0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βγήκε ο πίνακας αναπληρωτών κι είχε λάθη χοντρά οπότε μέσα σε μια ώρα τον αλλάξανε, δεκτό. Κάνανε μ*** από το Υπουργείο κ δεν είχαν μέσα στον πίνακα ούτε την προϋπηρεσία ούτε τα ασεπ κανενός. Δεκτό ως τώρα, άνθρωποι είναι ζέστη κάνει, αδιαφορούν κ για την αγωνία μας τελωσπάντων 'δικαιολογούνται'.Αυτό που δεν είναι δεκτό είναι οτι κοπέλα συνάδελφος που υπηρετούσαμε μαζί οπότε ξέρω, έδωσε μόνο 1 φορά ασεπ κι ήταν αποτυχούσα. Μέχρι και το Σεπτέμβρη του 2006 ήταν φοιτήτρια άλλωστε. Της βάλανε στον πίνακα μόρια σα να ταν επιτυχούσα στον ασεπ που έδωσε, συν μόρια σα να γραψε άριστα στον ασεπ που δεν έδωσε επειδή ήταν φοιτήτρια!Δε λέω για την προϋπηρεσία της που της τα βάλανε σωστά ούτε για τίποτε άλλο που δεν ξέρω. Αλλά σας ρωτάω, πέφτει βύσμα τόσο χοντρά που μετράνε μόρια που δεν έχει κάποιος; Δεν τις ξέρουμε όλες οπωσδήποτε οπότε πως γνωρίχουμε -εμπιστευόμαστε οτι δεν έβγαλαν ''πολύτεκνη'', ''30μηνη'' κλπ κάποια επειδή έχει βύσμα;
Είμαι 100% σίγουρη ότι πέφτει βύσμα γιατί ξέρω κι εγώ μία περίπτωση. Δυστυχώς είναι κάτι που κανείς μας δεν μπορεί να το ελέγξει. Βύσματα υπάρχουν και θα υπάρχουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όσοι παλεύουμε με το σπαθί μας πρέπει να απογοητευόμαστε. Πάντα θα περισσεύει χώρος και για μας!!
δηλαδή σε ποιον υπουργό πρέπει να κάτσω για να διοριστώ;;;;;;;;;;;;;; Αρούλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ετοιμάσου!!
Παράθεση από: Gemini 27 στις Ιούλιος 20, 2009, 08:58:34 μμΒγήκε ο πίνακας αναπληρωτών κι είχε λάθη χοντρά οπότε μέσα σε μια ώρα τον αλλάξανε, δεκτό. Κάνανε μ*** από το Υπουργείο κ δεν είχαν μέσα στον πίνακα ούτε την προϋπηρεσία ούτε τα ασεπ κανενός. Δεκτό ως τώρα, άνθρωποι είναι ζέστη κάνει, αδιαφορούν κ για την αγωνία μας τελωσπάντων 'δικαιολογούνται'.Αυτό που δεν είναι δεκτό είναι οτι κοπέλα συνάδελφος που υπηρετούσαμε μαζί οπότε ξέρω, έδωσε μόνο 1 φορά ασεπ κι ήταν αποτυχούσα. Μέχρι και το Σεπτέμβρη του 2006 ήταν φοιτήτρια άλλωστε. Της βάλανε στον πίνακα μόρια σα να ταν επιτυχούσα στον ασεπ που έδωσε, συν μόρια σα να γραψε άριστα στον ασεπ που δεν έδωσε επειδή ήταν φοιτήτρια!Δε λέω για την προϋπηρεσία της που της τα βάλανε σωστά ούτε για τίποτε άλλο που δεν ξέρω. Αλλά σας ρωτάω, πέφτει βύσμα τόσο χοντρά που μετράνε μόρια που δεν έχει κάποιος; Δεν τις ξέρουμε όλες οπωσδήποτε οπότε πως γνωρίχουμε -εμπιστευόμαστε οτι δεν έβγαλαν ''πολύτεκνη'', ''30μηνη'' κλπ κάποια επειδή έχει βύσμα;Γιατί δεν ανατρέχεις στους πίνακες του ΑΣΕΠ για να βρεις τυχόν μόρια; Αν δεις ότι γίνεται παρατυπία γιατί δεν κάνεις ένσταση; Μη διστάσεις, ακόμα κι αν είναι γνωστή σου. Δεν είναι μόνο το ότι αδικείσαι εσύ, αδικούνται πολλοί συνάδερφοί σου έτσι.
Παράθεση από: titi6984 στις Ιούλιος 21, 2009, 01:35:21 πμδηλαδή σε ποιον υπουργό πρέπει να κάτσω για να διοριστώ;;;;;;;;;;;;;; Αρούλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ετοιμάσου!! εδω η αλλη ειχε κατσει στο ζαχοπουλο (αυτο το τερας ομορφιας ) κ αντι να διοριστει πηγε κ φυλακη!!!