Σύνολο ψηφοφόρων: 99
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως, μπήκα στο site της ΟΛΜΕ και υπάρχει η ανακοίνωση για τις κινητοποιήσεις. Αφού όμως τα σχολεία δεν είναι ενημερωμένα, έρμη απεργία κάνουμε.
Συγνώμη αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν πάρει σαν αναπληρωτές τους οαεδιτες και τι σκέφτετε να κάνει ηυπουργος για αυτούς.Μάλιστα ήταν εναντίον της ρυθμισής τους
Mεγάλη ξεφτίλα-κατάντια συνάδελφοι να καταφεύγει κανείς σε μια στάση διαμαρτυρίας όταν θίγονται σημαντικά εκπαιδευτικά και εργασιακά ζητήματα και ταυτόχρονα να απορεί και να ανησυχεί για το πόσα χρήματα ή μόρια θα χάσει. Κρίμα τους δίνουμε τροφή για να μας πη....ε και καλά μας κάνουν. Είμαι τουλάχιστον περήφανος για το ΕΕΕΕΚ Ξάνθης 100% συμμετοχή.
Παράθεση από: m.m στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:48:32 μμΣυγνώμη αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν πάρει σαν αναπληρωτές τους οαεδιτες και τι σκέφτετε να κάνει ηυπουργος για αυτούς.Μάλιστα ήταν εναντίον της ρυθμισής τουςΝαι, έχουν πάει. Μάλιστα του χρόνου αν δε μπει προϋπόθεση για ΑΣΕΠ η πλειοψηφία αυτών θα διοριστεί με το 40%Και η Διαμαντοπούλου ΔΕΝ ήταν αντίθετη με την κατάσταση αυτή. Το επικρότησε. Θα τους διορίσει του χρόνου, και τους λοιπούς δις και τρις και τετράκις επιτυχόντες μ*****ς θα μας βάλει να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ
Παράθεση από: xriana1 στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:02:46 μμ Mεγάλη ξεφτίλα-κατάντια συνάδελφοι να καταφεύγει κανείς σε μια στάση διαμαρτυρίας όταν θίγονται σημαντικά εκπαιδευτικά και εργασιακά ζητήματα και ταυτόχρονα να απορεί και να ανησυχεί για το πόσα χρήματα ή μόρια θα χάσει. Κρίμα τους δίνουμε τροφή για να μας πη....ε και καλά μας κάνουν. Είμαι τουλάχιστον περήφανος για το ΕΕΕΕΚ Ξάνθης 100% συμμετοχή. Ε όχι και ξεφτίλα! Κάποιοι από μας για 1 ένσημο μπορεί να χάσουμε €1500 το καλοκαίρι!!! Θα μου τα δώσεις εσύ;;;;;
Παράθεση από: AntreaEirini στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:54:53 μμΠαράθεση από: m.m στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:48:32 μμΣυγνώμη αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν πάρει σαν αναπληρωτές τους οαεδιτες και τι σκέφτετε να κάνει ηυπουργος για αυτούς.Μάλιστα ήταν εναντίον της ρυθμισής τουςΝαι, έχουν πάει. Μάλιστα του χρόνου αν δε μπει προϋπόθεση για ΑΣΕΠ η πλειοψηφία αυτών θα διοριστεί με το 40%Και η Διαμαντοπούλου ΔΕΝ ήταν αντίθετη με την κατάσταση αυτή. Το επικρότησε. Θα τους διορίσει του χρόνου, και τους λοιπούς δις και τρις και τετράκις επιτυχόντες μ*****ς θα μας βάλει να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ Στην πυρά!!
Παράθεση από: panickos στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:57:33 μμΠαράθεση από: xriana1 στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:02:46 μμ Mεγάλη ξεφτίλα-κατάντια συνάδελφοι να καταφεύγει κανείς σε μια στάση διαμαρτυρίας όταν θίγονται σημαντικά εκπαιδευτικά και εργασιακά ζητήματα και ταυτόχρονα να απορεί και να ανησυχεί για το πόσα χρήματα ή μόρια θα χάσει. Κρίμα τους δίνουμε τροφή για να μας πη....ε και καλά μας κάνουν. Είμαι τουλάχιστον περήφανος για το ΕΕΕΕΚ Ξάνθης 100% συμμετοχή. Ε όχι και ξεφτίλα! Κάποιοι από μας για 1 ένσημο μπορεί να χάσουμε €1500 το καλοκαίρι!!! Θα μου τα δώσεις εσύ;;;;; Για το επόμενο καλοκαίρι θα πάρουμε ταμείο. Μετά;
Παράθεση από: marias στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:58:41 μμΠαράθεση από: AntreaEirini στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:54:53 μμΠαράθεση από: m.m στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:48:32 μμΣυγνώμη αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν πάρει σαν αναπληρωτές τους οαεδιτες και τι σκέφτετε να κάνει ηυπουργος για αυτούς.Μάλιστα ήταν εναντίον της ρυθμισής τουςΝαι, έχουν πάει. Μάλιστα του χρόνου αν δε μπει προϋπόθεση για ΑΣΕΠ η πλειοψηφία αυτών θα διοριστεί με το 40%Και η Διαμαντοπούλου ΔΕΝ ήταν αντίθετη με την κατάσταση αυτή. Το επικρότησε. Θα τους διορίσει του χρόνου, και τους λοιπούς δις και τρις και τετράκις επιτυχόντες μ*****ς θα μας βάλει να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ Στην πυρά!!Χαίρομαι που το διασκεδάζεις, προσωπικά όμως δεν έχω άλλα αποθέματα μεγαλοψυχίας. Σιχάθηκα πολύ απλά να προσπαθώ, να τα καταφέρνω και να μην έχω κανένα αντίκρυσμα για να βολεύονται άλλοι που δεν μπορούν να τα καταφέρουν. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ!
Παράθεση από: marias στις Νοέμβριος 30, 2009, 08:00:07 μμΠαράθεση από: panickos στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:57:33 μμΠαράθεση από: xriana1 στις Νοέμβριος 30, 2009, 07:02:46 μμ Mεγάλη ξεφτίλα-κατάντια συνάδελφοι να καταφεύγει κανείς σε μια στάση διαμαρτυρίας όταν θίγονται σημαντικά εκπαιδευτικά και εργασιακά ζητήματα και ταυτόχρονα να απορεί και να ανησυχεί για το πόσα χρήματα ή μόρια θα χάσει. Κρίμα τους δίνουμε τροφή για να μας πη....ε και καλά μας κάνουν. Είμαι τουλάχιστον περήφανος για το ΕΕΕΕΚ Ξάνθης 100% συμμετοχή. Ε όχι και ξεφτίλα! Κάποιοι από μας για 1 ένσημο μπορεί να χάσουμε €1500 το καλοκαίρι!!! Θα μου τα δώσεις εσύ;;;;; Για το επόμενο καλοκαίρι θα πάρουμε ταμείο. Μετά;Μετά ..... ο καθένας θα κάνει το κουμάντο του. Όσο για του χρόνου, μάλλον μιλάς για τον εαυτό σου.