0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην πραγματικότητα δεν έχει να κάνει με την κάθε διεύθυνση. Ως τον Δεκέμβριιο όλοι πληρωνόμασταν 1 /16 με μία δύο μέρες αποκλειση. απο τον Ιανουάριο σιγά σιγά όλοι μπαίνουμε στην ενιαία αρχή πληρωμών. Εμείς ας πούμε απο ιανουάριο πληρωνόμαστε 13 και 27. Επειδή τώρα έκατσε το τριήμερο - συν του ότι Εμμάκι, βρίσκεσαι και στα ξένα - υπολογίζω αύριο μεθαύριο να τα δεις τα λεφτουδάκια στο λογαριασμό...αλλιώς ν' αρχίσεις να ανησυχείς βέβαια
μμμ δεν ξέρω - κάνεις ανάληψη απο ΑΤΜ ελληνικής τράπεζας; εγώ πάντως, κάθε φορά που είμαι εξωτερικό δε μπορώ να πάρω την ίδια μέρα τα χρήματα απο τα ΑΤΜ άλλης τράπεζας. Δεν ξέρω γιατί αλλά για κάποιον λόγο δεν τα βλέπει αμέσως το cirrus (κάτι σαν ενα παγκόσμιο σύστημα ΔΙΑΣ)....τι να σου πω....
Πρόκειται να βγάλω την καινούργιου τύπου αστυνομική ταυτότητα. Πρέπει να κάνω κάτι όσον αφορά την Ενιαία ΑΡχή πληρωμών;
Πως θα ενημερώσω την Ενιαία Αρχή Πληρωμών; με ποιόν τρόπο; στεγάζεται κάπου; πως επικοινωνώ; στο ίντερνετ γράφοντας Ενιαία αρχή πληρωμών παίρνεις μόνο αρθρα από εφημερίδες... Υφίσταται κάπου; έχει τηλέφωνα; κτίριο; διεύθυνση;