0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανεις δε γνωρίζει ακόμα ποιος θα είναι ο τελικός αριθμός των αναπληρωτών. Διότι αυτό εξαρτάται από πάρα πολλούς (ίσως αστάθμητους) παράγοντες. Οπως για παράδειγμα, νέες πιστώσεις, εκλογές, έκτακτες ανάγκες, συνταξιοδοτήσεις κ.λπ. Επομένως ακόμα και η απάντηση που σου δόθηκε από μόνη της δεν μοιάζει και πολύ έγκυρη/αξιόπιστη. Καλό είναι το μικρό καλάθι, αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο.Φιλικά...
Για κάθε αμφισβήτηση έχω να σας πω , παρακαλώ περιμένετε…………Έχω δε κάποια νεώτερα αλλά …………..
Παράθεση από: lena!!! στις Αύγουστος 31, 2009, 08:12:03 μμΠαράθεση από: Melina04 στις Αύγουστος 31, 2009, 08:01:41 μμ Αφού και να πάρουν ανπληρωτές κάποιους αυτά τα άτομα δεν θα αφαιρεθούν από τον πίνακα. Οι αναπληρωτές αφαιρούνται μόνο αν διοριστούν μόνιμοι. Οπότε η θέση μας δεν θα αλλαξει...Δεν αφαιρουνται τα ατομα που παίρνουν αναπληρωτες; Αυτο δεν το ηξερα...Δηλαδη εμεις που ειμαστε ποιο πισω παλι θα ψαχνομαστε να βρουμε π ε ρ ι π ο υ τη σειρα μας; Τα ατομα που αρνουνται την αναπληρωση φανταζομαι δεν μπορουμε να τα υπολογιζουμε..... Lena!!! Μην ανησυχείς θα σε βοηθήσω εγώ με την αφαίρεση και αν μου επιτρέπεις θα σου το στείλω με πρ.μνμ
Παράθεση από: Melina04 στις Αύγουστος 31, 2009, 08:01:41 μμ Αφού και να πάρουν ανπληρωτές κάποιους αυτά τα άτομα δεν θα αφαιρεθούν από τον πίνακα. Οι αναπληρωτές αφαιρούνται μόνο αν διοριστούν μόνιμοι. Οπότε η θέση μας δεν θα αλλαξει...Δεν αφαιρουνται τα ατομα που παίρνουν αναπληρωτες; Αυτο δεν το ηξερα...Δηλαδη εμεις που ειμαστε ποιο πισω παλι θα ψαχνομαστε να βρουμε π ε ρ ι π ο υ τη σειρα μας; Τα ατομα που αρνουνται την αναπληρωση φανταζομαι δεν μπορουμε να τα υπολογιζουμε.....
Αφού και να πάρουν ανπληρωτές κάποιους αυτά τα άτομα δεν θα αφαιρεθούν από τον πίνακα. Οι αναπληρωτές αφαιρούνται μόνο αν διοριστούν μόνιμοι. Οπότε η θέση μας δεν θα αλλαξει...