στα όμορφα τρύπια μου αυτιά