0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από όσο κατάλαβα και εφόσον δεν διαπιστωθεί το αντίθετο, εσφαλμένα στοιχεία ή κάτι που αντιβαίνει τα δηλωθέντα, μετά από ένα τρίμηνο κάποιος μπορεί να ξεκινήσει είτε σε φροντιστήριο είτε κατ'οίκον.Το ερώτημα είναι πως θα αποδείξει σε κάποιον πιθανό έλεγχο, παλιά στα φροντιστήρια γινόταν κάτι τέτοιο τυπικά ή μη, πως έχει προβεί σε έναρξη αναγγελίας διδασκαλίας εφόσον τα στοιχεία του δεν έχουν καταχωρηθεί στους καταλόγους των εκπαιδευτικών.
Καλημέρα σε όλους, Σχετικά με τις ανανεώσεις των αδειών διδασκαλίας, σήμερα διαπιστώσαμε πολλοί συνάδελφοι ότι στο site του eoppep σε όσους είχαμε υποβάλλει αίτηση ανανέωσης εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα:Ο/Η ενδιαφερόμενος/η κατέθεσε εμπρόθεσμα την παραπάνω αίτηση ανανέωσης άδειας διδασκαλίας στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.Με νομοθετική ρύθμιση του άρθρου 167 του Ν.4763/2020 η άδειά σας ισχύει μέχρι και τις 31.8.2021. Για την ανανέωσή της αρμόδια υπηρεσία στη συνέχεια θα είναι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής σας με διαδικασία που θα περιγράφεται αναλυτικά σε νέα Υπουργική Απόφαση που θα εκδοθεί από το Υπουργείο ΠαιδείαςΗ εύλογη διερώτηση που προκύπτει είναι αν θα υποχρεωθούμε να επαναλάβουμε για δεύτερη φορά την διαδικασία της ανανέωσης στα κατά τόπους γραφεία των
Συνάδελφοι, τελικά θα χρειαστεί να κάνουμε και δεύτερη ανανέωση της άδειας διδασκαλίας για κέντρα ξένων γλωσσών, φροντιστήρια και κατ' οίκον διδασκαλία στη
Καλησπέρα, φαντάζομαι ότι αν σε δηλώσουν ως υπάλληλο γραφείου που μεταξύ μας σε κάποια φροντιστήρια το κάνουν, νομίζω ότι μπορείς.
Καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση απλά θα ήθελα κάποιιος να μου πει αν γνωρίζει αν γίνεται πχ μαθηματικός να διδάξει ΤΠΕ ή το αντίστροφο . Ή πχ φυσικός να διδάξει βιολογία. Ισχύουν δλδ οι αναθέσεις όπως στο γυμνάσιο-λύκειο;
Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με την πολιτική του κάθε φροντιστηρίου αν θα επιλέξει για το κάθε μάθημα, καθηγητή της συγκεκριμένης ειδικότητας ή κάποιον για παραπάνω από ένα μαθήματα. Όπως και με τις ξένες γλώσσες, υπάρχουν οι πτυχιούχοι πανεπιστημίου και αυτοί που έχουν επάρκεια διδασκαλίας. Προφανώς καταλαβαίνουμε ότι αυτό σε πρακτικό επίπεδο, δηλαδή γνώσεων του αντικειμένου, δεν είναι πάντα εφικτό, αλλά αν όλες οι ώρες είναι δηλωμένες νομίμως, τότε γιατί να μην γίνεται;