0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και υπάρχει διαφορά αν παρουσιαστώ την πρώτη ημέρα ή την τρίτη?
Παράθεση από: syrrahm στις Αύγουστος 31, 2009, 06:49:26 μμΠαράθεση από: xaris-ma- στις Αύγουστος 31, 2009, 06:44:47 μμκαλησπέρα και κουράγιο παιδιά... ανήκω στους δασκάλους και θέλω να ρωτήσω το εξής: αν μας καλέσουν και πουν σε 3 ημέρες να παρουσιαστούμε έχει σημασία αν παρουσιαστώ την 1η ημέρα ή αν παρουσιαστώ την 3η? για τα μόρια στον πίνακα μετράει η ημερομηνία που παρουσιάζομαι στην πρωτοβάθμια ή η ημερομηνία που αναλαμβάνω υπηρεσία?Θα εννοείς την ημερομηνία που αναλαμβάνεις υπηρεσία στο σχολείο. Για τα μόρια στον πίνακα αλλά και μισθολογικά μετράει το πρώτο, για τους αναπληρωτές. και υπάρχει διαφορά αν παρουσιαστώ την πρώτη ημέρα ή την τρίτη?
Παράθεση από: xaris-ma- στις Αύγουστος 31, 2009, 06:44:47 μμκαλησπέρα και κουράγιο παιδιά... ανήκω στους δασκάλους και θέλω να ρωτήσω το εξής: αν μας καλέσουν και πουν σε 3 ημέρες να παρουσιαστούμε έχει σημασία αν παρουσιαστώ την 1η ημέρα ή αν παρουσιαστώ την 3η? για τα μόρια στον πίνακα μετράει η ημερομηνία που παρουσιάζομαι στην πρωτοβάθμια ή η ημερομηνία που αναλαμβάνω υπηρεσία?Θα εννοείς την ημερομηνία που αναλαμβάνεις υπηρεσία στο σχολείο. Για τα μόρια στον πίνακα αλλά και μισθολογικά μετράει το πρώτο, για τους αναπληρωτές.
καλησπέρα και κουράγιο παιδιά... ανήκω στους δασκάλους και θέλω να ρωτήσω το εξής: αν μας καλέσουν και πουν σε 3 ημέρες να παρουσιαστούμε έχει σημασία αν παρουσιαστώ την 1η ημέρα ή αν παρουσιαστώ την 3η? για τα μόρια στον πίνακα μετράει η ημερομηνία που παρουσιάζομαι στην πρωτοβάθμια ή η ημερομηνία που αναλαμβάνω υπηρεσία?
Αφού και να πάρουν ανπληρωτές κάποιους αυτά τα άτομα δεν θα αφαιρεθούν από τον πίνακα. Οι αναπληρωτές αφαιρούνται μόνο αν διοριστούν μόνιμοι. Οπότε η θέση μας δεν θα αλλαξει...