*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος Αναπληρωτών - Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών Σχολικού Έτους 2009-2010  (Αναγνώστηκε 19059 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ

<<Όσοι έχουν λάβει ή θα λάβουν μέρος στους τελευταίους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τις υπ. αριθμ. 2Π/2008, 3Π/2008, 4Π/2008 και 5Π/2008 προκηρύξεις ΑΣΕΠ, που έχουν δημοσιευθεί αντίστοιχα στα αριθμ. 515/8-10-08, 516/8-10-08, 531/15-10-08 και 530/15-10-08 ΦΕΚ (Τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), εφόσον επιθυμούν να ενταχθούν στους παραπάνω πίνακες, καλούνται να υποβάλουν αίτηση και δικαιολογητικά σύμφωνα με την παρούσα εγκύκλιο. Τα μόρια πάνω από τη βαθμολογική βάση που τυχόν λάβουν, θα καταχωριστούν από την υπηρεσία μας μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ. >>

Αυτό με μπερδεύει τώρα δεν χρειάζεται να καταθέσω κάποια αίτηση?

Όχι. Μόνο την αίτηση για αναπληρωτής-ωρομίσθιος και  μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ ,αν είσαι επιτυχών,τα μόρια θα περαστούν αυτόματα. Το από την υπηρεσία μας αυτό σημαίνει, χωρίς να κάνεις κάτι άλλο εσύ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος thester

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Οκ σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου

Αποσυνδεδεμένος mg

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Μήπως έχει πάει κάποιος με ειδικότητα δευτεροβάθμιας να καταθέσει σε γραφείο πρωτοβάθμιας? (εκτός από τις κοινές ειδικότητες για τις 2 βαθμίδες που πάνε μόνο σε β'θμια). Γίνεται?
8)

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
Πάνω σε αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι, αν ξέρει κανείς. Αν π.χ. έχεις κάποιο μόρια ως φιλόλογος και με το δεύτερο πτυχίο του την επόμενη χρονιά πηγαίνει πάλι αναπληρωτής σε κάποια άλλη ειδικότητα, π.χ. μαθηματικός. Μετράει η προϋπηρεσία σου, έχεις μόρια ή, αφού είναι άλλη ειδικότητα τα χάνεις; Ξέρει κάποιος;

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Πάνω σε αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι, αν ξέρει κανείς. Αν π.χ. έχεις κάποιο μόρια ως φιλόλογος και με το δεύτερο πτυχίο του την επόμενη χρονιά πηγαίνει πάλι αναπληρωτής σε κάποια άλλη ειδικότητα, π.χ. μαθηματικός. Μετράει η προϋπηρεσία σου, έχεις μόρια ή, αφού είναι άλλη ειδικότητα τα χάνεις; Ξέρει κάποιος;
3η σελ. της εγκυκλίου:
γ. Από τις διατάξεις της παρ.5 περίπτ. α΄ του άρθρου 9 του ιδίου νόμου, με τις οποίες προστίθεται η παρ.13 στο άρθρο 6 του Ν.3255/2004, ορίζεται ότι η προϋπηρεσία αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού, που προσφέρθηκε σε περισσότερους του ενός κλάδους, υπολογίζεται στον κλάδο στον οποίο προσφέρθηκε.

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
Ευχαριστώ!

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος GTr1600GT

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Παιδιά γειά σας και απο εμένα.
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος απο εσάς....

Στην αίτηση εκει που λέει ομαδοποιημένη ειδικότητα τι βάζουμε;
Ειμαι απόφοιτος Πληροφορικής ΑΕΙ.
Βάζω το 19. Αλλα μετά τι βάζω ακριβώς 19.00, 19.01, ή 19.02;;;;;

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος carina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Παιδιά γειά σας και απο εμένα.
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος απο εσάς....

Στην αίτηση εκει που λέει ομαδοποιημένη ειδικότητα τι βάζουμε;
Ειμαι απόφοιτος Πληροφορικής ΑΕΙ.
Βάζω το 19. Αλλα μετά τι βάζω ακριβώς 19.00, 19.01, ή 19.02;;;;;

Ευχαριστώ.

Το αφήνεις κενό...

ΚΛΑΔΟΣ: ΠΕ19, ΟΜΑΔΟΠ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: , ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΕ19 και ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕΙ

Αποσυνδεδεμένος Χριστινάκι

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
να ρωτήσω βρε παιδιά, ποιες περιοχές ανήκουν π.χ. στην Α Κυκλάδων ή στην Γ Αθήνας από που το βρίσκουμε?

Αποσυνδεδεμένος morgan

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
να ρωτήσω βρε παιδιά, ποιες περιοχές ανήκουν π.χ. στην Α Κυκλάδων ή στην Γ Αθήνας από που το βρίσκουμε?

Εδώ: http://moriade.comli.com/

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι και συγνώμη αν έχει ξαναναφερθεί αλλά δεν το βρίσκω: τα μόρια του ΑΣΕΠ 2006 δεν μας τα περνάνε στην αίτηση, έτσι; Γιατί εμένα μου έχουν περάσει μόνο της προϋπηρεσίας μέχρι 30/6/2008 και ξέχασα να ρωτήσω.
ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ

Αποσυνδεδεμένος legend

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι και συγνώμη αν έχει ξαναναφερθεί αλλά δεν το βρίσκω: τα μόρια του ΑΣΕΠ 2006 δεν μας τα περνάνε στην αίτηση, έτσι; Γιατί εμένα μου έχουν περάσει μόνο της προϋπηρεσίας μέχρι 30/6/2008 και ξέχασα να ρωτήσω.
είχα την ίδια απορία και τους πήρα τηλ και λύθηκε το μυστήριο...μπαίνουν απευθείας από το σύστημα μετά. θα προστεθούν κι αυτά του 06 και τα καινούρια -εύχομαι να είναι ΠΟΛΛΑ- του 08 και όποια προυπηρεσία αποκτήθηκε φέτος
"όσο γνωρίζεις πιο καλά τόσο αγαπάς πιο πλέρια"

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ

Στην αίτηση, αν προσέξατε, περνιούνται μόνο τα μόρια της προϋπηρεσίας ως 30/6/2008.
Αν υπηρετήσατε σε δυσπρόσιτο, μπαίνουν διπλά.
Τα μόρια του Ασεπ 2006 δεν περνιούνται. (Πριν με μαλώσετε  ;D για τα λεγόμενά μου, υπολογίστε τα μόρια της προϋπηρεσίας σας, για να δείτε ότι δεν λέω λόγια του αέρα.  ;) )
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
Γιατι θα μπούν τα μισά μόρια του 2006.Ο υπολογισμός θα γίνει μια και καλή μαζί με τα μόρια του 2008

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Στην αίτηση, αν προσέξατε, περνιούνται μόνο τα μόρια της προϋπηρεσίας ως 30/6/2008.
Αν υπηρετήσατε σε δυσπρόσιτο, μπαίνουν διπλά.
...
Έχω την εντύπωση ότι  στην αίτηση τα μόρια των δυσπρόσιτων δεν υπολογίζονται διπλά όπως συμβαίνει στον πίνακα αναπληρωτών.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 11, 2009, 02:25:53 μμ από syrrahm »

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144