*

Αποστολέας Θέμα: πρωτη φαση αναπληρωτων - ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 115579 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kalliopi

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: πρωτη φαση αναπληρωτων - ΠΕ60
« Απάντηση #462 στις: Αύγουστος 31, 2009, 08:46:23 μμ »
Κανεις δε γνωρίζει ακόμα ποιος θα είναι ο τελικός αριθμός των αναπληρωτών. Διότι αυτό εξαρτάται από πάρα πολλούς (ίσως αστάθμητους) παράγοντες. Οπως για παράδειγμα, νέες πιστώσεις, εκλογές, έκτακτες ανάγκες, συνταξιοδοτήσεις κ.λπ. Επομένως ακόμα και η απάντηση που σου δόθηκε από μόνη της δεν μοιάζει και πολύ έγκυρη/αξιόπιστη. Καλό είναι το μικρό καλάθι, αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο.

Φιλικά...

Πολλά Μπράβο ! Πολύ σωστά τα λες..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:23:44 »

Αποσυνδεδεμένος jella

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #463 στις: Αύγουστος 31, 2009, 08:47:00 μμ »
αντί να επιτίθεται ο ένας στον άλλο, δεν μαζευόμαστε όλοι μαζί για μια πολύ όμορφη επίθεση στο στρουμφάκι που αργεί να βγάλει την α φάση; παιδιά, βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ. το φόρουμ είναι για να λέμε ότι γνωρίζουμε ή μαθαίνουμε, είτε καλό, είτε κακό. τώρα όσον αφορά την έγκυρη πηγή, είναι στην κρίση του καθενός αν θα το αποδεχτεί ή όχι. εγώ πάντως συνεχίζω να είμαι αισιόδοξη!!!!

Αποσυνδεδεμένος MARGARITA_23

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #464 στις: Αύγουστος 31, 2009, 08:48:13 μμ »
συμφωνω απολυτα με το PO-PA-KI. Σας αναφεραμε τις πληροφοριες που ειχαμε και πεσατε να μας φατε. Αυτό που μάθαμε θεωρήσαμε οτι έπρεπε να σας το πουμε. Αυτό που μένει λοιπον ειναι να περιμενουμε, αν και προσωπικα ευχομαι να μην επαληθευτεί καμια απο τις δυο μας...
Η γνωση ειναι δυναμη!

Αποσυνδεδεμένος ritsaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #465 στις: Αύγουστος 31, 2009, 08:50:18 μμ »
Έτσι και με σειρά 1100 δεν δουλέψω φέτος, δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με διαγωνισμούς ασεπ...μ'αρεσει που ήθελα να παραιτηθώ και απο την δουλειά μου..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:23:44 »

Αποσυνδεδεμένος jella

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #466 στις: Αύγουστος 31, 2009, 08:53:10 μμ »
ριτσάκι και γω παραιτήθηκα, για να ξεκουραστώ, με την προυπόθεση, ότι θα με πάρουν αναπληρώτρια. και να φανταστείς, ότι δεν έχω οικονομική βοήθεια από πουθενά και μένω και στο νοίκι. και τώρα πρέπει να αρχίσω να ξαναψάχνω για δουλειά. ποιος το περίμενε ότι θα μας την σκάσει έτσι ο Αρούλης.......

Αποσυνδεδεμένος ritsaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #467 στις: Αύγουστος 31, 2009, 08:56:09 μμ »
ας ελπίσουμε ότι οι επόμενες φάσεις θα είναι κοντά..

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #468 στις: Αύγουστος 31, 2009, 08:59:07 μμ »

Για κάθε αμφισβήτηση  έχω να σας πω , παρακαλώ περιμένετε…………
Έχω δε  κάποια νεώτερα αλλά ………….. :-X :-X :-X :-X :-X

πες μας βρε  PO-PA-KI  και τα νεότερα που έχεις....  
πάντως και γω είμαι στεναχωρημένη αν τελικά  αύριο θα΄ναι μικρή η α φάση.. :'(

Αποσυνδεδεμένος ninouki

• Νέο μέλος
  • *
  • Δεν λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #469 στις: Αύγουστος 31, 2009, 09:00:45 μμ »
'Ολα αυτά είναι θεωρίες.Αφού αύριο θα μάθουμε γιατί να αγχωνόμαστε έτσι.Και γω αγχωνόμουν έτσι πέρσυ με τις διάφορες θεωρίες που άκουγα και μετά μου ήρθε η ευχάριστη έκπληξη.Να έχετε θετική σκέψη

Αποσυνδεδεμένος nad

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #470 στις: Αύγουστος 31, 2009, 09:02:57 μμ »
Kαλησπέρα!!Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά η περσινή προισταμένη μου είπε οτι δεν έχουν βγει καν ακόμα οι αποσπάσεις και χωρίς αυτές δε μπορούν να ξέρουν τα κενά για τους αναπληρωτες. Θα ανακοινώσουν τις αποσπάσεις περίπου 5-7 Σεπτέμβεη.Ασ ελπίσουμε να μην αληθεύει.

