0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά και τη σημερινή διευκρινιστική εγκύκλιο του υπουργείου για την αναγνώριση προϋπηρεσίας εκπαιδευτικών στον ιδιωτικό τομέα, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η εκπαιδευτική υπηρεσία στην ιδιωτική εκπαίδευση δεν περιλαμβάνει τη διδασκαλία σε φροντιστήρια, η προϋπηρεσία σε ιδιωτικά σχολεία λαμβάνεται υπόψη για μείωση ωραρίου, η προϋπηρεσία σε φροντιστήρια όχι.http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2017/%CE%95%CE%B3%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8B%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1_%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82_%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85_%CE%9D.4452_2017_678%CE%984653%CE%A0%CE%A3-%CE%95%CE%957.pdf
Μου φαίνεται κοροιδευομαστε, γιατί διαφορά δεν υπάρχει!Το απλό το έχουμε κάνει σιριαλ με τις τοσες διευκρινιστικες, με τις τόσες ερμηνείες κ με τη δυνατότητα στο καθε πυσδε να αποφασίζει αν σου αναγνωρισει την προϋπηρεσία στην περίπτωση διακοπης λειτουργίας του φροντιστηρίου (οπως γραφει στην πιο προσφατη).Και βεβαια δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αρκει μια εκτυπωση με τα ένσημα που εκτυπώνεις από το σπίτι σου. Για τέτοιους λόγους δεν εχουν δημιουργηθεί αυτές οι διευκολυνσεις; Αντε κ μ' εναν έλεγχο κ σφραγίδα απο τον ΕΦΚΑ του τοπου διαμονής σου.
Καλησπέρα. Μόλις γύρισα απο ΔΔΕ Χίου και μου απάντησαν ότι την αίτηση για αναγνώριση εργασίας σε Φροντιστήριο(7 χρόνια μόνο ανεξάρτητα από όσα είναι στο σύνολο) μπορώ να την κάνω ΜΕΤΑ ΑΠΟ τα 2 χρόνια του διορισμού μου(νεοδιόριστη) και αφορά ΜΟΝΟ στη βαθμολογική εξέλιξη ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ως ΠΛΕΟΝΑΖΩΝ ΧΡΟΝΟΣ. Για Τ Ι Π Ο Τ Α ΑΛΛΟ. ούτε μείωση ωραρίου, ούτε μισθολογική εξέλιξη. Ξέρει κάποιος κάτι άλλο? Και μιας και πήγα ρώτησα και για τα ΔΙΕΚ και δεν αναγνωρίζεται ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΤΕΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!
Γεια σας. Να θέσω μια ερώτηση και αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει. Είμαι νεοδιόριστη νηπιαγωγός , έχω ένσημα ως νηπιαγωγός σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό, όχι συνεχόμενα αλλά σε διαδοχικές σχολικές χρονιές, ξέρει κάποιος αν αυτά αναγνωρίζονται για μισθολογική εξέλιξη;