0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mpesg στις Μαρτίου 06, 2011, 11:29:11 amΠαράθεση από: gvasilis στις Μαρτίου 04, 2011, 09:34:46 pmΜήπως ξέρει κανείς με ποιο τρόπο μπορείς να πάρεις πιστοποιηση στους ηλεκτρονικούς Υπολογιστές ΧΩΡΙΣ να πληρώσεις?Δηλαδή χωρίς φροντιστήρια, μαθήματα και ECDL, και χωρίς να είσαι ακόμα φοιτητής.Να δώσεις απλώς εξετάσεις κάπου , άντε με το ελάχιστο δυνατό κόστος, και να πάρεις το 1 μόριο στον ΑΣΕΠ.σε πιοα πόλη είσαι? στειλε μου στο προσωπικο μου email να σου πω που θα κανεις δωρεαν και χωρις να πληρώσεις τη καρταμηπως μπορεις να μ πεις και εμενα πως μπρω να το κανω με το ελαχιστο δυνατο κοστος?ειμαι Ροδο εγ.
Παράθεση από: gvasilis στις Μαρτίου 04, 2011, 09:34:46 pmΜήπως ξέρει κανείς με ποιο τρόπο μπορείς να πάρεις πιστοποιηση στους ηλεκτρονικούς Υπολογιστές ΧΩΡΙΣ να πληρώσεις?Δηλαδή χωρίς φροντιστήρια, μαθήματα και ECDL, και χωρίς να είσαι ακόμα φοιτητής.Να δώσεις απλώς εξετάσεις κάπου , άντε με το ελάχιστο δυνατό κόστος, και να πάρεις το 1 μόριο στον ΑΣΕΠ.σε πιοα πόλη είσαι? στειλε μου στο προσωπικο μου email να σου πω που θα κανεις δωρεαν και χωρις να πληρώσεις τη καρτα
Μήπως ξέρει κανείς με ποιο τρόπο μπορείς να πάρεις πιστοποιηση στους ηλεκτρονικούς Υπολογιστές ΧΩΡΙΣ να πληρώσεις?Δηλαδή χωρίς φροντιστήρια, μαθήματα και ECDL, και χωρίς να είσαι ακόμα φοιτητής.Να δώσεις απλώς εξετάσεις κάπου , άντε με το ελάχιστο δυνατό κόστος, και να πάρεις το 1 μόριο στον ΑΣΕΠ.
δες στην σελίδα του ecdl!
Πηγαίνεις σε ένα φροντιστήριο να σου βγάλει κάρτα με τον κωδικό σου και δίνεις εξετάσεις αλλά όπως και να έχει θα δώσεις χρήματα για τα εξέταστρα σε κάθε ενότητα,γύρω στα 35 ευρώ η ενότητα
Και εμένα θα με ενδιέφερε μια οικονομική πρόταση για την πιστοποίηση, θα μπορούσα να είχα και εγώ κάποιες πληροφορίες ?