0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πληροφορικός είμαι, αλλά μου αρέσει η φυσική. Πιστεύω ότι για φέτος μέχρι και το σημερινό μάθημα για τεχνολογική και θετική ήταν τα δυσκολότερα θέματα...Θα δούμε αν θα με επιβεβαιώσουν οι βαθμοι...
Επίσης μόλις είδα τις απαντήσεις που είναι αναρτημένες εδώ στο pde (αυτές που ανοίγουν χωρίς κωδικό)και πιστεύω πως το Α5 α) είναι Λάθος και όχι Σωστό.
Παράθεση από: koleygr στις Μαΐου 26, 2010, 01:30:39 pmΕπίσης μόλις είδα τις απαντήσεις που είναι αναρτημένες εδώ στο pde (αυτές που ανοίγουν χωρίς κωδικό)και πιστεύω πως το Α5 α) είναι Λάθος και όχι Σωστό.Δική μου γνώμη για το Α5 είναι:α-Λβ-Λγ-Σδ-Λε-ΣΔεν είδα τις απαντήσεις που λες. Το 4ο θέμα, στο τελευταίο ερώτημα ήταν όντως "μπερδευτικό".Το 2ο, λυνόταν τελικά αν δεν λαμβανες υπόψη το σχήμα και το πήγαινες μόνο με την εκφώνηση. Οντως ή ας έβαζαν μόνο εκφώνηση ή διπλό σχήμα.
Παράθεση από: charm_quark στις Μαΐου 26, 2010, 01:44:22 pmΠαράθεση από: koleygr στις Μαΐου 26, 2010, 01:30:39 pmΕπίσης μόλις είδα τις απαντήσεις που είναι αναρτημένες εδώ στο pde (αυτές που ανοίγουν χωρίς κωδικό)και πιστεύω πως το Α5 α) είναι Λάθος και όχι Σωστό.Δική μου γνώμη για το Α5 είναι:α-Λβ-Λγ-Σδ-Λε-ΣΔεν είδα τις απαντήσεις που λες. Το 4ο θέμα, στο τελευταίο ερώτημα ήταν όντως "μπερδευτικό".Το 2ο, λυνόταν τελικά αν δεν λαμβανες υπόψη το σχήμα και το πήγαινες μόνο με την εκφώνηση. Οντως ή ας έβαζαν μόνο εκφώνηση ή διπλό σχήμα.Στο Α5 το ε είναι λάθος γιατί δεν λέει ως προς σημείο του επιπέδου που περιέχει τις 2 δυνάμεις..