0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: planety στις Ιανουαρίου 05, 2019, 02:04:22 pmκαλημερα και καλη χρονια! προσπαθω να κανω την ανανεωση της αδειας διδασκαλιας, ωστοσο εχω κολλησει γιατί η μια υπεύθυνη δηλωση λεει οτι πρεπει να υπογραψεις οτι δεν εισαι σε ιδιωτικο σχολειο πρωτοβαμιας ή δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης. Είμαι σε ιδιωτικο σχολειο, αλλα δεν ειμαι μονιμη, μπορει να με διωξουν ανα πασα στιγμη, αυτο τι σημαινει; οτι δεν μπορω να ανανεωσω την αδεια μου;; δηλαδη αν με διωξουν απο το σχολειο, δεν θα μπορω να παω σε ενα φροντιστηριο να κανω μαθημα; δεν εχει λογικη αυτη η παραμετρος... Υπαρχει καποιος που εχει βρεθει σε αντιστοιχη θεση;; φυσικα δεν ξερουν τι να μου πουν απο τον ΕΟΠΠΕΠ!
καλημερα και καλη χρονια! προσπαθω να κανω την ανανεωση της αδειας διδασκαλιας, ωστοσο εχω κολλησει γιατί η μια υπεύθυνη δηλωση λεει οτι πρεπει να υπογραψεις οτι δεν εισαι σε ιδιωτικο σχολειο πρωτοβαμιας ή δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης. Είμαι σε ιδιωτικο σχολειο, αλλα δεν ειμαι μονιμη, μπορει να με διωξουν ανα πασα στιγμη, αυτο τι σημαινει; οτι δεν μπορω να ανανεωσω την αδεια μου;; δηλαδη αν με διωξουν απο το σχολειο, δεν θα μπορω να παω σε ενα φροντιστηριο να κανω μαθημα; δεν εχει λογικη αυτη η παραμετρος... Υπαρχει καποιος που εχει βρεθει σε αντιστοιχη θεση;; φυσικα δεν ξερουν τι να μου πουν απο τον ΕΟΠΠΕΠ!
Εγώ είμαι στην ίδια θέση με τη διαφορά ότι δεν μου ανοίγει το λινκ του εοππεπ. Κοίτα λογικά αναφέρονται στους μόνιμους. Μήπως να ξαναπάρεις και να είσαι πιο έντονη; Γράψε μας τι έγινε. Θα πάρω κι εγώ. Μια άλλη ερώτηση. Γράφει σε ένα σάιτ ότι χρειάζεται αυτό σα δικαιολογητικό: -Εκδοθείσα άδεια από την αρμόδια Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εγώ έκανα την αναγγελεία το 2014 απευθείας στον Εοππεπ και ήταν τότε που τις αναρτούσαν στο σάιτ και σταμάτησαν να τις στέλνουν. Τι εννοεί τώρα εκδοθείσα άδεια από την αρμόδια διεύθυνση δευτεροβάθμιας;;
Καλησπέρα. Διαβάζοντας τόσα και τόσα, ψιλοχάθηκα.Λοιπόν, ενδιαφέρομαι να διδάξω σε φροντιστήριο. Η άδεια διδασκαλίας είναι "υποχρεωτική"?Η Δευτεροβάθμια έχει ακόμη την δυνατότητα να εκδίδει άδειες ή αποκλειστικά και μόνο ο ΕΟΠΠΕΠ? Πόσο καιρό κάνει να εγκριθεί από τον ΕΟΠΠΕΠ? Αυτά, ελπίζω να μην κούρασα.