0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Plank στις Ιούνιος 28, 2009, 07:10:02 μμ.πως ειναι δυνατον ενας εμπειρος μαθηματικος να γραφει γνωστικο κατω απο τη βαση?Πως είναι δυνατόν στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ 1998 να περάσουν την βάση ( το 14 ) μόνο 6 Φυσικοί;Άρα όλοι οι Φυσικοί είναι άχρηστοι.
.πως ειναι δυνατον ενας εμπειρος μαθηματικος να γραφει γνωστικο κατω απο τη βαση?
Παράθεση από: Ρίτα στις Ιούνιος 28, 2009, 12:28:13 πμΠαράθεση από: msa στις Ιούνιος 27, 2009, 02:48:00 μμΠαιδιά, πέρα από ΟΑΕΔ, ας μην ξεχνάμε και τη νέα ρύθμιση που φημολογείται ότι θα περάσει για τους τρίτεκνους (18μηνο χωρίς ΑΣΕΠ). Αν συμβεί και αυτό.... τότε είναι που δεν θα ξέρουμε τι μας γίνεται και από που μας ήρθεΞέρετε πόσοι αδιόριστοι Μαθηματικοί είναι πάνω από 45 ετών;http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank27_6_9_0954.phpΚαι υποτίθεται ότι οι διορισμοί μετά το 2003 θα γινόταν μόνο μέσω ΑΣΕΠ.χωρίς να θέλω να γίνω κακιά,μαθηματικοί άνω των 45 είναι αδιόριστοι για ένα και μοναδικό λόγο:όταν τους ήρθαν τα αναπληρωτιλίκια αρνήθηκαν γιατί τα χρήματα που βγάζανε τότε από τα φροντιστήρια ήταν τρελά και δεν θέλανε να τα ΄χασουνε!πηγαίνανε ωρομίσθιοι μόνο αν τους καλούσανε στο σχολείο της γειτονίας τους!ΝΡΤΟΠΗ ΤΟΥς και μόνο που το αναφέρανε!αυτό πάει πολύ!ο καθένας ότι θυμάται ...............................
Παράθεση από: msa στις Ιούνιος 27, 2009, 02:48:00 μμΠαιδιά, πέρα από ΟΑΕΔ, ας μην ξεχνάμε και τη νέα ρύθμιση που φημολογείται ότι θα περάσει για τους τρίτεκνους (18μηνο χωρίς ΑΣΕΠ). Αν συμβεί και αυτό.... τότε είναι που δεν θα ξέρουμε τι μας γίνεται και από που μας ήρθεΞέρετε πόσοι αδιόριστοι Μαθηματικοί είναι πάνω από 45 ετών;http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank27_6_9_0954.phpΚαι υποτίθεται ότι οι διορισμοί μετά το 2003 θα γινόταν μόνο μέσω ΑΣΕΠ.
Παιδιά, πέρα από ΟΑΕΔ, ας μην ξεχνάμε και τη νέα ρύθμιση που φημολογείται ότι θα περάσει για τους τρίτεκνους (18μηνο χωρίς ΑΣΕΠ). Αν συμβεί και αυτό.... τότε είναι που δεν θα ξέρουμε τι μας γίνεται και από που μας ήρθε
γεια σε όλους! και συγχαρητηρια σε οσους διοριζονται! εγω για ακομη μια φορα ειμαι επιτυχουσα αλλα οχι διοριστεα! θα ηθελα να ρωτησω αν με 24 μορια στον πινακα των αναπληρωτων εχω ελπιδες για αναπληρωση. με εχει αγχωσει πολυ ολο αυτο το θεμα με τους οαεδιτες.
ΟΙ ΟΑΕΔΙΤΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30-40 ΑΤΟΜΑ
Μακάρι να είναι τόσοι και όχι περισσότεροι. Είδομεν. Τέλος του άλλου μήνα θα ξέρουμε...