0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lillie στις Σεπτέμβριος 20, 2009, 09:50:27 μμΠαράθεση από: panickos στις Σεπτέμβριος 20, 2009, 09:06:21 μμ" κι αν τύχει και 1η-2α για να κάαααααθονται!1η και 2α Π-Ο-Τ-Ε δεν παίρνουμε, είναι ουσιαστικά παράνομο και το τονίζω, γιατί μου πρότεινε να τα πάρω ΚΑΙ αυτά. Δεν μπορεί κανείς να σε υποχρεώσει να τα πάρεις. Αυτό μας έλειπε να φορτώνεται ο ωρομίσθιος για 8 ευρώ την ώρα όλο το σχολείο και να τα ξύνουν αυτοί που πληρώνονται κανονικότατα και σου μοστράρουν και ότι προσφέρουν και ΤΟ παιδαγωγικό έργο. Α σιχτιρ τα θυμήθηκα και βιδώθηκα. και όμως, εγώ έκανα πέρυσι και στα 3 σχολεια που πήγαινα στην δευτέρα. την πρώτη ώρα που δεν είχαν σχολάσει τα μεγάλα έκανα στην δευτέρα κι εκεί να δείτε δύσκολο που ήταν...
Παράθεση από: panickos στις Σεπτέμβριος 20, 2009, 09:06:21 μμ" κι αν τύχει και 1η-2α για να κάαααααθονται!1η και 2α Π-Ο-Τ-Ε δεν παίρνουμε, είναι ουσιαστικά παράνομο και το τονίζω, γιατί μου πρότεινε να τα πάρω ΚΑΙ αυτά. Δεν μπορεί κανείς να σε υποχρεώσει να τα πάρεις. Αυτό μας έλειπε να φορτώνεται ο ωρομίσθιος για 8 ευρώ την ώρα όλο το σχολείο και να τα ξύνουν αυτοί που πληρώνονται κανονικότατα και σου μοστράρουν και ότι προσφέρουν και ΤΟ παιδαγωγικό έργο. Α σιχτιρ τα θυμήθηκα και βιδώθηκα.
" κι αν τύχει και 1η-2α για να κάαααααθονται!
Δεν τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα συναδέλφισσα!Απλά δεν ήσουν κατατοπιστική στο χθεσινό σου μήνυμαΚαι από αυτά που μου έγραψες κατάλαβα ότι ήθελες κάποια διευκρίνιση και αναφέρθηκα στις υποχρεώσεις ενος ωρομισθίου!
Παράθεση από: anneta στις Σεπτέμβριος 21, 2009, 09:56:25 μμΔεν τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα συναδέλφισσα!Απλά δεν ήσουν κατατοπιστική στο χθεσινό σου μήνυμαΚαι από αυτά που μου έγραψες κατάλαβα ότι ήθελες κάποια διευκρίνιση και αναφέρθηκα στις υποχρεώσεις ενος ωρομισθίου!Λυπάμαι για την παρεξήγηση.
ερωτηση: Αν κάποιος υπογράψει για την ωρομισθία π.χ. στην πρωτοβαθμια μεχρι πότε εχει περιθώριο να παρουσιαστεί στα σχολεία? Ξερω οτι οσο περνούν οι μέρες χανει μόρια, αλλα τυπικά μεχρι ποτε εχει κάποιος περιθώριο?