0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι νεοδιόριστος σε σχολείο 5 μορίων. Παράλληλα έχω προυπηρεσία 3 μηνών σύνολο ως ωρομίσθιος. Η ερώτησή μου είναι: πόσα μόρια 8α έχω στο τέλος της σχολ.χρονιάς και πώς τα υπολογίζουμε; Επίσης, αν υποθέσουμε ότι υπηρετώ 1 μήνα στο σχολείο με τα 5 μόρια και τους υπόλοιπουσ μήνες τησ σχολ. χρονιάς σε ένα σχολείο με 7 μόρια (λόγω πι8ανής απόσπασης) , πώς υπολογίζω το τελικό σύνολο των μορίων μου στο τέλος της σχ. χρονιάς;
Ελεύθερος. Με ενδιαφέρει να ξερω τι γίνεται με το σύνολο των μορίων στην περίπτωση που αλλάξω σχολεία στο μέσον της σχ. χρονιας, λογω απόσπασης. Δηλ. στην περιπτωση που το ένα σχολείο έχει 5 μόρια και το σχολείο της απόσπασης (νεοδιόριστος και υπεράριθμος είμαι) έχει 8 μόρια, πώς υπολογίζεται το σύνολο?
Να κάνω και γω μια ερώτηση.. καθότι νεοδιόριστη Πώς υπολογίζονται τα μόρια μετάθεσης στην περίπτωση που δε συμπληρώνεις ωράριο στο σχολείο προσωρινής τοποθέτησης και σε στέλνουν και σε άλλο σχολείο για συμπλήρωση ωραρίου?Αν τα σχολεία έχουν τα ίδια μόρια πχ. 5, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα..Αν όμως είναι διαφορετικά?Στην περίπτωση που το σχολείο με τοποθέτηση έχει 5 μόρια και σε στέλνουν σε ένα σχολείο με 8 (για συμπλήρωση ωραρίου), παίρνεις αναλογικά τα μόρια ανάλογα με τις ημέρες που πηγαίνεις στα σχολεία..Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που είσαι τοποθετημένος σε σχολείο με 8 μόρια, και σε στέλνουν για συμπλήρωση ωραρίου σε σχολείο με λιγότερα μόρια?Ισχύει πάλι αναλογικά, ή παίρνεις τα 8 μόρια όλες τις ημέρες?Ευχαριστώ και SOS