*

Αποστολέας Θέμα: βάση διορισμού πε 03???  (Αναγνώστηκε 47730 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος achilles

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: βάση διορισμού πε 03???
« Απάντηση #224 στις: Ιουλίου 01, 2009, 07:34:52 pm »
Πόση απόκλιση έχεις στα εκτιμώμενα μόρια σε σχέση με αυτά που υπολογίζεις;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:42:20 »

Αποσυνδεδεμένος olgander

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Ιουλίου 01, 2009, 07:39:58 pm »
Η διαφορα στα μορια που γραφει και έτσι όπως τα υπολογιζω εγω είναι συνολικά 3 και κάτι...

Αποσυνδεδεμένος olgander

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Ιουλίου 01, 2009, 07:42:44 pm »
Και αν έχω δίκιο και το λάθος δεν το έχω κάνει εγώ,τότε θα πρέπει να βρίσκομαι 693 θεσεις πιο πάνω. Όχι ότι θα άλλαζε κάτι δραματικά...

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Ιουλίου 01, 2009, 07:48:50 pm »
μου έχει βάλει στην προυπηρεσία που πήρα φέτος 2,606 και εγώ περίμενα γύρω στα 2,7 χωρίς να έχω κρατήσει ώρες κλπ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:42:20 »

Αποσυνδεδεμένος achilles

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Ιουλίου 01, 2009, 08:04:23 pm »
Η διαφορα στα μορια που γραφει και έτσι όπως τα υπολογιζω εγω είναι συνολικά 3 και κάτι...
Έχω κάνει κι εγώ ένα παρόμοιο πίνακα κι εκτός από μερικές μικρές διαφορές , δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με τα μόρια.Αν θέλεις στήλε μου το όνομά σου σε pm,για να επιβεβαιώσουμε τα μόριά σου.

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Ιουλίου 01, 2009, 10:54:56 pm »
Ξαναλέω, γιατί μάλλον πολλοί δεν δίνεται πάνω στην αγωνία σας για τα μόρια και τις θέσεις σημασία στα γραφόμενα.
Οι διορισμοί όλων των κατηγοριών και πρόβλεψη για αναπληρωτές στο
http://clubs.pathfinder.gr/KASTAMONITSA2/99720?file=14&folder=21765. Πρεπεί κάποιος να είναι μέλος του club για να δει τον πίνακα. Σημείωση , η πρόβλεψη της προυπηρεσίας για τους ωρομισθίους είναι κατα προσέγγιση(ένας μέσος όρος των τελευταίων ετών), ενώ για τους αναπληρωτές είναι ακριβής.
Εξάλλου οι προσλήψεις των ωρομισθίων δεν δίνονται στη δημοσιότητα. Και να ήθελε λοιπόν ο άνθρωπος να κάνει τέλεια την δουλειά του πως θα μπορούσε;Εκτός αν έπιανε έναν έναν από εμάς και μας ρωτούσε:εσύ πότε προσλήφθηκες;
Θεωρώ οτι είναι μια πολύ καλή δουλειά και χωρίς κάποιο προσωπικό όφελος για τον ίδιο τον κ Γερακιανάκη αφού νομίζω οτι είναι διορισμένος. Μην περιμένετε ο πίνακας αυτός να υποκαταστήσει τον πίνακα του θα βγάλει το υπεπθ. Δείχνει με μεγάλη ακρίβεια το πως θα κινηθούν τα πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος ALEXAN

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Ιουλίου 01, 2009, 11:21:24 pm »
καλησπέρα!
Μήπως γνωρίζει κανείς πόσους ωρομίσθιους πήραν πέρισι στα Ιόνια Νησιά και πόσα μόρια είχε ο τελευταιός;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Ιουλίου 02, 2009, 11:56:53 am »
Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει κ σε μένα τον πίνακα για ΠΕ03 κ ΠΕ04 στο mail μου.

Ευχαριστώ
παιδιά επειδή έπαθα μια φλασιά τώρα:στον πίνακα αυτό υπολογίζονται και οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ?
αν όχι πρέπει να προσθέσω +50 για να βρω σε πια θέση είμαι?

