Σύνολο ψηφοφόρων: 99
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xriana1 στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:02:46 μμ Mεγάλη ξεφτίλα-κατάντια συνάδελφοι να καταφεύγει κανείς σε μια στάση διαμαρτυρίας όταν θίγονται σημαντικά εκπαιδευτικά και εργασιακά ζητήματα και ταυτόχρονα να απορεί και να ανησυχεί για το πόσα χρήματα ή μόρια θα χάσει. Κρίμα τους δίνουμε τροφή για να μας πη....ε και καλά μας κάνουν. Είμαι τουλάχιστον περήφανος για το ΕΕΕΕΚ Ξάνθης 100% συμμετοχή. Ε όχι και ξεφτίλα! Κάποιοι από μας για 1 ένσημο μπορεί να χάσουμε €1500 το καλοκαίρι!!! Θα μου τα δώσεις εσύ;;;;;
Mεγάλη ξεφτίλα-κατάντια συνάδελφοι να καταφεύγει κανείς σε μια στάση διαμαρτυρίας όταν θίγονται σημαντικά εκπαιδευτικά και εργασιακά ζητήματα και ταυτόχρονα να απορεί και να ανησυχεί για το πόσα χρήματα ή μόρια θα χάσει. Κρίμα τους δίνουμε τροφή για να μας πη....ε και καλά μας κάνουν. Είμαι τουλάχιστον περήφανος για το ΕΕΕΕΚ Ξάνθης 100% συμμετοχή.
Παράθεση από: AntreaEirini στις Νοέμβριος 30, 2009, 08:04:38 μμΠαράθεση από: marias στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:58:41 μμΠαράθεση από: AntreaEirini στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:54:53 μμΠαράθεση από: m.m στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:48:32 μμΣυγνώμη αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν πάρει σαν αναπληρωτές τους οαεδιτες και τι σκέφτετε να κάνει ηυπουργος για αυτούς.Μάλιστα ήταν εναντίον της ρυθμισής τουςΝαι, έχουν πάει. Μάλιστα του χρόνου αν δε μπει προϋπόθεση για ΑΣΕΠ η πλειοψηφία αυτών θα διοριστεί με το 40%Και η Διαμαντοπούλου ΔΕΝ ήταν αντίθετη με την κατάσταση αυτή. Το επικρότησε. Θα τους διορίσει του χρόνου, και τους λοιπούς δις και τρις και τετράκις επιτυχόντες μ*****ς θα μας βάλει να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ Στην πυρά!!Χαίρομαι που το διασκεδάζεις, προσωπικά όμως δεν έχω άλλα αποθέματα μεγαλοψυχίας. Σιχάθηκα πολύ απλά να προσπαθώ, να τα καταφέρνω και να μην έχω κανένα αντίκρυσμα για να βολεύονται άλλοι που δεν μπορούν να τα καταφέρουν. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ! Δεν διασκεδάζω...έχω φρίξει, δεν το πιστεύω ότι το ζω αυτό. Εφαγα μιά κατάργηση επετηρίδας μετά από 10 χρόνια αναμονής, λούστηκα τρεις ΑΣΕΠ, είχα και μία επιτυχία...ΕΛΕΟΣ. Οταν λέω στην πυρά το εννοώ!Μόνο η Ντορούλα μας καταλαβαίνει, που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό...
Παράθεση από: marias στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:58:41 μμΠαράθεση από: AntreaEirini στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:54:53 μμΠαράθεση από: m.m στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:48:32 μμΣυγνώμη αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν πάρει σαν αναπληρωτές τους οαεδιτες και τι σκέφτετε να κάνει ηυπουργος για αυτούς.Μάλιστα ήταν εναντίον της ρυθμισής τουςΝαι, έχουν πάει. Μάλιστα του χρόνου αν δε μπει προϋπόθεση για ΑΣΕΠ η πλειοψηφία αυτών θα διοριστεί με το 40%Και η Διαμαντοπούλου ΔΕΝ ήταν αντίθετη με την κατάσταση αυτή. Το επικρότησε. Θα τους διορίσει του χρόνου, και τους λοιπούς δις και τρις και τετράκις επιτυχόντες μ*****ς θα μας βάλει να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ Στην πυρά!!Χαίρομαι που το διασκεδάζεις, προσωπικά όμως δεν έχω άλλα αποθέματα μεγαλοψυχίας. Σιχάθηκα πολύ απλά να προσπαθώ, να τα καταφέρνω και να μην έχω κανένα αντίκρυσμα για να βολεύονται άλλοι που δεν μπορούν να τα καταφέρουν. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ!
