0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η τελευταία χρειάζεται για να μετρήσει η ημερομηνία που θα αρχίσεις να παίρνεις το επίδομα.Χρειάζονται όμως και οι άλλες για να διαπιστώσουν ότι πράγματι δεν εργάζεσαι, αφού προφανώς θα έχουν κάνει την αναγγελία πρόσληψης.
Παράθεση από: jak13 στις Μαΐου 12, 2009, 03:53:58 pmη τελευταία χρειάζεται για να μετρήσει η ημερομηνία που θα αρχίσεις να παίρνεις το επίδομα.Χρειάζονται όμως και οι άλλες για να διαπιστώσουν ότι πράγματι δεν εργάζεσαι, αφού προφανώς θα έχουν κάνει την αναγγελία πρόσληψης.Τελικά χρειάζεται μόνο η τελευταία λύση σύμβασης.Ευτυχώς
Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριος στο forum , διάβασα αρκετά απ’ αυτά που έχετε γράψει ψάχνοντας μια λύση σε ένα πρόβλημα που έχω.Δούλευα όλο το 2007 και το 2008 μέχρι τον Ιούλιο σε ιδιωτικό σχολείο στη περιφέρεια. Τον Αύγουστο του 2008 έκανα τα χαρτιά μου στον ΟΑΕΔ για το επίδομα ανεργίας και μου το ενέκριναν για 9 μήνες . Τον Νοέμβρη κι ενώ ελάμβανα το επίδομα , ξεκίνησα δοκιμαστικά σε ένα φροντιστήριο στο οποίο έμεινα 5 εβδομάδες και μετά παραιτήθηκα. Στον ΟΑΕΔ δεν έκανα διακοπή του επιδόματος ( λόγω οικονομικών προβλημάτων) και από το φροντιστήριο μου στείλανε προ ημερών βεβαίωση αποδοχών για την εφορία στην οποία φαίνεται, συν τις άλλοις, ότι μου πληρώσανε και εισφορές στο ΙΚΑ ( περίπου 27 ένσημα έμαθα ότι βάλανε). Το θέμα είναι ότι εγώ απο το Φεβρουάριο ξεκίνησα και πάλι σε ένα ιδιωτικό σχολείο και θα δουλεύω εκεί μέχρι και τον Αύγουστο . Ενώ με το που διορίστηκα αυτή τη φορά έκανα και διακοπή του επιδόματος στον ΟΑΕΔ , επιστρέφοντας τις υπόλοιπες επιταγές. Το ερώτημα είναι όταν τελειώσω από το σχολείο το Σεπτέμβρη και πάω στον ΟΑΕΔ για να ξαναγραφτώ και πάλι για το επίδομα ανεργίας , θα βρουν αυτή την ατασθαλία που έγινε το περασμένο Νοέμβρη? Θα μου επιβάλουν πρόστιμο ή απλά δεν θα μου δώσουν το επίδομα ?Προκαταβολικά ευχαριστώ ( καθε βοηθεια ευπρόσδεκτη)
Ποιό διάστημα θεωρείται ως ένας χρόνος; Για παράδειγμα, αν εγώ απολυθώ τον Ιούνιο του 2009.. Πρέπει να έχω 80 ένσημα από τον Ιούνιο του 2007 έως και τον Ιούνιο του 2008 και άλλα 80 ένσημα από τον Ιούνιο του 2008 έως και τον Ιούνιο του 2009;;;
Ξερει κανεις αν στις μηνιαιες αποδοχες για τον καθορισμο του υψους του επιδοματος ανεργιας (για οσους δε δουλευαν με πληρη απασχοληση) υπολογιζονται και τα επιδοματα τριμηνου και το δωρο Χριστουγεννων?
Παράθεση από: utenar στις Μαΐου 27, 2009, 04:33:10 pmΞερει κανεις αν στις μηνιαιες αποδοχες για τον καθορισμο του υψους του επιδοματος ανεργιας (για οσους δε δουλευαν με πληρη απασχοληση) υπολογιζονται και τα επιδοματα τριμηνου και το δωρο Χριστουγεννων?Όχι, δεν πρέπει να υπολογίζονται.