0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητέ ek Π20,απ'ότι βλέπω στο πίνακα που διατηρείται στον ιστότοπο του pde σχετικά με τις κλήσεις των ωρομισθίων είναι ήδη στο 240 και υπάρχουν κενά, άρα γιατί να μην πλησιάσουν και σε εμάς;πως γίνεται να με καλέσουν από άλλο νομό; Μήπως μπερδεύτηκες ή καλούν ανεξαρτήτως περιφέρειας φέτος και δεν το ξέρω;Ευχαριστώ.
Παράθεση από: taba-co στις Νοεμβρίου 29, 2009, 06:16:39 pmΑγαπητέ ek Π20,απ'ότι βλέπω στο πίνακα που διατηρείται στον ιστότοπο του pde σχετικά με τις κλήσεις των ωρομισθίων είναι ήδη στο 240 και υπάρχουν κενά, άρα γιατί να μην πλησιάσουν και σε εμάς;πως γίνεται να με καλέσουν από άλλο νομό; Μήπως μπερδεύτηκες ή καλούν ανεξαρτήτως περιφέρειας φέτος και δεν το ξέρω;Ευχαριστώ.Προφανώς μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι αναφερόσουν στο νομό Θεσσαλονίκης και όχι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Έχουν φτάσει στο 240 στους περιφερειακούς νομούς όπου δεν υπάρχουν πλέον πολλές ανάγκες. Επίσης υπάρχουν αρκετοί στο ενδιάμεσο που περιμένουν από Θεσσαλονίκη οπότε δύσκολα θα κληθεί κάποιος που είναι κοντά στο νούμερο σου. Αλλά και να κληθεί δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει πλέον να πάει με αυτά που ακούγεται ότι θα γίνουν.Α, αν προσέξεις κάτω από το όνομα, θα δεις ότι είναι αγαπητή ek Π20,
Παράθεση από: ek Π20 στις Νοεμβρίου 27, 2009, 09:32:56 pmΠαράθεση από: thymiaras στις Νοεμβρίου 27, 2009, 09:17:36 pmΚαστοριά (Δυτική Μακεδονία) κάλεσε μόνο 4-5 άτομα (μέχρι νούμερο ~15). Δεν πρόκειται να καλέσει άλλους ... Έδωσαν 12ωρο κανονικά ...γιατί;τι έγινε;εκλείσαν ολοήμερα-έχουν υπεραριθμίες από δευτεροβαθμια;πέρσυ πόσους πήραν;εκτος αν εννοείς μόνο για την πόλη της Καστοριας και όχι για το νομό!!!Πήρατε τηλ και είπαν πως καλεσαν κ δεν θα παρουν αλλους??γιατι εμενα μονο απο γρεβενα ειπαν πως καλεσαν!!! απο υπολοιπες πως περιμενουν!!!
Παράθεση από: thymiaras στις Νοεμβρίου 27, 2009, 09:17:36 pmΚαστοριά (Δυτική Μακεδονία) κάλεσε μόνο 4-5 άτομα (μέχρι νούμερο ~15). Δεν πρόκειται να καλέσει άλλους ... Έδωσαν 12ωρο κανονικά ...γιατί;τι έγινε;εκλείσαν ολοήμερα-έχουν υπεραριθμίες από δευτεροβαθμια;πέρσυ πόσους πήραν;εκτος αν εννοείς μόνο για την πόλη της Καστοριας και όχι για το νομό!!!
Καστοριά (Δυτική Μακεδονία) κάλεσε μόνο 4-5 άτομα (μέχρι νούμερο ~15). Δεν πρόκειται να καλέσει άλλους ... Έδωσαν 12ωρο κανονικά ...