0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λωρα πιστεψε με ας με επαιρναν και σκασιλα μου τα μορια... αν το αγαπας πολυ και με 0 μορια αν μου εδιναν θα πηγαινα ...αλλα δυστυχως δεν εχω βυσμα
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 03:58:57 pmΛωρα πιστεψε με ας με επαιρναν και σκασιλα μου τα μορια... αν το αγαπας πολυ και με 0 μορια αν μου εδιναν θα πηγαινα ...αλλα δυστυχως δεν εχω βυσμα Αναστασία μου...αυτό θέλει...αγάπη για την δουλειά και αγάπη για τα παιδιά...ό,τι είδους παιδιά και να είναι αυτά...είχα πολλούς συναδέλφους που τα αποκαλούσαν με διάφορα απαράδεκτα επίθετα τα παιδιά...γιατί απλά δεν καταλάβαιναν πως υπάρχουν ΚΑΙ αυτά τα παιδιά στην κοινωνία μας και πως δεν είναι υπεύθυνα τα ίδια για τον τρόπο που μεγάλωσαν...Εγώ σου εύχομαι να μπορέσεις να ασκήσεις στην πράξη αυτό που αγαπάς και να έρθεις αντιμέτωπη ακόμη και με αυτήν την πρόκληση...γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις πρόκειται για πραγματική προσφορά....!!
Παιδιά....άσχετα με το θέμα του αν είναι από τον πίνακα....δεν είναι αστεια υπόθεση το σχολείο αυτό...εγώ πέρσι ήμουν σε ΕΕΕΕΚ ειδικής αγωγής που όμως είχε αρκετά παιδιά παραβατικά-επιθετικής συμπεριφοράς...και δεν ήταν εύκολα,,,τα φερα βόλτα βέβαια,αλλά εκεί ίσως είναι ακόμη πιο δύσκολα...τα δικά μας απλά είχαν μια παραβατική συμπεριφορά,αλλά δεν είχαν συλληφθεί...και ήταν και 14-22χρ. Εκεί μέσα μπορεί να είναι ακόμη πιο ζόρικα...γι αυτό καλό θα ήταν κι εμείς να δείχνουμε λίγη υπευθυνότητα όσον αφορά στο αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε...και να μην εστιάζουμε μόνο στα μόρια (ποια μόρια δηλαδή...;ΥΓ:Πάντως ο τύπος με την Αθωνιάδα και το σχολείο των φυλακών...από πόσες μεριές είχε βύσμα...;;;;!!! ΕΛΕΟΣ!!! Και παπάδες βύσμα και στο Ιδέκε βύσμα...!!! Τι είναι...;; Ο
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Οκτωβρίου 08, 2010, 03:44:52 pmΠαιδιά....άσχετα με το θέμα του αν είναι από τον πίνακα....δεν είναι αστεια υπόθεση το σχολείο αυτό...εγώ πέρσι ήμουν σε ΕΕΕΕΚ ειδικής αγωγής που όμως είχε αρκετά παιδιά παραβατικά-επιθετικής συμπεριφοράς...και δεν ήταν εύκολα,,,τα φερα βόλτα βέβαια,αλλά εκεί ίσως είναι ακόμη πιο δύσκολα...τα δικά μας απλά είχαν μια παραβατική συμπεριφορά,αλλά δεν είχαν συλληφθεί...και ήταν και 14-22χρ. Εκεί μέσα μπορεί να είναι ακόμη πιο ζόρικα...γι αυτό καλό θα ήταν κι εμείς να δείχνουμε λίγη υπευθυνότητα όσον αφορά στο αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε...και να μην εστιάζουμε μόνο στα μόρια (ποια μόρια δηλαδή...;ΥΓ:Πάντως ο τύπος με την Αθωνιάδα και το σχολείο των φυλακών...από πόσες μεριές είχε βύσμα...;;;;!!! ΕΛΕΟΣ!!! Και παπάδες βύσμα και στο Ιδέκε βύσμα...!!! Τι είναι...;; Ο
Έχω ακούσει από άτομο που δούλευε στις φυλακές Αυλώνα ότι οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Πάτα είχαν δίπλα τους έναν δεσμοφύλακα για προστασία, οι γυναίκες κινδύνευαν ανά πάσα στιγμή, τα σεξιστικά σχόλια ήταν συνεχή, οι γυναίκες δεν τολμούσαν -φυσικά- να πάνε στο σχολέιο με φούστα (όχι μίνι αλλά ούτε και μακριά). Έπρεπε να είναι όλοι στο σχολείο στις 8 το πρωί και έφευγαν όλοι στις 2, γιατί η πύλη άνοιγε μία φορά και δεν μπορούσε να ανοίγει κάθε φορά που κάποιος καθηγητής σχόλαγε ή είχε κενό. Το επίπεδο των μαθητών ήταν χαμηλότερο από χαμηλό, αλλά το καλό ήταν ότι αυτοί που παρακολουθούσαν το έκαναν γιατί το ήθελαν και όχι γιατί τους το επέβαλαν.Γενικά, από ό,τι μου είπε, οι συνθήκες ήταν πολύ ειδικές και ήθελε πολλά ψυχικά αποθέματα για να τα βγάλει πέρα...