Αποσυνδεδεμένος farmak

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #471 στις: Αύγουστος 31, 2009, 09:03:55 μμ »
Μαργαρίτα δεν έπεσε κανένας να σε φάει. Όταν όμως μιλουμε-γράφουμε δημόσια πρέπει να συναισθανόμαστε το βάρος των λόγων/γραφομένων μας. Αν τελικά ο πληροφοριοδότης σου πέσει έξω, ποιος θα αναλάβει την ηθική ευθύνη, ποιος θα αναλάβει το βάρος για τη στενάχωρη βραδιά που κερνάς σε "jella", "ritsaki" και όσους άλλους με αγωνία διαβάζουν το φόρουμ? Ποιός?
Σε τελική ανάλυση ο καθένας, διαβάζει και κρίνει. Στη δεδομένη περίπτωση όμως, με το άγχος της ανεργίας να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας και τα τόσα χρόνια σπουδών να βαραίνουν την πλάτη μας, κάθε λέξη, κάθε συλλαβή που γράφουμε πρέπει να τη μετράμε διπλά και τριπλά.

Αυτά, πάντα φιλικά...

ΥΓ. Κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να εκφράζουμε ελεύθερα την άποψη μας. Εκτός από τον ίδιο μας τον εαυτό και τη συνείδησή μας...

ΥΓ2. "jella", "ritsaki" συγγνώμη που χρησιμοποίησα τα προσωνύμια σας... απλά ήταν τα τελευταία ποστ...  ;)

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #472 στις: Αύγουστος 31, 2009, 09:04:22 μμ »
 Αφού και να πάρουν ανπληρωτές κάποιους αυτά τα άτομα δεν θα αφαιρεθούν από τον πίνακα. Οι αναπληρωτές αφαιρούνται μόνο αν διοριστούν μόνιμοι. Οπότε η θέση μας δεν θα αλλαξει...

Δεν αφαιρουνται τα ατομα που παίρνουν αναπληρωτες; Αυτο δεν το ηξερα...
Δηλαδη εμεις που ειμαστε ποιο πισω παλι θα ψαχνομαστε να βρουμε π ε ρ ι π ο υ τη σειρα μας; Τα ατομα που αρνουνται την αναπληρωση φανταζομαι δεν μπορουμε να τα υπολογιζουμε..... ???
Lena!!! Μην ανησυχείς θα σε βοηθήσω εγώ με την αφαίρεση  και αν μου επιτρέπεις θα σου το στείλω με  πρ.μνμ
Σ'ευχαριστω popaki, θα περιμενω!!

Αποσυνδεδεμένος georgiasamar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #473 στις: Αύγουστος 31, 2009, 09:05:05 μμ »
νομιζω οτι εκτος απο την επιδοτηση για η/υ που εβγαλε ο αρουλης θα πρεπει απο αυριο να εξαγγειλει και επιδοτηση για γυαλια ορασεως μιας και σημερα μας εχουν βγει τα ματια.εγω απο αστιγματισμο κοντευω να το γυρισω σε μυωπια. :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος MARGARITA_23

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #474 στις: Αύγουστος 31, 2009, 09:17:27 μμ »
Φυσικά και δεχομαι όσα λες farmak και εχεις απολυτο δικαιο σε οσα λες. Πληροφορηθηκα αυτό που σας ειπα απο ένα άτομο που για εμενα ειναι αξιοπιστο και εγκυρο. Θέλησα να το μοιραστω μαζι σας γιατι και εγω αγωνιώ και κάθομαι μπροστα σε ένα υπολογιστη απο το πρωι περιμένοντας να δω τους πινακες, γιατι και εγω ανεργη ειμαι, όπως οι περισσοτεροι. Απλά όπως ακούω όλων τις πληροφορίες και διαβάζω τα σχολια, θεώρησα ότι κάθε πληροφορία που αντλούμε και την θεωρούμε σημαντικη καλο θα ήταν να την μοιραζομαστε για να ξερουμε εστω και κατι ελαχιστο. όπως είπε και το PO-PA-KI, αν ήξερα σίγουρα θα ήμουν ο Άρης και δεν θα καθόμουν εδω. Φυσικά και έχεις δικαιο για αυτό που λες ότι στεναχωριουνται και εγω το ίδιο εκανα, γιατι και εγω στην ιδια θεση είμαι δυστυχως. Αυτό έμαθα αυτό μετεφερα και απο αυτό που καταλαβα κακως το εκανα
Η γνωση ειναι δυναμη!

Αποσυνδεδεμένος gspiropoylos

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #475 στις: Αύγουστος 31, 2009, 09:19:25 μμ »
Συνιστώ ψυχραιμία !!!
Παρακολουθώ από το μεσημέρι τη συζήτηση και έχω το ίδιο άγχος που είχα 4 χρόνια πριν περιμένοντας τότε να κληθώ κι εγώ ως αναπληρωτής  ??? ???
Η αυριανή φάση πράγματι δεν θα είναι μεγάλη για τους λόγους που έχουν ήδη ειπωθεί (καθυστέρηση β φάσης αποσπάσεων, τοποθετήσεις κτλ  π.χ εγώ που είμαι στη διάθεση της Α Αθήνας δεν έχω τοποθετηθεί σε σχολείο κι αύριο δεν θα παρουσιαστώ πουθενά  ;D ;D ;D ).
Ο αριθμός των ατόμων που θα ανακοινωθεί ΔΕΝ θα είναι ενδεικτικός για τη συνέχεια. Κενά υπάρχουν πολλά και συνεχώς προκύπτουν νέα :
http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2179&Itemid=64
Πιστεύω χωρίς να έχω μιλήσει με τον Άρη τελευταία  :P :P :P, ότι θα κινηθούμε στα περσινά επίπεδα κι ίσως λίγο παραπάνω.
Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να σκέφτεστε θετικά  :) :) :)
Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλες/όλους
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)