Παράθεση από: AntreaEirini στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:54:53 μμΠαράθεση από: m.m στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:48:32 μμΣυγνώμη αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν πάρει σαν αναπληρωτές τους οαεδιτες και τι σκέφτετε να κάνει ηυπουργος για αυτούς.Μάλιστα ήταν εναντίον της ρυθμισής τουςΝαι, έχουν πάει. Μάλιστα του χρόνου αν δε μπει προϋπόθεση για ΑΣΕΠ η πλειοψηφία αυτών θα διοριστεί με το 40%Και η Διαμαντοπούλου ΔΕΝ ήταν αντίθετη με την κατάσταση αυτή. Το επικρότησε. Θα τους διορίσει του χρόνου, και τους λοιπούς δις και τρις και τετράκις επιτυχόντες μ*****ς θα μας βάλει να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ Στην πυρά!!
Παράθεση από: m.m στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:48:32 μμΣυγνώμη αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν πάρει σαν αναπληρωτές τους οαεδιτες και τι σκέφτετε να κάνει ηυπουργος για αυτούς.Μάλιστα ήταν εναντίον της ρυθμισής τουςΝαι, έχουν πάει. Μάλιστα του χρόνου αν δε μπει προϋπόθεση για ΑΣΕΠ η πλειοψηφία αυτών θα διοριστεί με το 40%Και η Διαμαντοπούλου ΔΕΝ ήταν αντίθετη με την κατάσταση αυτή. Το επικρότησε. Θα τους διορίσει του χρόνου, και τους λοιπούς δις και τρις και τετράκις επιτυχόντες μ*****ς θα μας βάλει να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ
Συγνώμη αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν πάρει σαν αναπληρωτές τους οαεδιτες και τι σκέφτετε να κάνει ηυπουργος για αυτούς.Μάλιστα ήταν εναντίον της ρυθμισής τους
Παράθεση από: panickos στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:57:33 μμΠαράθεση από: xriana1 στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:02:46 μμ Mεγάλη ξεφτίλα-κατάντια συνάδελφοι να καταφεύγει κανείς σε μια στάση διαμαρτυρίας όταν θίγονται σημαντικά εκπαιδευτικά και εργασιακά ζητήματα και ταυτόχρονα να απορεί και να ανησυχεί για το πόσα χρήματα ή μόρια θα χάσει. Κρίμα τους δίνουμε τροφή για να μας πη....ε και καλά μας κάνουν. Είμαι τουλάχιστον περήφανος για το ΕΕΕΕΚ Ξάνθης 100% συμμετοχή. Ε όχι και ξεφτίλα! Κάποιοι από μας για 1 ένσημο μπορεί να χάσουμε €1500 το καλοκαίρι!!! Θα μου τα δώσεις εσύ;;;;;Για αυτο σου μίλησα για κατάντια. Για την εξάρτησή σου την πρόσκαιρη από ένα ένσημο. Για την παρτάκιδη λογική. Κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος. Όσο για το χαμένο ένσημο ευχαρίστως στο δίνω. Γειιιιιιιιιιααααα χααααάραααααά!!!!!!!!!!
Παράθεση από: marias στις Νοέμβριος 30, 2009, 08:33:57 μμΠαράθεση από: AntreaEirini στις Νοέμβριος 30, 2009, 08:04:38 μμΠαράθεση από: marias στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:58:41 μμΠαράθεση από: AntreaEirini στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:54:53 μμΠαράθεση από: m.m στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:48:32 μμΣυγνώμη αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν πάρει σαν αναπληρωτές τους οαεδιτες και τι σκέφτετε να κάνει ηυπουργος για αυτούς.Μάλιστα ήταν εναντίον της ρυθμισής τουςΝαι, έχουν πάει. Μάλιστα του χρόνου αν δε μπει προϋπόθεση για ΑΣΕΠ η πλειοψηφία αυτών θα διοριστεί με το 40%Και η Διαμαντοπούλου ΔΕΝ ήταν αντίθετη με την κατάσταση αυτή. Το επικρότησε. Θα τους διορίσει του χρόνου, και τους λοιπούς δις και τρις και τετράκις επιτυχόντες μ*****ς θα μας βάλει να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ Στην πυρά!!Χαίρομαι που το διασκεδάζεις, προσωπικά όμως δεν έχω άλλα αποθέματα μεγαλοψυχίας. Σιχάθηκα πολύ απλά να προσπαθώ, να τα καταφέρνω και να μην έχω κανένα αντίκρυσμα για να βολεύονται άλλοι που δεν μπορούν να τα καταφέρουν. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ! Δεν διασκεδάζω...έχω φρίξει, δεν το πιστεύω ότι το ζω αυτό. Εφαγα μιά κατάργηση επετηρίδας μετά από 10 χρόνια αναμονής, λούστηκα τρεις ΑΣΕΠ, είχα και μία επιτυχία...ΕΛΕΟΣ. Οταν λέω στην πυρά το εννοώ!Μόνο η Ντορούλα μας καταλαβαίνει, που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό... Σε νιώθω, μέχρι το Ντορούλα βέβαια... μετά σ' έχασα...