Αποσυνδεδεμένος olgander

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Ιουλίου 02, 2009, 02:27:46 pm »
Ξαναλέω, γιατί μάλλον πολλοί δεν δίνεται πάνω στην αγωνία σας για τα μόρια και τις θέσεις σημασία στα γραφόμενα.
Οι διορισμοί όλων των κατηγοριών και πρόβλεψη για αναπληρωτές στο
http://clubs.pathfinder.gr/KASTAMONITSA2/99720?file=14&folder=21765. Πρεπεί κάποιος να είναι μέλος του club για να δει τον πίνακα. Σημείωση , η πρόβλεψη της προυπηρεσίας για τους ωρομισθίους είναι κατα προσέγγιση(ένας μέσος όρος των τελευταίων ετών), ενώ για τους αναπληρωτές είναι ακριβής.
Εξάλλου οι προσλήψεις των ωρομισθίων δεν δίνονται στη δημοσιότητα. Και να ήθελε λοιπόν ο άνθρωπος να κάνει τέλεια την δουλειά του πως θα μπορούσε;Εκτός αν έπιανε έναν έναν από εμάς και μας ρωτούσε:εσύ πότε προσλήφθηκες;
Θεωρώ οτι είναι μια πολύ καλή δουλειά και χωρίς κάποιο προσωπικό όφελος για τον ίδιο τον κ Γερακιανάκη αφού νομίζω οτι είναι διορισμένος. Μην περιμένετε ο πίνακας αυτός να υποκαταστήσει τον πίνακα του θα βγάλει το υπεπθ. Δείχνει με μεγάλη ακρίβεια το πως θα κινηθούν τα πράγματα.
Δεν είμαστε καθυστερημένοι, ξέρουμε και να διαβάζουμε και είμαστε σε θέση να αντιλαμβανόμαστε τα λεγόμενα. Και γραφτήκαμε στο κλαμπ και κατεβασαμε τον πίνακα (πως αλλιώς δηλαδή?) και φυσικά δεν περιμένουμε ακρίβεια χιλιοστού. Δεν αμφιβάλλω ότι έχει γίνει φοβερή δουλειά για να συγκεντρωθούν όλα αυτά τα δεδομένα, αλλά δεν νομίζεις ότι 3 μόρια διαφορά δεν είναι λίγα? Προσέγγιση με προσέγγιση έχει διαφορά φίλε mathstavros. Δεν κατηγόρησα τον άνθρωπο που έβγαλε τον πίνακα, απλώς έκανα μια διαπίστωση την οποία μοιράστηκα μαζί σας αναρωτώμενη μήπως διαπιστώσατε και σεις κάτι παρόμοιο. Επομένως τα σχόλια του τύπου "σας βάζω στη θέση σας" περιττεύουν. Ευχαριστώ πολύ.

Αποσυνδεδεμένος Plank

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Ιουλίου 02, 2009, 03:39:00 pm »
εγω συνεχιζω να επιμενω σε ενα πραγμα.δεν ειναι δυνατον καποιος να γραφει γνωστικο κατω απο τη βαση.σημαινει οτι εχει ελλιπη μαθηματικη καταρτιση και γενικα καμια επαφη με το αντικειμενο.καμια ομως...

Αποσυνδεδεμένος Plank

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Ιουλίου 02, 2009, 03:44:24 pm »
και προφανως οι πινακες αποτυχοντων στο γνωστικο ειδικα επρεπε να βγαινουν και με τονισμενα ονοματα για να μπαινουν καποιοι στη θεση τους.θεωρω καταφωρη αδικια καποιος με 90 γνωστικο να μενει απ εξω και ασχετοι με 55 γνωστικο και 90 διδακτικη να διοριζονται.

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Ιουλίου 02, 2009, 03:48:38 pm »
εγω συνεχιζω να επιμενω σε ενα πραγμα.δεν ειναι δυνατον καποιος να γραφει γνωστικο κατω απο τη βαση.σημαινει οτι εχει ελλιπη μαθηματικη καταρτιση και γενικα καμια επαφη με το αντικειμενο.καμια ομως...
στον ΑΣΕΠ του 2004 είχα γράψει γνωστικό 70
στον ΑΣΕΠ του 2006 γνωστικό 85(χωρίς να γράψω την απόδειξη του FERMAT)
στον ΑΣΕΠ του 2008 γνωστικό 58 που θε μπορούσε κάλιστα 2 πολλαπλή να είχα κάνει λάθος λόγω άγχους να ήμουν κάτω από την βάση!
είσαι πολύ απόλυτος σε αυτό που λες!δεν είναι έτσι τα ΄πράγματα!φέτος που γράφαμε,όταν κοίταξα το ρολόι είχε περάσει 1,5 ώρα και δεν είχα λύσει τπτ.κοίταξα την πόρτα να φύγω.αν έφευγα θα είχα γράψει 0!

Αποσυνδεδεμένος sybe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Ιουλίου 02, 2009, 03:52:47 pm »

Δε νομίζω κάποιος που έγραψε κάτω από τη βάση σημαίνει απαραίτητα ότι έχει ελλιπή μαθηματική κατάρτιση.
Σε μια εξέταση 4 ωρών μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Παίζει ρόλο η ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται το άτομο που δίνει, το άγχος.
Μαθηματικοί είμαστε, ξέρουμε ότι μπορεί να κολλήσουμε σε μια απλή άσκηση γιατί εκείνην την στιγμή δε πήγε το μυαλό μας εκεί που έπρεπε να πάει.
Σκέψου την ψυχολογία που μπορεί να έχεις αν δεν σου βγει μια άσκηση και βλέπεις ότι ο χρόνος σε πιεζει. Πως να χαλαρώσεις και να συνεχίσεις.
Δεν ήμασταν με το καφεδάκι μας και το τσιγαράκι μας να λύνουμε τις ασκήσεις.
Ημασταν κάτω απο ψυχολογικό στρες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2009, 04:07:34 pm από sybe »

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Ιουλίου 02, 2009, 03:55:29 pm »
και προφανως οι πινακες αποτυχοντων στο γνωστικο ειδικα επρεπε να βγαινουν και με τονισμενα ονοματα για να μπαινουν καποιοι στη θεση τους.θεωρω καταφωρη αδικια καποιος με 90 γνωστικο να μενει απ εξω και ασχετοι με 55 γνωστικο και 90 διδακτικη να διοριζονται.
θα σου περάσει συνάδελφε!όλοι το έχουμε περάσει αυτό που λες!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32810
  • Τελευταία: karabelia
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1179669
  • Σύνολο θεμάτων: 19437
  • Σε σύνδεση σήμερα: 601
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)