0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η διαφορα στα μορια που γραφει και έτσι όπως τα υπολογιζω εγω είναι συνολικά 3 και κάτι...
Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει κ σε μένα τον πίνακα για ΠΕ03 κ ΠΕ04 στο mail μου.Ευχαριστώ
Ξαναλέω, γιατί μάλλον πολλοί δεν δίνεται πάνω στην αγωνία σας για τα μόρια και τις θέσεις σημασία στα γραφόμενα.Οι διορισμοί όλων των κατηγοριών και πρόβλεψη για αναπληρωτές στο http://clubs.pathfinder.gr/KASTAMONITSA2/99720?file=14&folder=21765. Πρεπεί κάποιος να είναι μέλος του club για να δει τον πίνακα. Σημείωση , η πρόβλεψη της προυπηρεσίας για τους ωρομισθίους είναι κατα προσέγγιση(ένας μέσος όρος των τελευταίων ετών), ενώ για τους αναπληρωτές είναι ακριβής.Εξάλλου οι προσλήψεις των ωρομισθίων δεν δίνονται στη δημοσιότητα. Και να ήθελε λοιπόν ο άνθρωπος να κάνει τέλεια την δουλειά του πως θα μπορούσε;Εκτός αν έπιανε έναν έναν από εμάς και μας ρωτούσε:εσύ πότε προσλήφθηκες; Θεωρώ οτι είναι μια πολύ καλή δουλειά και χωρίς κάποιο προσωπικό όφελος για τον ίδιο τον κ Γερακιανάκη αφού νομίζω οτι είναι διορισμένος. Μην περιμένετε ο πίνακας αυτός να υποκαταστήσει τον πίνακα του θα βγάλει το υπεπθ. Δείχνει με μεγάλη ακρίβεια το πως θα κινηθούν τα πράγματα.
εγω συνεχιζω να επιμενω σε ενα πραγμα.δεν ειναι δυνατον καποιος να γραφει γνωστικο κατω απο τη βαση.σημαινει οτι εχει ελλιπη μαθηματικη καταρτιση και γενικα καμια επαφη με το αντικειμενο.καμια ομως...
και προφανως οι πινακες αποτυχοντων στο γνωστικο ειδικα επρεπε να βγαινουν και με τονισμενα ονοματα για να μπαινουν καποιοι στη θεση τους.θεωρω καταφωρη αδικια καποιος με 90 γνωστικο να μενει απ εξω και ασχετοι με 55 γνωστικο και 90 διδακτικη να διοριζονται.