0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: beboulini στις Νοέμβριος 13, 2009, 07:51:00 μμΗρέμησε και πρόσεχε το ύφος σου. Δεν έχω καμία εμπάθεια εναντίον σας, απλώς καταγράφω την πραγματικότητα. Τέλος.-- Το ύφος μου είναι αυτό που πρέπει πες μου τι εννοείς φόρτωσε και τι εννοείς προβληματικά?
Ηρέμησε και πρόσεχε το ύφος σου. Δεν έχω καμία εμπάθεια εναντίον σας, απλώς καταγράφω την πραγματικότητα. Τέλος.--
το θεμα ειναι θα βαλλει ρητρα ΑΣΕΠ η θα τρουπώσουν μέσα στη μεταβατική περίοδο αφού έχουν 40-60-80 μήνες προϋπηρεσία???
Παντως αν σε ολους τους πινακες βαλουν την προυποθεση ΑΣΕπ ,θα διαγραφουν οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ τουλαχιστον για φετος και μεχρι να πετυχουν στο ΑΣΕΠ...ετσι δεν ειναι Υ.Γ: Αγωνιω να προλαβω να διοριστω και δεν θελω να με καθυστερησουν ξανα για δευτερο χρονο φετος
Μετά απο τρεις συνεχόμενες επιτυχίες στον ασεπ, ένα μεταπτυχιακό και ένα διδακτορικό εν εξελίξει είναι ντροπή να σας πειράζουν τα άτομα που με το σπαθί τους κέρδισαν έστω και λίγους μήνες προϋπηρεσία μέσω οαεδ(3, 8 μόρια στην περίπτωσή μου) και να μην σας ενοχλούν τα βύσματα της πδς που τα περισσότερα έχουν διοριστεί και το παίζουν μεγαλοκαθηγητάδες....